Documentar Dacia, idei
![]() ![]() ![]() |
Documentar Dacia, idei
DiMaggio |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.560 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poate sunt eu mai insensibil, dar mie mi s-a umplut curul de lacrimi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur pentru tine, dar nu asta era ideea topic-ului, te rog sa te abtii de la off-topic.
Astept in continuare ideile, intamplarile si povestile voastre! |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
...si ce ne iese la afacerea asta ?
tovarase: lucrurile costa bani pe lumea asta. deci moca ... mocca parca se scrie si este un fel de cafea instant...si aia costa vreo cativa lei. presupun ca se face un contract sau ceva de genul asta cand eu iti ofer o idee . ca de concursuri.....parca se faceau in scoli. fara suparare dar mi se pare ciudata treaba asta cu moca. eu stiu ca ideile sunt foarte bine platite si acel suport al institutiilor de care vorbesti se chiama finantare de proiect... This post has been edited by han_1.6 mpi: 25 Jan 2008, 23:07 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Scrie in primul post ce "iese" la afacerea asta. Dar cred ca afacerea are ca target alte persoane decat cele care cauta in asta satisfactii financiare aceleasi cu ale lui Bruce Willis din "Die Hard" si nici macar persoanelor care plang pe fund, cum ar fi stimabilul domn si greu de impresionat, DOMNUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLL IRONIIIIIIIIIICK
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
stefane, sincer sa fiu mi-esti simpatic de aici de pe forum. ce naiba ? tu crezi in prietenie sincera si iubire ? satisfactie financiara trebuie sa cautam pentru ca asta ne satisface simturile pamantesti in care se ingroapa sufletul . deci bani. eu m-am saturat sa ii vad pe unii cum fac parale pe seama altora.
edit: clipul il stiu si mi se pare foarte fain. poate putin patetic dar intr-un sens elegant al cuvantului. This post has been edited by han_1.6 mpi: 25 Jan 2008, 23:13 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
DiMaggio |
![]()
|
Multumesc StefanT, asta era idea.
Documentarul o sa iasa oricum, cu sau fara ideile astea extra pe care le cautam acum. Pur si simplu sunt idei geniale, intamplari neobisnuite la care nimeni nu s-a gandit si acestea pot aparea din partea oricui forumist. In orice caz sunt si alte satisfactii decat cele materiale. Eu unul daca mi-as vedea numele mentionat sau as aparea intr-un documentar pe National Geographic Channel cu siguranta as fi foarte mandru. Le: Eu unul nu castig nimic material pentru ca argumentez aici pe forum, pur si simplu o fac din solidaritate si pentru ca omul m-a rugat. han_1.6 mpi, ca un sfat personal, daca imi permiti, daca esti obsedat sa faci bani nu ii vei face niciodata! Trebuie sa ai alta abordare. Si asta se face prin munca. This post has been edited by DiMaggio: 25 Jan 2008, 23:20 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
eu m-am saturat de mandrie. sa zicem ca stau prin zona asta a filmelor...nu chiar de amatori. vreau si eu un bmw de exemplu. capisci ?
legat de film. tot ce imi doresc este sa vad romania promovata ca imagine in afara granitelor ca m-am saturat sa aud doar de rau. bafta dimagio ! .... si cred ca ideile nu le vei gasi aici. poate faci o masa rotunda sau ceva de genul asta. de fapt un regizor gaseste idei in masura in care este dispus sa le accepte sau mai bien spus ar trebui sa fi foarte atent in jurul tau ca daca traiesti in romania ( vad in avatar o alta adresa de asta spun daca ) gasesti cu nemiluita idei....totul este sa fi atent. edit: bani faci prin munca... ![]() ![]() ![]() mai frate: eu nu ma refer la salariu ![]() si stai tu calm ca nu am obsesii. nici macar legate de bani. insa intr-un proiect finantat se pune altfel problema. ia mergi matale pe la unatc si baga o tema pentru studenti cu treaba asta. This post has been edited by han_1.6 mpi: 25 Jan 2008, 23:29 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
Ceva noutati ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
DiMaggio |
![]()
|
Nici o noutate. Nimeni nu a luat topicul in serios si nu am primit nici un mail.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Adrian_pt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 31 October 06 ![]() |
A fost un articol in un ziar recent cu un mos care avea 10 Dacii 1100 inainte de revolutie, facea fel de fel de smecherii, spre exemplu evita faza cu numere cu si fara sot. Am vazut un scan pe undeva, o sa il caut.
|
--------------------
Dacia
1310
1984 http://volganeagra.blogspot.com |
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Ca idee, in legatura cu documentarul,mi-ar face placere ca acesta sa fie facut ca un road movie,sa zicem despre o familie obisnuita,comuna,cu 3 sau 4 membrii,din perioada comunista si facut cumva documentarul ...nu stiu,autoturismul Dacia 1300(eu la acest model ma gandesc)sa fie prezentat ca facand parte din famile,ca un membru din familie,pt ca asa era considerata o masina in acea perioada...si inca ceva,pe fondul muzical sa fie melodii cu Stela Enache
![]() This post has been edited by Cristi T: 1 Feb 2008, 20:38 |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
DiMaggio |
![]()
|
Multumesc Adrian_pt si Cristi T
Amandoua ideile sunt bune, o sa le forwadez mai departe. In legatura cu articolul din ziar, povestea e foarte interesanta, as fi curios sa citesc articolul. In legatura cu documentarul, am inteles ca e aproape terminat, mai lipsesc cateva cadre, e vorba o pevestioara. Repet ce am spus mai sus, regizorul e om serios si si orice ajutor va fi recompensat cel putin cu publicare numelui la sectiunea credite. (daca se doreste). O sa traduc si forwardez ideile mai departe. Mersi! |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
am vazut acum 2 zile in paris un renault 12. o mare placere pentreu mine.
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
ce mai faci di magio ? merge treaba cu clipul ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:33 |