Accident cu Dacia " victima", Accident cu Dacia / Despagubiri Asigurator
![]() ![]() ![]() |
Accident cu Dacia " victima", Accident cu Dacia / Despagubiri Asigurator
B-84-DPD |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 18 November 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20130616_203315.jpg ( Size: 2.86mb ) Number of downloads: 584 20130616_203250.jpg ( Size: 2.81mb ) Number of downloads: 671 20130616_203238.jpg ( Size: 2.82mb ) Number of downloads: 666 |
||
--------------------
Dacia
1310 Li
2000 decembrie
- > B-84-DPD O zi in care nu ai furat nimic e o zi pierduta
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Roaga un moderator sa mute topicul la "Alte discutii/Asigurari si daune auto", acolo sigur vei gasi destule cazuri asemanatoare (mai ales cu Carpatica). Asteapta oricum sa primesti hartia scrisa, din "auzite" nu te poti apuca de nimic; incearca sa gasesti un service care inca mai lucreaza cu Carpatica, iti fac si ei un deviz, si abia apoi incepe show-ul... oricum, nu te poate nimeni obliga s-o faci in regie proprie; asta o faci doar daca te gandesti s-o repari cu piese din dezmembrari.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
In mai 2011 am patit si eu acelasi lucru cu berlina mea si vinovatul in accident avea asigurarea la aceeasi Carpatica.
Am avut daune asa : Punte spate stramba, aripa spate avariata + prag langa roata, janta indoita, aripa fata indoita, caseta de directie sparta ( a cedat carcasa ) , bieleta si capat de bara pe partea stanga. Reparatia a fost facuta in regie proprie si am pus asa: caseta de directie sh si punte spate sh, rulmenti spate noi, conducte frana spate noi, bieleta + cap bara noi. Toata tablaraia a fost indreptata de un nene meserias ( nu aveam rugina ca altfel nici nu o mai faceam ) si s-au vopsit integral aripa fata si spate stg si usa spate stg. Reparatia a costat vreo 2000 lei + vreo 200 platforma. De la Carpatica am primit 1230 ron , prima oferta a lor dupa ce si-au trimis omul in serviceul ales de mine sa faca constatarea pagubbelor. Nu am contestat aceasta oferta a lor. Masina e din 1999 carburatie 1,4 ca sa iti faci o idee cat de veche era la data accidentului. 19 Jun 2013, 17:31: Analizeaza bine situatia dpdv al ruginei. Daca ai rugina pronuntata la contraripi si , traversa fata trebuie schimbata aia v-a trebui sudata de contraaripi si alea trebuie sa se prezinte binisor. Daca trebuiesc si alea schimbate v-a trebui sa reconstitui masina din faza in care fata masinii va arata numai cu lonjeroanele si motorul. Deci o sa coste muuuult. Intereseazate de pretul la piese, table si vezi daca mai merita facuta. Succes This post has been edited by the fast and furious: 19 Jun 2013, 17:31 Attached thumbnail(s) acc1.jpg ( Size: 747.21k ) Number of downloads: 609 acc2.jpg ( Size: 676.02k ) Number of downloads: 568 |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
B-84-DPD |
![]()
|
au venit de la asigurari pentru poze si mi s-a spus clar dauna totala, cca 1350 RON
am facut un calcul, numai piesele noi sunt 1200 RON astept sa vad si oficial din partea lor raspunsul si apoi sa vad incotro ma indrept daca ma poate ajuta un moderator pt mutarea topicului... multumesc |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000 decembrie
|
|
B-84-DPD |
![]()
|
in sfarsit un raspuns........
m-a sunat vinovatul sa imi spuna ca a fost sunat de asigurator sa depuna plagere impotriva politiei, ca eu sa nu fiu despagubit.... noroc ca e om serios si le-a dat cu flit si acum iar astept...... |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000 decembrie
|
|
B-84-DPD |
![]()
|
oferta lor a venit azi
cca 1500 RON in regie proprie sau tot aceasta suma plus TVA pentru reparatie in service. acum astept sa intre banii, cica 10 zile maxim |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000 decembrie
|
|
B-84-DPD |
![]()
|
am dat si masina.
se poate inchide PS: uite asa dispare o masina buna..... |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000 decembrie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 10:54 |