Functia de Fast Edit
![]() ![]() ![]() |
Functia de Fast Edit
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 8.89k ) Number of downloads: 120 2.JPG ( Size: 14.78k ) Number of downloads: 91 |
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Functia "Quick Edit" e ok dar se misca aproape la fel de repede ca si cand apesi pe "Full Edit", nu e foarte mare diferenta, dar e mai comoda ce-i drept.
Screenshotul e intr-adevar de la o versiune mai noua de IPB deci pana nu se face un update nu cred ca e prea simplu de implementat. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
este vorba de versiunea
Invision Power Board v2.1.7 nu imi dau seama ce versiune este aici |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
functia a fost introdusa la versiunea 2.1. e buna, dar are niste bug-uri (daca nu folosesti diacritice e in regula - poate au rezolvat si bug-urile alea in ultimele versiuni).
aici, dupa cum arata e un 2.0.x. la cite modificari are acest forum, nu cred ca face prea curind cineva un upgrade. e mult prea multa bataie de cap. |
--------------------
.
.
.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
am considerat ca n-are rost sa mai deschid un topic doar pentru asta si sper sa nu va deranjeze ca am scris aici:
mie mi-ar prinde bine o functie de Search in cadrul topicului in care ma aflu la un moment dat. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Si de nu era, chiar nu e clar ce inseamna "search topic",pana si pentru unul fara cunostiinte in engleza ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca la mine e mai cu moț că am aveam selectat Română:
După ce am selectat Romana scrie și la mine ok. This post has been edited by zodrac: 26 Jan 2008, 07:10 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ptiu, scuze! culmea e ca am si folosit campul ala candva... dar am uitat
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:35 |