ADRAS Bucuresti - Dr Taberei
![]() ![]() ![]() |
ADRAS Bucuresti - Dr Taberei
echosektor |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- null
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
hmmm aveam eu un topic mai de mult deschis despre adras si ofertele lor care nu sunt valabile decat la berlinele galbene!!!
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
xbogdanel, de ce nu dai si tu un mail la vocea clientului sau un telefon? Nici macar nu esti posesor de Dacia (inca) si deja te trateaza cu posteriorul. Piseaza nitel pe treaba asta, ca te gandesti cu goraza ce tratament vei avea cand ai vreo problema la masina. Eu sper ca le va fi pusa reclamatia la dosar, ca probabil cineva ii va deranja de la fabrica cu un telefon, etc.
In afara ca noi, ceilalti, sa ii sanctionam prin a-i vorbi de rau la toti cunoscutii (chiar eficienta e treaba asta), mai ai puterea de a-i reclama la producator direct! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
as putea deschide un nou topic cu titlul " sunt un prost ", dar o sa scriu in asta referitor la relatia adras-ului cu clientii. Cand m-am hotarat sa-mi iau SLZ m-am dus la adras sa-mi vand break-ul la ei, care nu avea decat 25k Km in doi ani, si sa dau avans pt. solnita. Tipul care mi l-a evaluat a zis ca-mi da pe el 40 mil iar eu am zis ca-i dau M*IE. OK, vand masina in alta parte si revin la acelasi adras sa-mi fac actele pt. Slz. Depun tot ce mi-au cerut ei si plec linistit ca ma suna sa-mi spuna ca a sosit acceptul de la banca. Dupa 2 zile de liniste, in care nu m-a sunat nimeni, imi fac drum pe la ei si o duda proasta imi zice ca sosise acceptul de la banca, dar din cauza ca EU NU I-AM CAUTAT trebuie sa refaca actele caci se schimbase cursul. in consecinta i-am luat la cardan si m-am jurat ca trec pe la ei numai ca sa le dau foc. Concluzia: tiganul de la adras tot tigan ramane.
|
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
razvancc...BISSS FRATEEEE
azi mi-am luat si eu masina.... poze la http://emedia.dap.ro/slz.htm ....pt cine vrea chestia e k mi-au spalat-o..cica...dar jegosii nu au dat si eu cu o carpa...si are numai urme.....o sa ies maine sa o spal.... o fraza f interesanta....ne gandeam noi cum sa scoatem casu'...si vine dl chiciuc...cristian park...si zice asa "domne' pe bord e un led...si hotu dak vede ledu nu mai fura..k zice k gaseste alta masina fara alarma si fura de acolo"...buna,nu???m-am spart de ras |
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu inteleg cum le permiteti jegosilor de dealeri sa va puna pe luneta actisul cu numele lor, i-as lua la picioare in posterior sa-mi dea masina asa.
![]() |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
echosektor |
![]()
|
oricum tata le-a facut reclamatie la opc..park..oricum autoritatilor,pt reclama falsa...a se vedea oferta de pe www.adras.ro ..nu e nimic valabil de acolo!
|
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Am shi eu led pe bord, la volan frumos cu rol de indicator al incarcarii/starii bateriei shi cred ca nu mai imi trebuie alarma daca ma iau dupa nenea ala
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu abtipildul si eu am avut scandal cu Meridian. Masina era fara abtipild in parcare si i-am spus alauia de la vanzari ca nu vreau sa vad asa ceva pe luneta. cand sa plec cu ea avea abtipildul. Pana la urma l-am dat eu jos cu grija, insa nu se poate da jos decat in primele zile. Dupa aia daca mai bate si soarele se intareste adezivul ala de pe el si raman urme destul de urate pe geam care sunt greu de curatat datorita liniilor pentru dezaburire. Nu prea ai cum sa freci sa nu intrerupi nichelina aia.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:54 |