ALL INCLUSIVE
![]() ![]() ![]() |
ALL INCLUSIVE
justy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|||
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost eu in Turcia acum 2 ani cu All inclusive. Fara limita la mancare, dulciuri, snacksuri, bautura racoritoare si bere la orice ora si in oricare bar sau terasa din cadrul hotelului (cam 20 de locatii in acelasi hotel).Practic era un mini oras.Fiecare bar sau terasa cu programul ei se suprapuneau asa ca nu aveai momente cand nu aveai unde sa stai sa mananci sau sa bei ceva. Bauturile de import (tarii, vinuri, etc. nu erau incluse si erau chiar scumpe am dat 80 euro pe o sticla de vin). Din punctul meu de vedere se merita o oferta all inclusive daca ai un hotel si vrei doar baie la mare sau piscina si mancare daca pleci de la hotel dimineata si vii seara nu renteaza.
This post has been edited by mauru007: 19 Apr 2007, 02:56 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
AWY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 27 February 06 ![]() |
Anul trecut am fost in Turcia in Alanya la hotelul Kenvansarai Kundu ALL INCLUSIVE. A fodt msi mult decat extraordinar mincare foarte variata de dimineata pana seara, bere la dozator, cafea, ceai, vin alb, vin rosu, bauturio, prajituri, etc. Pe linga asta am avut seara 2 discoteci, baruri, bar la piscina, bar pe plaja, etc.
|
--------------------
dacia
logan 2004
- ar 07 awy
|
|
justy |
![]()
|
sa inteleg ca, asa cum se spune si in oferte, poti consuma bautura autohtona. Dar asta cat vrei sau e o limita? Apoi la All inclusive intrarile la piscine, saune, sunt prevazute sau nu?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
kiel |
![]()
|
![]() Arkan Group: Members Posts: 47 Joined: 12 November 06 ![]() |
Vara trecuta am fost un week-end in Bulgaria la Nisipurile de Aur - Hotel Arabella 4* in regim all inclusive. Bautura era bulgareasca, pt. suc, cafea erau dozatoare pe marginea piscinei. Mancarea era buna sau chiar foarte buna.. In afara orelor de masa era un bufet incare se putea servi deserturi. Barul era deschis de la 9:00 pana la 23:00, dupa care ce se consuma se platea. Cred ca se merita un asemenea sejur! Se poat consuma bauturi alcolice pana.........(cand cazi
![]() This post has been edited by kiel: 19 Apr 2007, 13:06 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 airbag lateral spate, climatronic
2006 lux privilege
- XX 2X TXX
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Daca este all inclusiv vara in sezon estival conteaza berea foarte mult...in cazul meu. Nu-mi da aer conditionat, nu vreau televizor in camera dar nu-mi lua unica sursa de hidratare care imi este pe plac. Berea bulgareasca? La fel ca cea de la noi. Probabil ca-s aceleasi firme care o produc. Vinul bulgaresc destul de bun chiar daca in pachete nu intra decat cel normal nu "specialitati". Merita un pachet all inclusiv mai ales daca hotelul este f. aproape de plaja....
|
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Mai nou , au aparut oferte cu ultra all inclusive , all inclusive &all exclusive , super ultra etc... Aveti detalii ?
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit in Dion Grecia un hotel cu all inclusiv si cred ca ma bag.O sa revin cu detalii.Stie cineva , ceva despre Dion , cum e plaja de exemplu?
|
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Si daca nu-ti place mancarea la restaurantul hotelului?! Cu ALL INCLUSIVE te-ai pricopsit de un mic cosmar.
Eu sunt impotriva ALL INCLUSIVE. Poti sa experimentezi mereu altceva si in plus nu te leaga nici cu mesele de pranz, poti sa pleci si in alte locuri, fara sa dai banii degeaba pe niste mese pe care nu le mai iei. Consider ca BB (doar mic dejun) e cel mai potrivit ptr un concediu. Restul, a la carte. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de varsta, acum cativa ani eram total impotriva all-inclusive-ului, imi placea sa umblu, sa descopar tot felul de chestii noi...
