Expresia "mama si tata" interzisa in Marea Britanie, pentru a proteja copiii care provin din familii GAY
![]() ![]() ![]() |
Expresia "mama si tata" interzisa in Marea Britanie, pentru a proteja copiii care provin din familii GAY
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cateodata imi vine sa....
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Incredibil...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Si de foarte mult timp nu se mai foloseste expresia black board(sau cum s-o scri) ca sa nu-i jigneasca pe negri.
|
--------------------
a
b
c
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Asa ii mai auzi si pe ai nostri la TV rromi in sus rromi in jos, si baga pe un rrom din asta in direct si il auzi: "noi tiganii...."
Discriminarea nu consta in modul de adresare, ci in felul in care percepi minoritatea. Trebuie sa ii respectam pe cei di jur, iar respectul nu consta in ridicarea palariei ca apoi sa il injuram pe respectivul pe la spate. Respectul se castiga. Eu unul sunt gata sa respect pe oricine se dovedeste a fi OM, indiferent de culoare, religie.... (la orientarea sexuala insa mai am de lucrat) |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Eu iubesc lesbienele.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
- Cum de nu esti insurat pana la varsta asta ?
- Pai, stii, io-s bulangiu ... - Bine, dar fratele tau ? - Si el ii bulangiu ... - Auzi, dar este cineva la voi in familie caruia sa-i placa femeile ? - Aaaa, daaa, sor'mii ... Sa le respectam orientarea sexuala si tot ce tine de acest aspect, sa nu le punem piedici la accesarea in anumite functii pe acest motiv, insa ... atat !!! Dar copiii care provin din familii hetero ce fac ? Aceasta interdictie aplicata asupra personalului didactic nu se va rasfrange intr-un fel sau altul si asupra lor ? Nu vor fi oare confuzi, asta inainte de a fi toleranti ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 1 Feb 2008, 01:24) Sa le respectam orientarea sexuala si tot ce tine de acest aspect, sa nu le punem piedici la accesarea in anumite functii pe acest motiv, insa ... atat !!! Ba sa nu le respectam nici o orientare...au ajuns sa faca legi. ![]() Pentru ce sa-i respectam? Pt ca copiii mei(de exemplu) sa creasca intr-un mediu in care n-ai voie sa zici mama si tata ca-i jignesti pe bulaneti? Sa-si vada de orientarile si de obiceiurile lor da sa nu influenteze oamenii normali pentru simplul fapt ca-s ei defecti! ![]() QUOTE Documentul prevede ca minorii cu varste intre patru si sapte ani ar trebui "sa inteleaga ca nu toti copiii au o mama si un tata" si sa invete despre structurile diferite pe care le poate avea o familie. Adica sa promovam poponarismul...sa facem in asa fel incat copiii sa creada ca-i un lucru normal? ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mah...io respect pe toata lumea, indiferent pe unde ii intra si pe unde ii iese fiecaruia. Cu un singur lucru nu sunt de acord, dar deloc, si anume ca famillile de gay (indiferent ca-s barbati sau femei) sa aiba dreptul sa infieze sau sa creasca copii. Cred ca un copil are nevoie de o mama femeie si un tata barbat. Cam asta e tot. In rest fiecare face ce vrea cu viata lui. Dar un copil nu poate alege. Si aici nu e vorba de faptul ca un copil care creste intr-o familie de gay devine si el la randul lui asa. Nicidecum, homosexualitatea e un lucru cu care te nasti sau nu.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
O sa ajungem peste cativa ani sa auzim copii pe strada ca se injura cu faze de genul : A zis mama sa-i sugi p..a .
Parazitii - Mesaj ptr. Europa .... imi place cum trateaza ei problema homosexualilor. 1 Feb 2008, 02:03: QUOTE(Kruger @ 1 Feb 2008, 01:36) E pa dracu..... ai demonstrat tu stiintific si noi nu am aflat inca aceasta treaba ??? This post has been edited by vet: 1 Feb 2008, 02:03 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Te invit sa te documentezi, si apoi sa vorbesti frumos. N-am demonmstrat-o eu, si daca bagai un pic la treaba gugalu' ai fi aflat lucruri extraordinare. Internetul nu e doar pentru forumuri.
