ABS+EBV+AFU, Sisteme de siguranta Logan 1,2
![]() ![]() ![]() |
ABS+EBV+AFU, Sisteme de siguranta Logan 1,2
citizenadi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA + LOGAN
2004 / CONFORT + LAUREAT PH2 1,6 8V
- B-XX-QWE
|
|||
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
EBV
Distribuția electronică a forței de frânare. La autovehiculele cu tractiune față, partea din fața este mai grea decât partea din spate, astfel încât în cazul acționării frânelor, centrul de greutate al autovehiculului se deplasează spre față. Prin aceasta aderenta la rotile spate scade simtitor si rotile tind sa se blocheze. Prin distributia forței de frânare, franarea automobilului se realizeaza mai eficient, iar fenomenul de blocare al rotilor este inlaturat. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
citizenadi |
![]()
|
Pentru Para 06
Multumesc foarte mult pentru explicatia cu ceea ce face EBV-ul. Am inteles ca de fapt EBV= EBD, el fiind varianta in franceza a EBD, dar intrebarea mea fundamentala era daca Loganul de 1,2 are EBV, pentru ca in prospect scrie doar ABS+AFU. This post has been edited by citizenadi: 11 May 2011, 08:32 |
--------------------
DACIA
SOLENZA + LOGAN
- B-XX-QWE
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
TOATE masinle cu ABS au si EBD-ul/EBV-ul ala.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
citizenadi |
![]()
|
OK! M-am linistit. Acum pot achizitiona un Logan de 1,2. Multumesc mult.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA + LOGAN
- B-XX-QWE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 05:32 |