DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Inmatriculare intarziata . Help!

Alex2jz
post 25 Jan 2008, 05:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members

As vrea sa cumpar sapt viit o masina din UK, SH cu motor sub normele euro 3 inmatriculata acolo si datorita taxei prefer sa aman inamtriclarea ei pana dupa 1 iulie 2008 ca noua legislatie privind taxa de prima inmatriculare sa intre in vigoare.
INTREBAREA ESTE : Cat timp tin masina inutilizata trebuie sa ma ocup de plata anumitor obligatii prin tara unde este inmatriculata?
Va multumesc

--------------------
dacia logan Toyota Supra 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
riderontornadoes
post 25 Jan 2008, 05:27
Post #2

Membru autentic

pai depinde cand vrei sa o aduci. daca o platesti si o aduci in tara imediat atunci nu ii mai platesti nimic in anglia. daca vrei s-o aduci in iulie atunci trebuie sa fie la zi in anglia. sau depinde pe ce o aduci. daca o aduci pe roti tb sa fie in regula, daca o ad pe platforma, nu trebuie sa aiba asigurare, itp sau alte chestii. Be more speciffic!

--------------------
dacia 1310 1310 - b21htf
+
Alex2jz
post 25 Jan 2008, 05:34
Post #3

Membru incepator

QUOTE(riderontornadoes @ 25 Jan 2008, 05:27)
pai depinde cand vrei sa o aduci. daca o platesti si o aduci in tara imediat atunci nu ii mai platesti nimic in anglia. daca vrei s-o aduci in iulie atunci trebuie sa fie la zi in anglia. sau depinde pe ce o aduci. daca o aduci pe roti tb sa fie in regula, daca o ad pe platforma, nu trebuie sa aiba asigurare, itp sau alte chestii. Be more speciffic!
*

Vreau so aduc in urm saptamani. O platesc si plec imediat spre Romania pe roti (im mom asta masina este sigur in regula cu toate impozite, taxe la zi numai asigurare tre sa iau). O voi utiliza 3 luni aici cum permite legislatia si 3 luni o voi tine in garaj in asteptarea "schimbarii" . Ce sunt nelamurit este daca in perioada de 3 luni din garaj nu mai este la zi cu treburile prin UK o mai pot inmatricula la noi?

--------------------
+
riderontornadoes
post 25 Jan 2008, 05:41
Post #4

Membru autentic

normal. tot ce trebuie sa ai sunt actele masinii. cele pe care ti le cere la rar sau la udriste.

--------------------
dacia 1310 1310 - b21htf
+
Alex2jz
post 25 Jan 2008, 05:48
Post #5

Membru incepator

QUOTE(riderontornadoes @ 25 Jan 2008, 05:41)
normal. tot ce trebuie sa ai sunt actele masinii. cele pe care ti le cere la rar sau la udriste.
*

Am omis sa mentionez ca masina nu este nici macar Euro 3 si trebuie neaparat sa fi fost inmatriculata ultima data intr-o tara a UE ca sa poate fi inmatriculata in RO .... si ma gandeam ca nu cumva neplatirea obligatiilor acolo sa-i fie retrasa inmatricularea sau sa nu mai fie recunoscuta de RAR ca fiind inmatriculata acolo... sper ca doar aberez rugaciune.gif

--------------------
+
slaiciprian
post 25 Jan 2008, 08:46
Post #6

Membru

From: Botosani

cat am studiat io problema, nu spune legea nimic de cazul asta. si oricum nu cred ca anuleaza inmatricularea vre-o tara numai ca nu platesti niste taxe. vezi cat au stat la noi pana sa radieze masinile care nu au schimbat certificatul de inmatriculare.
p.s. pentru cultura noastra generala, ce masina si cat o sa coste?

This post has been edited by slaiciprian: 25 Jan 2008, 08:47

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
Alex2jz
post 25 Jan 2008, 11:45
Post #7

Membru incepator

QUOTE(slaiciprian @ 25 Jan 2008, 08:46)
cat am studiat io problema, nu spune legea nimic de cazul asta. si oricum nu cred ca anuleaza inmatricularea vre-o tara numai ca nu platesti niste taxe. vezi cat au stat la noi pana sa radieze masinile care nu au schimbat certificatul de inmatriculare.
p.s. pentru cultura noastra generala, ce masina si cat o sa coste?
*

Este o Toyota Supra si va costa 8500E (volan drepta).
O voi lua de la o persoana particulara
Mai am niste intrebari:
1.Concret pentru a veni cu ea fara probleme pe roti ce documente trebuie sa am la mine? sau sa mai fac acolo
2. Daca persoana de acolo radiaza masina va mai figura ea cand ma duc la RAR ca fiind inmatriculata in UK precedent?
Va multumesc

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 06:37
Forum Renault