De la o vreme ajung atat de obosit in concediu, si atat de plin de lene, incat chiar si la all inclusive, mi-e lene sa ma duc pana la bar. Din punctul asta de vedere, cel mai misto e in Turcia, unde te servesc chelnerii pe marginea piscinei . moca evident, dar de bun simt ii lasi un 10 euro la sfarsitul sejurului. In Bulgaria all-inclusive-ul e mai slabut un pic, dar difera de la hotel la hotel. Obs. Berea bulgareasca e cam ca a noastra, nu e cine stie ce dar nici nasoala , in schimb aia turceasca e foarte buna. In plus, in Bulgaria poti avea surpriza sa aiba un singur fel de bere, si dupa cateva zile deja ti se apleaca. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Anul trecut în BG, Nisipurile de Aur, 4* Riu Bolero. De la 7 dimineața până noaptea târziu mâncai și beai orice în cadrul hotelului. Restaurantul propriu-zis era deschis numai pentru mic dejun, prânz, cină. În rest, era un bar la piscină și unul la restaurantul asiatic. Se organizau concursuri pentru copchii și pentru adulți (cam nașpa, ce-i drept), loc de joacă pentru ăia mici, terenuri de tenis (nu știu dacă plăteai sau nu). Saună moca. Personal discret, amabil și tot timpul cu zâmbetul pe față. Din cauza unor belele la cazare, m-am ales cu următoarele gratuități: parcare la subsolul hotelului , internet nelimitat și cu casetă de valori.
Copilul gratis în cameră (au pus pat separat) până-n 12 ani. Una peste alta drăguț dar nu m-aș mai duce. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
eu am fost anul trecut la un all-inclusive la greci, la metamorfossis, una peste alta totul a fost OK. Nu ai cum sa nu gasesti ceva de mancare care sa-ti placa mai ales ca totul este in regim de bufet suedez. Parerea mea este ca sistemul de all- inclusive este bun pentru familiile cu copii care sunt relativ sedentare pe timpul sejurului. La all-inclusive "te scoti" cu bauturile, pentru cei mari, inghetata si sucurile, daca ai un copil, si diverse coktailuri la barul de la piscina. Berea este si ea foarte importanta mai ales vara.
All-inclusive presupune bauturi autohtone bere, vinuri, coniac, etc. Ganditi-va coniacul autohton grecesc este Metaxa, asa ca am bagat la greu vara trecuta. Si la greci barul era free intre orele 9 si 23 apoi bautura se platea. Dar nu te impiedica nimeni ca la ora unspe fara un sfert sa-ti umpli masa de bautura si apoi sa stai linistit si dupa ora 23. In plus acces la piscina, umbrele si seslonguri gratis la piscina si plaje Ultra all-inclusiv presupune pe langa bauturile auttohtone si cele din import. Ultra de luxe all-inclusive are in plus gratuit: saună, fitness, baie turcească, jacuzzi room service de la 19.00-24.00 (doar gustări ) minibar completat zilnic Aqua Park pentru adulți și pentru copii spălat și tuns curățătorie ( la pachetele de minim 7 nopti ) tenis de câmp și de masă mini fotbal, basket, volei sporturile nautice nemotorizate discotecă umbreluțe, șezlonguri și prosoape pentru plajă |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
justy |
![]()
|
am probat si eu acum la bulgari serviciul acesta si este intr-adevar bun, insa riscant pentru cei care nu se pot abtine. te determina sa fii si static datorita meselor, cred ca e foarte potrivit pentru cei mai in varsta, si chiar pentru cei care urmaresc sa stea intr-un singur loc, fara prea multe plimbari. Este adevarat ca depinde mult de fiecare hotel in parte, am inteles ca unele se respecta, iar altele isi mai permit si eventuale interdictii. per total se merita in anumite conditii, ex de 01 MAI.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:39 |