Ajutor !, Baterie moarta masina inchisa
![]() ![]() ![]() |
Ajutor !, Baterie moarta masina inchisa
GabyDSN |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|||
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
salut..urata intamplare...cea mai usoara varianta(si cea mai ieftina) ar fi sa rupi grila dintre faruri si sa bagi mana pe acolo sa deschizi capota..multa bafta !!
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
GabyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Ceva ce am auzit pe la cheder ..... da mai multe nu stiu sper sa ma ajute altcineva
![]() 30 May 2013, 13:26: Sa zicem ca nu ar fi bateria ..... rup si grila mai sparg si geamu ![]() This post has been edited by GabyDSN: 30 May 2013, 13:26 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
poate e gata bateria de la telecomanda...eu zic intai sa incerci sa o schimbi...e cea mai ieftina incercare
|
--------------------
-
-
-
|
|
GabyDSN |
![]()
|
Ms de sfat dar am schimbat-o acum 1 luna
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
tocmai...poate ai prins una proasta...crede-ma..sunt sanse mai mari sa se termine aia brusc...decat sa se termine cea de la masina...pentru ca la masina ai capacitate mai mare si nu e nevoie chiar de asa mult curent ca sa actionezi 4 actuatori...te costa 5 lei...eu asa as face...dar nah, cum crezi...
eventual uita-te pe geam si vezi daca ai lasat luminile aprinse sper sa nu incalc vreo regula dar poti incerca ceva de genul: depinde cat de proaste iti sunt chederele...sau ceva asemanator...bagi pe sus o sarma cu inel This post has been edited by Tince1290: 30 May 2013, 13:31 |
--------------------
-
-
-
|
|
GabyDSN |
![]()
|
nu cred ca o sa imi iasa mie asa ceva ..... dar e foarte tare
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
Tince1290 |
![]()
|
daca te hotarasti pana la urma sa spargi un geam, vezi sa fie unu pe care sa-l gasesti usor, chiar daca e mai mare (de exemplu geamurile triunghiulare din spate, desi sunt cele mai mici se gasesc cel mai greu)
|
--------------------
-
-
-
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
daca voi in sec 21 nu sunteti in stare sa deschideti o masina fara chei...mai ales o SN, e grav.
Daca nu ai rezolvat astept pm, iti dau acolo detalii ! |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
GabyDSN |
![]()
|
Ti-am trimis pm astept un raspuns
30 May 2013, 14:10: Astept pareri va rog This post has been edited by GabyDSN: 30 May 2013, 14:10 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
Tince1290 |
![]()
|
du-te si cumpara o baterie de telecomanda...pana atunci o se mai stranga si alte sfaturi...
|
--------------------
-
-
-
|
|
GabyDSN |
![]()
|
O sa ma duc sa iau de la un vecin de al meu ca are bateria la fel ca a mea si incerc cu a lui pana atunci astept sfaturi
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.064 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine tragi de un lucas si alimentezi pe acolo cu fire de alta baterie. Zic si eu, n-am patit-o.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
GabyDSN |
![]()
|
Gata am incercat din pacate nu a mers
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
Tince1290 |
![]()
|
deci...daca nu ai nici un butuc functional, si nu e de la telecomanda, ori te-a lasat bateria ori alarma/inchiderea centralizata...cel mai probabil bateria, dar nu trebuie exclusa nici alarma...
- poti incerca sa indesi o sarma cu un inel in capat pe langa cheder in partea de sus a portierei si sa deschizi una din usi - poti incerca sa fortezi un geam in jos...mai ales cele spate (care de cele mai multe ori nu sunt inchise pana sus-sus pentru ca sunt mai rar folosite si coboara incet-incet de la vibratii). nu trebuie sa cobori geamul cat sa-ti bagi mana, ci destul cat sa incapa o sarma - spargi grila, dar o sa fie cam greu sa deschizi asa (cred, n-am incercat), iar daca nu e de la baterie o spargi degeaba - spargi un geam (dar unul care se gaseste usor la dezmembrai...sa nu te gandesti sa spargi geamul ala mic triunghiular din spate ca ala e mai greu de gasit)...eventual mergi anticipat la dezmembrari si iei un geam mai ieftin, iar apoi il spargi exact pe ala)- recomandat sa faci asta dimineata si pe vreme buna...sa nu ramana masina deschisa toata noaptea nu-mi vine nici o alta idee mai buna |
--------------------
-
-
-
|
|
GabyDSN |
![]()
|
Ms Tince o sa incerc cu sarma ..... si pe spate daca o fi sa dau geamu putin in jos nu prea vad pt ca am folie
![]() 30 May 2013, 16:27: Mai astept pareri This post has been edited by GabyDSN: 30 May 2013, 16:27 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Poti incerca sa deschizi capota fara a rupe grila. Demontezi scutul, apoi, pe dedesubt, cineva cu o mana subtirica poate reuseste sa ajunga la mecanismul de inchidere.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu asa fac la solenza , bag mana cand patesc si trag de cablu , dar fara sa dau scutu , e chinuiala naibi , se lasa cu julituri
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
nu poate fi asa greu de deschis....acuma nu stiu dar la mine daca caut 3 chei de la 3 supernova diferite cu una din alea 3 o deschid 100%....bine daca la tine este defecta broasca este alta mancare de peste...
totusi eu zic sa fortezi putin geamurile spate in jos, apasand cu palma pe ele si tragand in jos si mai mult ca sigur putin coboara si cu o sarma indoita si cu o bucla ceva la capat incerci sa prinzi de mustiucu ala care blocheaza usa.... chiar si metoda pusa in videoclipu de mai sus este viabila. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
GabyDSN |
![]()
|
Gata oameni buni
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cea mai simpla idee de incercat , daca aveai acces la alternator pe sub masina, cu o alta baterie alimentai + la firu gros , si minus la caroserie ,sau la electromotor
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:08 |