Ajutor spray TE61F Blue AZUR
![]() ![]() ![]() |
Ajutor spray TE61F Blue AZUR
kid_by2000 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
|
|||
justmechiry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 August 09 ![]() |
Daca nu gasesti spray la culoare , te poti duce sa-ti cumperi vopsea pe culoare . Nu ai nevoie de mai mult de 100 ml , si o poti vopsi cu un compresor la tine acasa, sau la o vopsitorie . Nu poate sa ti ceara prea mult pentru 2 oglinzi .
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu am gasit codul vopselei la Carrefour
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@kid_by2000: cauta un magazin care prepara vopsea, trebuie sa gasesti unul in Timisoara (imbuteliaza si la spray).
Si eu am cumparat un spray Sinto din Carrefour, sa vopsesc peretele dintre baterie si motor si imi pare rau ca am dat banii pe el. Culoarea din spray este mai roscata, nu seamana de loc cu culoarea masinii (seamana bine de tot cu cea de pe capac, de altfel). Daca tabla nu era in compartimentul motor, putin vizibila, ma ofticam rau ca am vopsit-o (si asa ma oftic, dar o sa o re-vopsesc). Am fost la un magazin care prepara vopsea, si vopseaua preparata acolo dupa cod este aproape identica la nuanta cu cea in care este vopsita masina (am re-vopsit cu ea cochiliile de la oglinzi, sarise un pic vopseaua de pe ele). Pun si poze cu sprayul si cu culoarea rezultata (piesa vopsita este cea in care intra plasticul de la furtunul de aer). Attached thumbnail(s) culoare.JPG ( Size: 733.17k ) Number of downloads: 583 sinto.JPG ( Size: 411.8k ) Number of downloads: 613 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
kid_by2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 March 09 ![]() |
nu gasesc niciunde la magazinul care prepara vopsele mi-a cerut pentru 100G 50ron si plus de asta ma mai costa in 50-60 sa le vopsesc la cineva...asa ca prefer sa caut vopsea la spray casa mi le pot face singur..
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
|
|
totaldeacord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 10 ![]() |
bogdanmardare...la ce foloseste butonul acela incercuit in poza.
are si tata la o super-nova recent cumparata si nu stiu la ce foloseste. are unul la capota si unul la hayon. sper sa nu se supere adminul de intrebare:D...daca se considera offtopic il rog sa stearga mesajul... Attached thumbnail(s) culoare.JPG ( Size: 260.78k ) Number of downloads: 576 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 mpi rapsodie cu imbunatatiri
- AG-18-LEV
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
la alarma. contact deschidere capota.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
totaldeacord |
![]()
|
ok. ms. se pare ca cel de la care a luat tata masina a oprit alarma:(
ms de informatie... ma gandeam ca sunt de la ceva gen...atentionare usa deschisa...desi nu prea iti uiti capota deschisa:)) ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- AG-18-LEV
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic.As dori sa imi vopsesc singur, cu spray, usa de la masina.Imi puteti spune cum procedez.Gasesc sprit chit la spray?Trebuie sa matuiesc vopseaua inainte de sprit chit?Cu ce fel de smirghel?Mai dau vre-un lac peste vopsea?Am gasit spray la culoarea masinii dar oare so potrivi la nuanta?Atasez si o poza cu masina
Attached thumbnail(s) DSC09615.JPG ( Size: 2.18mb ) Number of downloads: 450 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
totaldeacord |
![]()
|
nu te baga sa vopsesti singur. nu va iesi ca restul masinii. mai bine da un ban si fa-o intr-un service la cuptor...sparayul tot o sa iti strice aspectul...
|
--------------------
Dacia
Solenza
- AG-18-LEV
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
AM GASIT UN vopsitor cu preturi rezonabile asa ca o sa o fac la el.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:33 |