AUTOCOBALCESCU
![]() ![]() ![]() |
AUTOCOBALCESCU
madhorsefuzzy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|||
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
<span class='edit'>30 Sep 2009, 21:06:</span> Sa vezi raspunsuri ce o sa primesti aici!!!!!!! O sa ne invartim in cerc ca pe topicul cu Dacoservul. Hai sa ne laudam dar nu avem cu ce, cu cine si de ce. This post has been edited by misu78: 30 Sep 2009, 21:06 |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
lenafnafets |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 4 May 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
04-Laur 1,4 Rosu Passion/08-Laur 1,4 Gri Platine
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(madhorsefuzzy @ 30 Sep 2009, 14:59) Ce avantaje am eu cu masina iesita din garantie daca vin sa fac revizia de 75.000Km in service la dvs.? Absolut nici una. Daca pretul era 150RON se numea oferta. Din punctul de vedere al unei masini low-cost piesele si servicile intr-un service autorizat sunt scumpe, exagerat de scumpe. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am si eu o intrebare la un laureate ph2 la usile spate cite butoane de usi au (unu sau 2) si la care usa
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
maddhorsefuzzy, pe langa schimbat uleiul mai intra si ceva verificari. Gen esapament, frane, directie suspensii etc. Verificari pe care magazinul de uleiuri nu le face pentru ca ei nu au piesele respective la vanzare.
Sunt sigur ca daca ai fost in service cand masina era in garantie ai primit un checklist ca cel de mai jos. De aia e mai bine sa cumperi masini de prin germania sau franta, aia le mai si intretin spre deosebire de romani. IMG_4956.JPG ( Size: 344.48k ) Number of downloads: 1668 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu verifica nici dracu punctele alea din lista. De ce nu bifeaza nici un service verificarea la coroziune?
This post has been edited by IRONICK: 4 Oct 2009, 17:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 4 Oct 2009, 18:05) maddhorsefuzzy, pe langa schimbat uleiul mai intra si ceva verificari. Gen esapament, frane, directie suspensii etc. Verificari pe care magazinul de uleiuri nu le face pentru ca ei nu au piesele respective la vanzare. Sunt sigur ca daca ai fost in service cand masina era in garantie ai primit un checklist ca cel de mai jos. Pot sa iti prezint mai multe astfel de tabele pentru masina mea. Asta nu inseamna ca acele verificari s-au facut o data cu inmanarea hartiei. Stiu ca e vina mea ca nu am facut scandal, etc. Sunt convins ca o doamna care merge numai la service Dacia cu Loganul nu face scandal. Astea sunt cazurile majoritare. QUOTE(einstein1984 @ 4 Oct 2009, 18:05) De aia e mai bine sa cumperi masini de prin germania sau franta, aia le mai si intretin spre deosebire de romani. Daca fac un schimb de ulei in afara retelei nu inseamna ca nu intretin masina. Schimbarea distributiei (kit distributie + kit accesorii + pompa de apa) s-a facut in service Dacia, pentru ca m-am bazat pe experienta mecanicilor. Cand AUTOCOBALCESCU de care se vorbeste aici a facut verificare gratuita in vara am fost prezent cu masina. Tocmai pentru ca o intretin. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(madhorsefuzzy @ 4 Oct 2009, 20:00) Schimbarea distributiei (kit distributie + kit accesorii + pompa de apa) s-a facut in service Dacia, pentru ca m-am bazat pe experienta mecanicilor. Si au folosit Loctite la pompa de apa sau au dat o fuga mecanicii la magazinul de piese din militari ca s-a terminat iar tubul 2+2 luat cu 8lei ...?This post has been edited by IRONICK: 5 Oct 2009, 10:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Au folosit Loctite. Macar atat.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La Autocobalcescu au dat cu Loctite?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
revizia de 1 an m-a costat 160 lei (filtru ulei + manopera) cu uleiul elf 10w40 moca
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
am masina la autocobalcescu cel de pe splai ,pentru niste reparatii de tinichigerie,sunt buni? sau la ce sa ma astept?
![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
de acolo am cumparat-o eu
![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 18 Nov 2009, 01:35 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
sigur o sa-ti spun ,dar deocamdata nu stiu cat va dura reparatia (cate zile) ,asa pare ok consilieri de service sunt de treaba,dar ramane de vazut la final.
am fost nevoit sa o duc aici pentru ca firma de asigurari nu lucreaza cu service-ul meu la care imi fac reviziile. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
mykissfm |
![]()
|
si cum eram dator cu un raspuns ,,da foarte muultumit de prestatia celor de la auto cobalcescu splai foarte bine a iesit tinand cont ca am si culoarea alb.
