Alegeri prezidentiale 2014, Turul I, 2 noiembrie
![]() ![]() ![]() |
Alegeri prezidentiale 2014, Turul I, 2 noiembrie
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
aiurea, te-a mituit cu o bere!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cam eftin
This post has been edited by UXE: 15 Oct 2014, 16:19 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca observ scrupulosenia: Cine-i Klaus Iohannis?
Ca nu candideaza nici unul cu asa nume la presedentie. E adevarat insa ca e unul Klaus Werner Iohannis... 15 Oct 2014, 16:31: Asa si Elena-Gabriela Udrea si Teodor Viorel Melesanu si Monica Luisa Macovei si Calin-Constantin-Anton-Popescu-Tariceanu ... This post has been edited by klaus: 15 Oct 2014, 16:31 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
popf |
![]()
|
![]() Membru contravenient :( Group: Members Posts: 28 Joined: 23 August 07 ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Oct 2014, 14:34) vezi ca elena gabriela sta cam post in sondajul tau, poate te trezesti cu vreun dosar penal ![]() |
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Altul n-are decât un nume?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
artist previously known as 'altul'...
![]() acu', pe bune: daca te cheama william branza, chiar vrei sa-ti exhibi numele? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce observam noi aici? Ca Macovei si cu Udrea, impreuna, au mai multe voturi decit Ponta. Deci heterosexualii sint majoritari.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa ridice doo deshte cine a votat cu Funar!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Sunt dus rau. Am votat Amaritei, mi-am jurat ca la primele alegeri voi vota un candidat de care nu am auzit in viata mea ca sunt sanse mai mari sa nu faca parte din gasca de hoti (candidati sustinuti de gasti organizate deghizate in partide mari). Pe el a picat stampila, a fost primul nume necunoscut pe care l-am vazut pe buletinul de vot.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:22 |