ABS buton anulare?
![]() ![]() ![]() |
ABS buton anulare?
Andrei_87 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 29 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003
- b90998
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nu te supara dar dece vrei acest lucru? esti racer?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Andrei_87 |
![]()
|
Nu eram curios si eu
|
--------------------
dacia
solenza
2003
- b90998
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Era curios....sa vada cum ii sa faca si el pe reisaru.
Scoate siguranta de ABS, mergi intr-un loc izolat si sex placut cu copacii. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Andrei_87 |
![]()
|
da deci prin anularea sigurantei
numa ca trebuie sa montez si un repartitor pe spate de franare si nu se merita tks 2 Mar 2008, 14:06: Varianta de ABS Bosch 8.0 ce inovatii are acesta varianta fata de versiunile mai vechi? This post has been edited by Andrei_87: 2 Mar 2008, 14:06 |
--------------------
dacia
solenza
2003
- b90998
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
repartitoru pe spate exista ca doar daia zice EBD electronic brake distribution... dar cred ca si ala e pe aceasi siguranta cu absu...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Andrei_87 |
![]()
|
Vehiculele echipate cu ABS nu au compensator.
Asta am luato din manualu service adica compensatoru se foloseste la sistemele de franare fara ABS, sa reduca presiunea de franare de pe spate in functie de greutate(repartitoru ala) si cred ca ABSu face smecheria repartitorului |
--------------------
dacia
solenza
2003
- b90998
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Au compensator
![]() Compenstor=Servo-frana. Compensator nu este tot una cu repartitor. This post has been edited by AR-18-MOS: 2 Mar 2008, 15:26 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
va rog pastrati discutia ontopic ("se poate sau nu anula ABS-ul")
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se poate, pui un contactor in serie cu siguranta si cand ai chef de curse deschizi circuitul. Nerecomandat si ar trebui eventual interzis si pedepsit prin lege (modificare neautorizata adusa unui sistem ce tine de siguranta circulatiei cred ca se aplica aici). Masinile de teren adevarate gen Patrol, Pajero etc il decupleaza singure pe la 20 km/h, pentru eficienta sporita a franarii pe sol moale.
This post has been edited by einstein1984: 3 Mar 2008, 11:10 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
scoate senzorii de ABS din roata,cand vezi ca se aprinde becul la bord,inseamna ca nu mai merge,ai reusit !
![]() Cel mai trist e ca am fost si eu in dreapta,si i-am zis,nenea vezi ca s-a aprins becu ![]() This post has been edited by cristi_xp: 3 Mar 2008, 11:39 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
adizu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 February 08 ![]() |
este interzis sa aduci modificari la sistemele de directie si franare cititi codul rutier
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambiance 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:09 |