recomand ca tinichigerie. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
bygy007 |
![]()
|
ok multumesc pentru informatie ramin dator
![]() This post has been edited by bygy007: 26 Nov 2009, 00:27 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
dancroitoru83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 10 November 05 ![]() |
PACHET INSTALARE FILTRU DE POLEN DACIA LOGAN - 99 RON
In oricare din service-urile Autocobalcescu ai acum un pret special la pachetul de instalare a filtrului de polen pentru Dacia Logan. Pretul include filtrul de habitaclu si manopera de instalare. 22 Jan 2010, 14:42: Vino pana la 28 februarie la Auto Cobalcescu, service Dacia, Renault, Nissan si beneficiezi de 30% discount la manopera pentru toate tipurile de lucrari de mecanica si electrica efectuate! This post has been edited by dancroitoru83: 22 Jan 2010, 14:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2005
- B-30-XHU
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dancroitoru83 @ 22 Jan 2010, 14:37) Vino pana la 28 februarie la Auto Cobalcescu, service Dacia, Renault, Nissan si beneficiezi de 30% discount la manopera pentru toate tipurile de lucrari de mecanica si electrica efectuate! Este si asta un pas inainte in moment de criza. Alti dealeri momentan dau manopera gratis si premii destul de consistente. Vezi dealer de la Tulcea. Cum de el putut sa faca un efort, asa trebuia si restul de dealeri sa se sesizeze ca sa atraga clientii.This post has been edited by IRONICK: 22 Jan 2010, 15:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristi 57 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 28 October 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 22 Jan 2010, 14:49) ...Alti dealeri momentan dau manopera gratis si premii destul de consistente... Serios? In cazul in care am un mic service auto, pot face o afacere... adica duc masinile clientilor la reparat moka, apoi incasez o suma mica pe manopera! Asa-i? Daca-mi dai adresele lor, eu iti dau premiile tie. Asta in cazul in care nu scriem ca sa scriem... |
--------------------
nova gti
dnepr m11, yamaha xv-535
2ooo
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sunt destui pe forumul asta care isi fac REVIZILE (nu reparatile!!!) asa. Sa te vad eu cum le si dai seturi de cauciucuri, jante de aliaj premiu, etc ...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by IRONICK: 22 Jan 2010, 16:06 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristi 57 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 28 October 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 22 Jan 2010, 16:03) Sunt destui pe forumul asta care isi fac REVIZILE (nu reparatile!!!) asa... Hai sa nu mai "batem campii" d-le! Ai dat un raspuns legat de manopera, acum o intorci? Nu te mai chinui sa raspunzi(mai ales cand nu stii ce spui)! |
--------------------
nova gti
dnepr m11, yamaha xv-535
2ooo
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ca se mai trezeste cate unu cand il apuca durerile de cap nu este nimic nou. Pana o sa faca cineva ce a facut si face dealerul de la Tulcea mai stam de vorba.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DHL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madhorsefuzzy @ 4 Oct 2009, 19:00) Pot sa iti prezint mai multe astfel de tabele pentru masina mea. Asta nu inseamna ca acele verificari s-au facut o data cu inmanarea hartiei. Stiu ca e vina mea ca nu am facut scandal, etc. Sunt convins ca o doamna care merge numai la service Dacia cu Loganul nu face scandal. Astea sunt cazurile majoritare. Daca fac un schimb de ulei in afara retelei nu inseamna ca nu intretin masina. Schimbarea distributiei (kit distributie + kit accesorii + pompa de apa) s-a facut in service Dacia, pentru ca m-am bazat pe experienta mecanicilor. Cand AUTOCOBALCESCU de care se vorbeste aici a facut verificare gratuita in vara am fost prezent cu masina. Tocmai pentru ca o intretin. Cat a costat schimbul de distributie cu pompa de apa si manopera cu totul? |
--------------------
DACIA
Logan
Laureat 1.4 GPL
- B 75 VTV Logan 1.4 MPI GPL + Clio 1.2 MPI + Kawasaki KLE500
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dancroitoru83 @ 22 Jan 2010, 14:37) Vino pana la 28 februarie la Auto Cobalcescu, service Dacia, Renault, Nissan si beneficiezi de 30% discount la manopera pentru toate tipurile de lucrari de mecanica si electrica efectuate! Sunt curios cum a mers promotia. Ceva clienti? Am trecut zilele pe la sediu din splai sa cumpar ceva si era pustiu. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Cam toate serviceurile sunt destul de goale in perioada asta. Peste tot te poti duce fara programare pentru orice fel de interventie.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
mic&rau |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 16 January 05 ![]() |
Salut!AM si eu masina la cobalcescu de pe splai si se pare ca dupa reconstatare trebuie schimbate ambele longeroane plus diverse piese din partea frontala.Sper sa lucreze bine baieti, dupa ce scot masina din service o sa adaug un feedback pentru lucrarea facut cel mai probabil peste vreo 3 saptamani.
|
--------------------
Dacia logan 1.6 16v
Dacia logan 1.6 16v
Prestige 2007
- B -- TOX
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 8 Mar 2010, 18:59) Sunt curios cum a mers promotia. Ceva clienti? Am trecut zilele pe la sediu din splai sa cumpar ceva si era pustiu. Prin service-urile din Bucuresti nu prea am mai umblat, dar pot sa spun ca "prin tara"... bate vintu', iar cind i-am intrebat ce se intimpla, nu se mai strica masinile... raspunsul a fost: nu mai vine lumea la noi ca e scump, se duce unde e mai ieftin. ![]() De notat ca pe unde am fost eu ora de manopera era ~50ron. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai la cate alternative sunt in momentul de fata, este normal ca sa aleaga versiunea ieftina. Piesele after-market le rivalizeaza si la pret si la calitate pe cele de origine, service-urile de cartier/sau generaliste au preturi mai mici.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Cam cat costa ITP-ul la autocobalcescu?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:24 |