semnalizare ciudata, m-am saturat de ea
![]() ![]() ![]() |
semnalizare ciudata, m-am saturat de ea
cheloo69 |
![]()
|
||
![]() DSN-ist gangsta` Group: Members Posts: 35 Joined: 14 January 08 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- GL-07-FGC
|
|||
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Cred ca trebuie totusi sa scoti releul: scoti minusul de la baterie si apoi cu o surubelnita il fortezi de dedesubt. Posibil sa se fi dezlipit, asa ca inainte sa te duci sa cumperi altul ii refaci toate lipiturile cu un pistol de lipit ! Verifica si firele care vin la mufa releului precum si siguranta (vezi sa nu se fi dezlipit, fisurat...)
Daca nici asa nu rezolvi cumperi alt releu... |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
aceeasi problema o am si eu,dar numai cand e frig in masina(are sensibilitate la frig).cred ca e de la releu ca l-am scos,i-am scos carcasa si l-am bagat inapoi sa vad cum reactioneaza.si am observat ca ori ramane blocat pe aprins,ori pe stins.si daca il imping eu cu mana si il trag merge.eu am intrebat si costa in jur de 20 si ceva de lei,maxim 25.
o sa imi cumpar si eu unul ca iarna la frig imi creeaza probleme,dar nu am gasit pana acum ca al meu cu 3 picioruse,avea de nova si de pick-up diesel. |
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
cheloo69 |
![]()
|
![]() DSN-ist gangsta` Group: Members Posts: 35 Joined: 14 January 08 From: Galati ![]() |
problema s-a rezolvat cu 17RON, cat costa un nou releu de semnalizare, pe care l-am schimbat si acum nu mai am probleme...
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- GL-07-FGC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:17 |