sursa Wikipedia: " Physiological differences in gay men and lesbians Recent studies have found notable differences between the physiology of gay people and non-gay people. There is evidence that: * The average size of the INAH-3 in the brains of gay men is approximately the same size as INAH 3 in women, which is significantly smaller, and the cells more densely packed, than in heterosexual men's brains.[85] * The suprachiasmatic nucleus was found by Swaab and Hopffman to be larger in gay men than in non-gay men [86], the suprachiasmatic nucleus is also known to be larger in men than in women [87]. * The anterior commissure is larger in women than men, and larger in gay men than in non-gay men.[88] * Gay men have, on an average, slightly longer and thicker penises than non-gay men.[89] * Gay men's brains respond differently to fluoxetine, a selective serotonin reuptake inhibitor.[90] * The functioning of the inner ear and the central auditory system in lesbians and bisexual women are more like the functional properties found in men than in non-gay women (the researchers argued this finding was consistent with the prenatal hormonal theory of sexual orientation).[91] * The startle response (eyeblink following a loud sound) is similarly masculinized in lesbians and bisexual women.[92] * Three regions of the brain (medial prefrontal cortex, left hippocampus, and right amygdala) are more active in gay men than non-gay men when exposed to sexually arousing material.[93] * Gay and non-gay people emit different armpit odors.[94] * Gay men are more likely to have a counter-clockwise hair whorl pattern. [95] * Gay and non-gay people's brains respond differently to two human sex pheromones (AND, found in male armpit secretions, and EST, found in female urine).[96][97][98] * Finger length ratios between the index and ring fingers may be different between non-gay and lesbian women.[99][100][91][101][102][103] " Deci, exista diferente fiziologice da ? Mergem mai departe: " Pathological model of homosexuality Further information: Homosexuality and psychology, Conversion therapy Wikinews has related news: Dr. Joseph Merlino on sexuality, insanity, Freud, fetishes and apathy Homosexuality is no longer regarded as a mental illness by the scientific community. In 1973 the American Psychiatric Association (APA) removed homosexuality as a disorder from the Sexual Deviancy section of the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, the DSM-II.[126] The World Health Organization's ICD-9 (1977) listed homosexuality as a mental illness, and in 1990, a resolution was adopted to remove it in the ICD-10 (1993).[127] The ICD-10 added ego-dystonic sexual orientation to the list, which refers to people who want to change their gender identities or sexual orientation because of a psychological or behavioral disorder (F66.1). Groups who believe in conversion therapy do not accept the mainstream medical position. " Asta ca sa nu mai aud oameni care gandesc ca la tara "In experimental animals it’s been well established that the sexual differentiation of the body and brain results primarily from the influence of sex hormones secreted by the testes or ovaries (Arnold 2002). Males have high levels of testosterone in fetal life (after functional development of the testes) and around the time of birth, as well as at and after puberty. Females have low levels of all sex hormones in fetal life, and high levels of estrogens and progestagens starting at puberty. High prenatal testosterone levels organize the brain in a male-specific fashion; low levels testosterone permits it to organize in a female-specific fashion. Hormones at puberty activate the circuits laid down in prenatal life but do not fundamentally change them. Thus, the range of sexual behaviors that adult animals can show is determined in large part by their prenatal/perinatal hormone exposure—manipulating these hormone levels can lead to atypical sex behavior or preference for same-sex sex partners as well as a range of other gender-atypical characteristics.[85]" Cititi rtot ce scrie acolo http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality si apoi discutam. O sa observati ca desi cel mai probabil oamenii se nasc homosexuali, totusi orientarea sexuala poate fi si influentata la o varsta frageda. De asta am zis si acel singur lucru cu care nu sunt de acord. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Holly shit...
Cum naiba sa nu ai "o tata si o mama"? Ce naiba, au descoperit britanicii fecundarea si dezvoltarea fatului in barbat? Oricat se fac pe ei cu poponarii, legile perpetuarii mamiferelor sunt imuabile: pentru copil trebuie o mama si un tata. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
E ca-n bancul cu batranelul din Anglia (adaptam dupa situatie) care era la biroul de emigrari si era intrebat de ce vrea sa emigreze ... batranul a raspuns ca acum 100 de ani homosexualismul era pedepsit cu inchisoarea iar acum este aprobat prin lege si ar dori sa emigreze pana nu devine OBLIGATORIU!
Deh, ce sa facem, bancurile devin uneori (mai mereu ![]() PS: Ma alatur si eu celor de mai sus in privinta opiniei nefavorabile vis-a-vis de aceasta lege idioata. This post has been edited by ionut.tanase: 1 Feb 2008, 11:43 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Inca un caz tipic de discriminare a majoritatii. Vine apocalipsa
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Băi, democrația, libertatea, drepturile minorităților, o cam dau în gard câteodată, da' rău de tot.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
vet |
![]()
|
Kruger...nu ma incalzesc cu nimic studiile unui grup de francezi / englezi sau americani. Poponarii sunt poponari pentru ca asta au ales ei sa fie....nu pentru ca sunt diferiti fiziologic. Ii las in pace si nu ma deranjeaza atata timp cat isi vad de treaba si nu se afiseaza in mod ostentativ ... dar nu mi se pare normal sa le acorzi drepturi , privilegii si conditii deosebite....pentru ca sunt deosebiti.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu doar atat am de zis... cine vrea copii sa-si faca... cine nu poate, inseamna ca a stiut Dumnezeu de ce... (parerea mea)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vet |
![]()
|
Iar diferentele fiziologice sunt date de modul de viata si nu modul de viata este dat de diferentele fiziologice.
