Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
![]() ![]() ![]() |
Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci astept comenzi ferme. Reduceri pentru cantitati mai mari de o vadra.
Nota bene: tuica lu' Victoras nu-i atit de buna ca a mea (terapeutic vorbind). |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(maho @ 11 Nov 2011, 13:52) "TUICA de PRUNE... Consumarea zilnica a 32,12 ml tuica de pruna este o eficienta metoda de a reduce probabilitatea de aparitie a unor boli de inima datorate arterosclerozei... Interesant studiu, dar autorul s-a cam pripit cand a calculat doza, mai exact a gresit ordinul de marime, a pus virgula zecimala prea devreme... QUOTE(maho @ 11 Nov 2011, 13:52) Corect. E o adevarata blasfemie sa-ti iei medicamentul fara sa-l insotesti de o doza, academic dimensionata, de slana cu ceapa, sau macar acolo o felie, doua de paine cu untura... QUOTE(maho @ 11 Nov 2011, 13:52) ... Nu se recomanda ca „terapia cu tuica” sa devina un obicei. Aceasta „traditie" se poate usor transforma intr-un viciu extrem de periculos... Asta deja e teoria conspirationistilor. Este o minciuna sfruntata. Cu cat mai multa cu atat mai bine. Inima o sa zburde in piept de bucurie... QUOTE(maho @ 11 Nov 2011, 13:52) Sa-i dea Doamne, Doamne sanatate si multe noi succesuri in activitatea sa academica. Trebuie sa-i cumpar tratatele, si cand o mai avea nevasta-mea vreo obiectie, sa-i tin cate o prelegere academica. Ea nici nu realizeaza ca eu ma duc la carciuma ca la o statiune balneo-cllimaterica, sa faca tratamente preventive pentru bolile de inima, numai ea isi imagineaza tot felul de tampenii... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu o sa mori sanatos
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(maho @ 11 Nov 2011, 13:52)
"TUICA de PRUNE... Consumarea zilnica a 32,12 ml tuica de pruna este o eficienta metoda de a reduce probabilitatea de aparitie a unor boli de inima datorate arterosclerozei... N-a stiut Maho sa traduca, e vorba despre 32,12 pinte. This post has been edited by corbex: 11 Nov 2011, 19:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, conform lui Pastorel Teodoreanu, despre care se zice ca ar fi fost o autenitca "autoritate" in materie, adevarata tuica romaneasca este aia de Mehedinti de 25 de grade, pe care o bei dupa masa de sete, in loc de apa / bere / vin...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Prefer sa beau un paharel de 40-45 de grade decat doua cani de 22. Pur si simplu nu intra.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Tuica de 25 de grade se bea ca sa treaca senzatia de sufocare de dupa palinca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Mai, io vorbeam de opinia "academicienilor" nu de preferintele personale. Carcotasilor. Am plecat sa fac un tratament preventiv...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Ciudat! Sa fii posesorul unei tuici asa bune si sa fii deficitar in prezentarea instructiiunilor de utilizare!
This post has been edited by corbex: 11 Nov 2011, 19:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
degeaba te lauzi daca nu ai adus la Moeciu sa o analizam , da dam o nota o poti lauda cit vrei
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
Eu am adus, am pus pe masa si am declarat ca e bun public. Am am luat inapoi juma' de sticla, ca v-ati dovedit incapabili. Dar vorbeam de tuica lui Radian. Care e mai ardeleneasca, adica mai tare, dar facuta cu simtul raspunderii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Lasa ca am adus si io si nu s-a atins absolut nimeni de ea. Asta dupa ce m-au amenintat 2 saptamani c-o sa bea de-o sa lesine, numai sa aduc.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Am vrut sa beau eu, m-a deturnat markos cu jeibi-ul
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai dat de oameni sanatosi, fara colesterol.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Binevenit topic, recomand!
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
Salut aparitia unui topic dedicat preocuparii sanitare, educationale si alimentare a natiunii.
De acum incolo, cind va mai arunca cineva pe piata petarda cu kg de sapun pe cap de locuitor, ii vom putea raspunde calificat si documentat cu litri de tuica pe cap de locuitor. Curatenia incepe pe dinauntru. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Deci io declar deschisa campania de curatenie interna pe baza de apa tare! 'ai noroc
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(corbex @ 11 Nov 2011, 21:50) Da' de ce n-ai zis????? Stii doar ca tata-i fanu' numaru' 1 al tuicii tale!!!!QUOTE(Victoras2001 @ 11 Nov 2011, 21:54) Pai ba cretinule, cine plm crezi ca bea (in afara de tine, evident) dintr-o sticla pe care scrie "PiȚUiCĂ"??????? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Daca n-avem pruna.... merge si corcodusa? In cel mai rau caz tescovina e admisa s-aia?
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
corbex |
![]()
|
E admisa. Cu putina scortisoara si putin piper nici nu mai stii ce-a fost. Dupa ce ai fiert-o.
Era sa uit: unii pun si foi de dafin. This post has been edited by corbex: 11 Nov 2011, 22:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Linga dafin mai pui niste carne tocata invelita-n foi de varza si-n loc de tuica fiarta ti-au iesit sarmale!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
@Marty: si de ce n-ai zis? Mi-a crescut consumul cu 0,0236 l/100 din cauza greutatii suplimentare.
Data viitoare n-o sa se mai intimple ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai pe frig a fost buna aia fiarta eu am bagat citeva cesti
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cum sa pui sarmale-n tuica, aaaa, varza-n dafin? Dafin in tuica si-n sarmale.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
Chiar ba, cum ar fi niste sarmale lasate la scazut in tuica?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
In seara asta am tras doua cani de vin fiert si m-a luat un somn...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:53 |