lichid de frana, pierde lichid de frana
![]() ![]() ![]() |
lichid de frana, pierde lichid de frana
mihaivasc |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 30 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GTI
1999 GTI Nova GTI'99
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
vezi pe la ce roata umezeste.daca e acolo unde au lucrat cei de la service, poti face o reclamatie.s-a jucat cu viata ta si a altora.doamne fereste sa ramai fara frane in mers.
mai pot fi garniturile de la etrier pe fata. pompa e umeda?iti curge lichid pe la pedala? cauta urme de scurgere pe la roti, pompa, servo |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
o mica problema am si eu.
am schimbat garniturile la etrier, garniturile de la pompa(doar cele mai mari putin conice) si tot pierd lichid de frana ![]() aseara am descoperit ca etrierile sunt usor umezite cu lichid.am gasit o problema, dar a inceput si serva sa fâsâie si pe la pedala curge lichid. sa inteleg ca pompa pierde lichid?la etriere ce sa mai schimb?pistonul sau iar garniturile? Nenea de la magazinul de piese auto, mi-a zis ca odata ce a inceput pompa sa curga, greu se mai repara. Serva e aceeasi ca la 13xx?se mai poate repara asta care e cu problema? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pompa se poate ovaliza, și în acest caz nu prea ai ce-i face...
Dar poate sunt de vină doar garniturile... Servo, conform Dacia, nu se poate repara... Dar am auzit că se poate schimba chiar și membrana ei... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mihaivasc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 30 March 07 ![]() |
Am dus-o la un alt service. Pierdea pe la o garnitura de etrier - 50 RON. Au mai descoperit ca rulmentii de pe fata au joc mare la fel si rotula fata stanga; inlocuiri toate -160 RON. Sa vedem cum se comporta acum.
|
--------------------
Dacia
Nova GTI
1999 GTI Nova GTI'99
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 12:50 |