Exemplu : daca tu ai trai 10 ani in padure si ai manca numai plante....nu crezi ca ai deveni putin diferit fiziologic fata de ceea ce esti acu'?? Nu e normal ca un gay sa aibe ceva diferit de un non-gay ?? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O zici de parca gay e ceva normal si non-gay, anormal
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vet |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(pastrama @ 1 Feb 2008, 02:32) Ba sa nu le respectam nici o orientare...au ajuns sa faca legi. ![]() Pentru ce sa-i respectam? Pt ca copiii mei(de exemplu) sa creasca intr-un mediu in care n-ai voie sa zici mama si tata ca-i jignesti pe bulaneti? Sa-si vada de orientarile si de obiceiurile lor da sa nu influenteze oamenii normali pentru simplul fapt ca-s ei defecti! ![]() Adica sa promovam poponarismul...sa facem in asa fel incat copiii sa creada ca-i un lucru normal? ![]() N-auzi, bre, ca era vorba doar de profesori ? Ba sa le respectam, pentru ca in situatia asta s-a ajuns tot datorita noua, celor normali. @pastrama eu am vazut cazuri in care nu stiu cum i s-a parut unuia ca cel de langa el face nu stiu ce gesturi care in mod normal i s-ar atribui unei femei si, baaang : "mai poponarule, pleaca de aici !" Sau chestii asemanatoare. Ei sunt de invidiat pentru ca au reusit sa se uneasca si sa se faca auziti. Insa de la a se face auziti si pana la a-si face legi care sa protejeze in halul asta homosexualitatea eu cred ca e o cale lunga. @klaus, si daca maine vezi un documentar prin care nu stiu care cercetatori au descoperit ca se poate face chestia asta ? Oricum mintile odihnite si nu numai ale acestei planete lucreaza si la acest aspect. Asa stiu si eu, ca pentru reproducere iti trebuie o parte femeiasca si una barbateasca, dar mai stii ... ![]() @Kruger, lumea prin Occident e plictisita rau de tot. Se cauta ceva nou in permanenta. Uita-te ce filme au castigat premiul Oscar in ultimul timp. OFF: Si apropo de chestia asta, ce interesant suna - sex:masculin/feminin (audio-vizualul e plin de asa ceva) Oare se mai uita lumea in certificatul de nastere propriu ? This post has been edited by cristi.r: 2 Feb 2008, 01:00 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Englezii astia au luat-o razna.Se drogheaza(nashpet si alte alea),se imbata si se apuca acum sa mai dea si lectii...
2 Feb 2008, 01:19: Englezii au un mod de viata diferit de al nostru,nu spun o noutate.Ei percep distractia altfel,daca nu se imbata femei si barbati in pub-uri de vineri seara pana duminica dimineata,ei nu s-au distrat.Mai baga si o marijuana nici nu mai stiu care e barbat sau femeie.Deci pt ei chestia asta cu mami si tati este ceva normal sa renunte This post has been edited by D-FENS: 2 Feb 2008, 01:19 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Vet, probabil tu, daca te straduiesti, maine te transformi in Logan? Nu poti!
