Aer in instalatia de racire, Dupa schimbarea garniturii
![]() ![]() ![]() |
Aer in instalatia de racire, Dupa schimbarea garniturii
zax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|||
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(zax @ 17 Apr 2006, 11:52) Pai aproape ca ti-ai raspuns singur despre cauza, ce trebuie adaugat, te apuci mataluta singur si verifici fiecare colier de stringere de la sistemul de racire ( de la fiecare furtun), posibil sa fi scapat unul nestrins |
-------------------- Kox
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dyda @ 17 Apr 2006, 15:27) te apuci mataluta singur si verifici fiecare colier de stringere de la sistemul de racire ( de la fiecare furtun), posibil sa fi scapat unul nestrins O sa o incerc si pe asta dar nivelul in vas nu scade (cel putin nu vizibil). Robinetul e un pic umed deasupra iar cand apas pe furtun se ridica pargia de actionare. Cobor acum sa vad daca gasec si altceva si revin ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Cand iti baga apa in ulei te-ai uitat cum arata uleiul pe joja? Unii zic ca se albeste, altii ca arata a cacao cu lapte. La tine cum era?
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
zax, inspecteaza bine fiecare furtun, colier, etc. daca zici ca robinetul de la calorifer nu mai etanseaza, clar ca si ala e un loc pe unde poate intra aer, chiar daca nu iese lichid. si eu ma trezeam intr-o vreme mereu cu aer in circuit. asta pana am luat la strans toate colierele si am descoperit unul care nu tinea bine. dupa ce l-am strans calumea si am aerisit n-am mai avut probleme. deci pe acolo intra aer, desi lichid nu curgea deloc.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(Zaheiu @ 17 Apr 2006, 16:02) Cand iti baga apa in ulei te-ai uitat cum arata uleiul pe joja? Unii zic ca se albeste, altii ca arata a cacao cu lapte. La tine cum era? Uleiul e negru, chiar prea negru avand in vedere ca abia e schimbat. Totusi nu pare sa aiba apa. Doar ca are spume in capac. E adevarat ca putea sa mai aiba ceva apa ramasa ca uleiul a fost schimbat repede si o mai fi ramas ceva in instalatie. O sa verific si instalatia de racire si o sa schimb si robinetul ala. o sa-l mai sun odata pe mecanic sa vad el ce zice. Stie de robinet ca el mi l-a aratat. This post has been edited by zax: 17 Apr 2006, 19:26 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Ma refeream la aspectul uleiului inainte de schimbarea garniturii. Banuiesc si la mine o problema asemanatoare.
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(Zaheiu @ 17 Apr 2006, 17:09) Ma refeream la aspectul uleiului inainte de schimbarea garniturii. Banuiesc si la mine o problema asemanatoare. Sincer m-am uitat doar o data si nu foarte atent. Parea parca un pic mai subtire dar la culoare era negru. Nu mi s-a aparut nimic schimbat la culoare. Spuma din capac este maronie, un fel de cacao cu lapte. La joja nu m-am uitat prea atent pentru ca auzind-o cum bolboroseste si vazand spoma din capac am fost sigur ca e arsa garnitura si ca am apa in ulei. Mai ales ca se si incingea... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:55 |