Probleme rugina, ce garantie are slz la rugina?
![]() ![]() ![]() |
Probleme rugina, ce garantie are slz la rugina?
TBonu |
![]()
|
||
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.396 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate gresesc dar cred ca la solenza are 6 ani, ca la Logan. garanta ar trebui sa fie conditionata numai de carnetul de intretinere cu stampilele de control anticoroziune.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
La ora actuala toate Slz au iesit din garantie. Rugina gasesti (daca stii pe unde sa cauti) dupa primul !!! an de exploatare.
This post has been edited by Reed: 22 Jan 2008, 15:59 |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Solenza nu a avut garantie 6 ani la tabla.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Nu stiu daca e ceva garantie la tabla, dar sigur e oricum mai groasa tabla la Solenza decat la Logan. Cu toate greselile de design, imbinare si protectie ar trebui din acest motiv sa nu te gandesti prea curand la coroziune (macar atata vreme cat cei cu Loganul nu ar trebui sa se gandeasca). Eu cel putin nu am vazut Solenze ruginite.
|
--------------------
------
------
------
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Loganul a fost prima dacie cu garantie 6 ani anticoroziune (la strapungere).
Solenza in mod sigur a avut-o mai mica. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Deci ori cum ar fi terbuie sa platesc din banii mei, mercic pt raspunsuri.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.396 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In service cred ca te pot ajuta cu raspunsul asta mai sigur decat noi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 11:33 |