Alt zgomot ciudat
![]() ![]() ![]() |
Alt zgomot ciudat
Mr.T |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 February 05 From: De peste tot ![]() |
|
||
--------------------
DSN
Pe gri
- B-42-QUAE
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca poate fi vorba de arcurile fata care se invirt in "oalele" lor.
Sint acolo niste rulmenti care pot fi gripati. In situatia asta ei "agata" cind tragi de volan si vibratia este cea a resortului. Era un desen pe aici dar nu mai stiu unde, din pacate. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
B-38-NFS |
![]() ![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
QUOTE(Mr.T @ 3 Sep 2005, 16:14) Cand sunt pe loc si rotesc de volan la un moment dat se aude un zgomot ca si cum ai lovi cu ranga de fier in ceva, iar apoi cateva clipe se aude inclusiv zbarnaiala , reverberatia metalica specifica. Cand sunt in mers se aude doar zbangul, parca nu mai reverbeaza, ca si cum s-ar amortiza lovitura... cineva vreo idee ??? va rog, m-am saturat de mecanici incompetenti si jepcari ![]() zgomotu ar putea fi de la planetare dar nu sunt sigur sau de la capatu de bara cred mai asteapta si tu alte pareri sau ridica masina pe cric si pune pe cineva sa se uite pe dedesssubt.multa bafta |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
B-38-NFS |
![]() ![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
QUOTE(costi @ 3 Sep 2005, 17:44) cred ca poate fi vorba de arcurile fata care se invirt in "oalele" lor. Sint acolo niste rulmenti care pot fi gripati. In situatia asta ei "agata" cind tragi de volan si vibratia este cea a resortului. Era un desen pe aici dar nu mai stiu unde, din pacate. permit sa ma bag shi io ce legatura are directia cu arcurile pe fata ????? |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
|
|
costi |
![]()
|
Daca sta pe loc si zgomotul se manifesta ca rotirea volanului nu poate fi decit fie de la directie (numai ca nimic nu prea vibreaza prin caseta si ax volan) fie de la arcurile fata (care pot vibra)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
costi |
![]()
|
Post dublu
This post has been edited by costi: 3 Sep 2005, 18:01 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mr.T |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 February 05 From: De peste tot ![]() |
Cum naiba ajung la rulmentii aia care ar putea fi gripati ?
|
--------------------
DSN
Pe gri
- B-42-QUAE
|
|
Mr.T |
![]()
|
Costi, ai avut dreptate. exact asta a fost. Rulmentul de la amortizor era deteriorat si agata...
|
--------------------
DSN
Pe gri
- B-42-QUAE
|
|
costi |
![]()
|
Multumesc pt feed-back.
Am invatat si eu ceva pe forum ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
postez aici pentru ca seaman cu problema mea:
- dupa o franare sa zicem de la 40-50 la 0 (la stop de ex.) cand iau piciorul de pe frana si masina revine la orizontal (de la inclinat fata la franare) se aud cateva trosnete nu foarte puternice ca si cum s-ar relaxa un arc de exemplu... uneori face treaba asta si pe loc cand misc volanul (tot dupa franare) in mers nu face absolut nici un zgomot... bieleta de pe dreapta (partea de unde se aude) este ok, bascula la fel... ce poate fi? - arc, amortizor ??? - si apropo la rulmentul de care se vorbea mai sus cum se ajunge? |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Mr.T |
![]()
|
La mine nu se auzeau simptomele de care vorbesti tu. La rulmentul respectiv se ajunge destul de greu , adica trebuie scos amortizorul... el costa putin ( aprox. 150.000) dar trebuie schimbati amandoi -nu stiu de ce !- iar manopera e mai mult !..
|
--------------------
DSN
Pe gri
- B-42-QUAE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 15:19 |