PROIECTOR SPART, Apelez la casco sau il inlocuiesc pe cont propriu?
![]() ![]() ![]() |
PROIECTOR SPART, Apelez la casco sau il inlocuiesc pe cont propriu?
Kojak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Nu vad nici un motiv pentru a nu folosi polita CASCO, fie si pentru un proiector. La urma urmei, de ce platesti?..Aa, ca poti avea o mica reducere dupa un (eventual) an fara daune..e adevarat, dar cit poate insemna 10% din valoarea politei tale? Sa fie mai mult decit pretul unui proiector..? ma indoiesc.
Personal am schimbat un proiector acum vreo 2 saptamini (impreuna cu parbrizul, e adevarat). Pretul e undeva pe la 2 milioane si un pic. Nu dureaza foarte mult..eu am rezolvat totul in 2 zile. Mers la politie-asigurator-service si gata. ![]() Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Daxx @ 30 Jan 2008, 19:58) Personal am schimbat un proiector acum vreo 2 saptamini (impreuna cu parbrizul, e adevarat). Pretul e undeva pe la 2 milioane si un pic. ...te referi doar la pretul proiectorului, nu? la CASCO, as avea reducere 20% anul asta, fiind al 2-lea an consecutiv fara daune + 10% ptr. achitare integrala a politei... This post has been edited by Kojak: 30 Jan 2008, 19:03 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
depinde cum stai cu timpul liber sau cu banii.
eu as face pe casco. dar: inseamna multe drumuri . ar mai fi varianta in care il cumperi pe banii tai il montezi pe loc si duci factura la casco si probabil dupa 15-20 de ani iti recuperezi 80% din suma. daca vrei iti donez eu un suport pentru proiector. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Kojak |
![]()
|
QUOTE(han_1.6 mpi @ 30 Jan 2008, 20:01) mersi ![]() ...si nici nu ma pricep sa-l desfac / montez (se desface bara / spoilerul?)...asa ca tot in service cred ca trebuie sa ajung ![]() ...cu timpul, stau destul de prost ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Avind in vedere ca esti din Bucuresti eu zic sa te duci in tirg, nu mai pierzi mult timpul cu service-urile promte si competente Dacia...parerea mea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Kojak |
![]()
|
Ok, dar in targ, sunt cat-de-cat calitative, comparativ cu cele originale?
De ce anume am nevoie ptr. a-l demonta / monta singur? This post has been edited by Kojak: 30 Jan 2008, 19:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
da. la pretul proiectorului ma refeream. cu tot cu parbriz a costa vreo 6 milioane si ceva.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am mai scris pe aici pe undeva, ca se poate inlocui si numai sticla, da nu stiu de unde faci rost de alta sticla, eventual de pe la baietii din service si ce-i drept nu iese prea elegant, da ii ieftin.
Si ca sa-l dai jos nu trebuie sa dai bara jos, numai un plastic de protectie ce ii prins cu vreo 5 suruburi (parca T20), vine prins de bara sub proiector. Uite linkul unde a mai fost ceva asemanator http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...04&hl=proiector This post has been edited by CuTzU: 31 Jan 2008, 01:36 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Dacă rămâi la varianta CASCO nu uita de franșiză !
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
am avut si eu dilema asta si cand am fost la politie si mi-am adus aminte prin ce tre sa trec... am cautat un pret bun sa il repar pe barba mea. pt clio am gasit proiector cu 165RON sau asa ceva.
*** fara link-uri *** This post has been edited by Tudor: 31 Jan 2008, 09:53 |
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Desi tinde sa devina cu caracter mai mult tehnic, dezbaterea se refera la "a fi sau a nu fi CASCO" asa ca este onthread.
Raspunsul trebuie sa fie rezultatul calcului de eficienta si al intereselor imediate. Simplu ! Daca ai de pierdut 20% si dispui de bani, cumpara-l din targ si schimba-l, probabil este mai ieftin, socotind si timpul pierdut. Daca nu dispui de bani > CASCO. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Acest topic nu ridica nici o problema si nu prezinta nici o intrebare referitoare la asigurari. Nu pune problema cum sa rezolve pe asigurari, ci cum sa rezolve fara asigurari. Din aceste motive se muta la Dacia - Diverse.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Kojak |
![]()
|
In primul rand, am ajuns (acum...dupa ce mi-a fost mutat topicul) la concluzia de a nu lua in calcul varianta CASCO, o parte din motive fiind prezentate mai sus iar pe de alta parte, paguba fiind prea mica, exista posibilitatea de a nu fii acoperita dauna de catre polita CASCO
![]() Am fost astazi in targ (Vitan) sa ma interesez cat costa un proiector. Am intrebat la vreo 8 tarabe, pretul variind intre 110 si 120lei, pentru un proiector "de origine" (m-am uitat bine la el, l-am desfacut din cutie si intr-adevar, era fabricat de Valeo, cutia fiind galbena tip renault fiind prezenta inscriptia "made in Belgia") si intre 75-80 lei ptr. un proiector "de import" (cum il numeau ei ![]() ![]() Am sunat si la service-uri (doua la numar), inainte de vizita in Vitan. La primul dintre ele, mi s-a spus ca ma costa "cam 250lei, cu totu'" La al doilea, mi s-a comunicat un pret de 280lei....deci am zis PAS. ![]() ![]() ![]() Multumesc inca o data tuturor colegilor forum-isti, am tinut cont de sugestiile voastre, in urma carora am luat decizia de mai sus. ![]() This post has been edited by Kojak: 31 Jan 2008, 19:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.119 Joined: 11 February 04 ![]() |
Tocmai am facut operatia asta sambata.
1) Urci masina pe rampa. 2) Iei T20 desfaci plasticul de sub proiector 3) Exista 2 sigurante metalice mici, una sus, una jos. Le scoti. 4) Scoti proiectorul cu suport desfaci suportul de pe proiector 5) Pui poriectorul nou pe suport. 6) Pui la loc proiectorul si sigurantele. 7) Pui plasticul la loc Eu l-am facut impreuna cu cineva in juma de ora cu tot cu producerea une sigurante noi, ca cea veche am pierdut-o. Fara rampa e cam naspa. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Scenic83 |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 31 Joined: 2 April 08 ![]() |
eu zic sa nu folosesti polita casco ...........mai ales daca ai si reducere
Bafta |
--------------------
Logan
kissfm
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:01 |