![]() Iar atlet poate sa fie oricine, ca talentul nu o fi ceva fiziologic, ci doar rezultatul modului de viata. De fapt, banuiesc ca Romania nici nu va mai aduce jucatori de fotbal din strainatate. Vad destui care toata viata stau printre blocuri "la un fotbal", care sigur vor deveni super jucatori. De asemenea, din acelasi motiv e bine sa indesam elevii cu multa materie in n domenii, ca oricine poate fi la fel de bun la istorie ca la fizica. Cred ca si cleptomanii, ucigasii in serie(cei cu probleme psihice,evident) etc sunt asa pentru ca vor sa fie. Oricum si astia gay, cred ca au vreun interes sa fie gay, o fi mai distractiv. Nu zic ca e bine sa fii gay, dar cei gay nu sunt de vina, toti, ca sunt asa. Sunt cativa, dar nu toti. De asemenea, doar cei cu tendinte bisexuale pot fi gay la comanda. Totusi, voua nu va vine greata la ideea contactului sexual cu cineva de acelasi sex? Credeti ca asta provine din obisnuinta? This post has been edited by eXtenSion: 5 Feb 2008, 00:54 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Intrebare(i) retorica(e):
Daca ma obligi sa nu zic "mama si tata" ca sa "protejez" acei copii din familii de gay, devin mai putin homofob? Daca ma obligi sa spun rrom in loc de tigan, sunt mai putin rasist? PS Dreptul unui individ se termina acolo unde incepe dreptul altui individ, ori daca ei au decis sa fie un cuplu de homosexuali de ce trebuie sa ma cenzurez eu si sa folosesc nu o expresie fireasca??? De ce exista astfel de legi? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(MuciX @ 4 Feb 2008, 18:00) PS Dreptul unui individ se termina acolo unde incepe dreptul altui individ, ori daca ei au decis sa fie un cuplu de homosexuali de ce trebuie sa ma cenzurez eu si sa folosesc nu o expresie fireasca??? De ce exista astfel de legi? Eu n-as avea nimic impotriva ca un homosexual sa strige dupa mine pe strada: "bai heterosexualule!!" insa pe ei de ce ii afecteaza daca sunt numiti homosexuali?? La fel si in cazul tiganilor (rromilor): daca m-ar striga pe strada cu apelativul "romane" ar insemna ca ma discrimineaza?? Concluzie: Fiecare sa isi accepte conditia sociala (homosexual, heterosexual, tigan sua roman) iar daca se simte lezat ca i se spune homosexual sau tigan .. pai atunci nenica sa treaca de cealalta parte a baricadei adica sa devina hetrero sau roman... lua-le-ar naiba de legi cu discriminarea lor cu tot ca o sa ajungem sa ne fie frica sa ne adresam unul altuia... Aaaa...si inca o chestie ... o sa ajungem in ritmul asta ca minoritatea sa domine majoritatea?? Nu-ti convine statutul de minoritar si cum esti "tratat" pai atunci fa-te tata majoritar ca doar nu o sa ne plecam 21 de milioane in fata a cateva mii !!! PS. pentru cei carcotasi: verbului "plecam" din ultima propozitie sa nu i se acorde o conotatie sexuala pt. ca nu asta am dorit sa spun ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Directiva s-ar parea ca va face ceva scandal in Anglia, unde s-a descoperit ca cel care s-a ocupat de directiva respectiva este un oarecare Chris Bryant MP, care a fost "zarit" facand un "act sexual" asupra siesi insusi in clubul de noapte Soho si a pozat in niste "pantaloni" pe internet intr-o citez din tabloidele britanice "incercare sordida de a atrage barbati sa faca sex cu el", Adica pe romana ala de se ocupa cu directivele scolare pe partea de educatie sexuala e un poponar.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar care e problema ca e gay? Tocmai atitudinea asta trebuie combatuta.
Totusi, nu ne fac niciun rau! Si mai ciudat e ca vad parade anti-gay etc, dar anti-politicieni-romani inca nu am vazut. Iar astia chiar ne distrug viata. Sau or fi toti gay? Oricum, faza e ca poponarii sunt priviti cu ochi rai, fara vreun motiv bine intemeiat. De fapt si oamenii foarte destepti, implicit mai ciudati, sunt priviti asa. De aceea nu e totuna ca strigi pe strada ca e gay sau nu. Iar din cauza se incearca sa se elimine chestiile care ii fac diferiti. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
klaus |
![]()
|
Vorba mosului la vama: sa plec acuma pana cand homosexualitatea nu devine obligatorie.
Si sa sustii ca homosexualitatea e ceva normal, sa fim seriosi... Luna viitoare ramane sa faca lectii de istorie despre personalitatile lesbiene, bisexuale, care au facut operatie de schimbat sexul si altele asemenea ca fiind nu numai ceva normal, dar si ceva obligatoriu pentru viitor. Eu inteleg sa aiba drepturi, dar nu sa mi le limiteze pe ale mele |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
ne miram unde pot ajunge cu drepturile ? Uitati-va in tara noastra ca minoritatile au drepturi mai mari decit majoritatea : poponarii-lesbienele (in filme sunt frumoase, in realitate sunt naspa), ungurii (nu-i jignesc pe ei ca popor ci pai de sus, acolo-i buba), tiganii, parlamentarii (sunt intr-adevar o minoritate aparte), etc, etc. Asa ca....
5 Feb 2008, 12:24: vb cumva de mostenire genetica? Nu cumva in Regat era/este permisa casatoria intre veri primari? Duce la ceva bun? Nu cred !!! This post has been edited by negrucvj: 5 Feb 2008, 11:24 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 19:29 |