uzura neuniforma cauciuc
![]() ![]() ![]() |
uzura neuniforma cauciuc
Mihaitzu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
presiunea in anvelope incorecta
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
cel de la vulcanizare mi-a spus ca nu este din cauza presiunii si eu cred ca am verificat o des si am mers cu cat trebuie.Ar fii bine sa fie din cauza presiunii dar nu stiu ce sa mai cred.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Eu cred ca mai degraba e vorba de geometrie dereglata,ar fi o idee buna sa te duci si sa-i faci geometria,nu e de la presiune aceasta uzura neuniforma a unui singur cauciuc...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
cam cat costa sa i fac geometria intr-un service dacia?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Tu ai impresia ca intr-un service Dacia e cel mai indicat sa-i faci geometria?
Eu din principiu fug de aceste service-uri ca de dracu`...In orice caz,ai grija ca la geometrie sa te duci cu presiunea facuta exact cum spune la carte.Si alege un atelier unde fac geometrie computerizata cu laser.De costat costa undeva intre 50 si 6a de lei. |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Stie cineva in piteti un loc bun unde iti poti cumpara anvelope noi iti poti echilibra rotile, eventual geometria.
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Ataci virajele in forta? Glumesc, stiu ca mergi frumos cu ea, dar la argeseni si brasoveni cred ca e ceva natural sa caute trasele ideale ale virajelor..
![]() |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Mihaitzu |
![]()
|
Nu mi se pare ca trage stanga sau dreapta.Oare sa trebuiasca un echilibrat de roti?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(BoomPunk @ 20 Jan 2008, 16:10) Tu ai impresia ca intr-un service Dacia e cel mai indicat sa-i faci geometria? Eu din principiu fug de aceste service-uri ca de dracu`...In orice caz,ai grija ca la geometrie sa te duci cu presiunea facuta exact cum spune la carte.Si alege un atelier unde fac geometrie computerizata cu laser.De costat costa undeva intre 50 si 6a de lei. Orice mecanic civilizat o sa-ti faca presiunea in roti inainte de a face geometria. Eu imi fac geometria in service Dacia si de fiecare data intai mi-a facut presiunea corecta in roti. Deci mai sunt si exceptii.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
eu am patit asa ceva.e geometria rotilor.cauciucurile mele erau extrem de uzate pe exterior,am banuit ca e de la geometrie si m-am dus la Dacia.Intr-adevar mi-a aratat omul pe computer ca avem o deviatie foarte mare ,de la 0,5 cit trebuia la 28!!s-a rezolvat rapid,cost 45 lei cu factura
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Vreau sa stiu daca este indicat sa fac geometria la un centru de vanzare anvelope ,montaj...adica aia de acolo se pricep si la daciile noastre
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Nu cred, aia se pricep doar la Mert(z)ane.
Acum serios, daca au chestiile alea cu infrarosu si calculator atunci cred ca e ok. Numai sa-ti verifice presiunea din roti corect si sa stie sa regleze geometria.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Pai tocmai asta era intrebarea...oare stiu ei sa regleze geometria la avioanele noastre de solenze? A facut cineva geometria de pe aici in alt loc decat in service Dacia?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, eu.
Am facut-o la AlarmSerivice 96 (parca asa ii zice) si am fost multumit. Fix aceeasi problema aveam si eu, dar s-a rezolvat odata cu refacerea geometriei. Pretul a fost cam 60ron; la Dacia imi cereau 100. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Cine imi da si mie un sfat unde sa fac geometria in PITESTI? Ce service imi recomandati?
Multumesc |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
danutonea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 12 September 07 ![]() |
La CNCD Pitesti
au o instalatie de ultima generatie si nu e nici prea aglomerat E pe str. Depozitelor. Multa bafta! Salut! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai baieti si eu am o problema asemanatoare: cand am cumparat masina tragea dreapta. Am facut geometria la un prieten cu service, geometria s-a facut computerizat si a zis ca totul e ok, a reglat pe acolo unghiul de fuga si alte lucruri care nu le cunosc dar masina trage in continuare dreapta putin. Presiunea in roti este ok, adica cea care este scrisa pe interiorul usii. Ar mai putea fi si alte cauze pentru care inca imi mai trage putin dreapta?Se apropie revizia de 60.000 km si sa stiu sa le zic la baietii de la service.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Inverseaza roata din dreapta cu cea din stanga si daca trage in partea opusa, inseamna ca una din roti e putin mai grea sau mai usoara decat normal si atunci va trebui sa o pui pe spate, eventual pui rotile din spate pe fata.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
sau sa fac eventual o echilibrare?
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Da, intai echilibreaza rotile, verfifica sa ai aceeasi presiune in roti si daca tot trage intr-o parte, inverseaza rotile.
Inca o chestie ar fi ca de obicei drumul e inclinat putin spre dreapta si de aici e posibil sa ai senzatia ca trage putin dreapta. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:39 |