Am pierdut placuta de inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
Am pierdut placuta de inmatriculare
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Fa-ti una cu markerul pana rezolvi problema ca de adus nu cred ca ti-o aduce nimeni o s-o vezi eventual in spate la vreo caruta ceva
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Inca mai sper, un prieten d-al meu a pierdut-o si dupa 3 saptamani ia dat-o un taximetrist
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Presupunand ca nu ai sanse sa o gasesti sa sa ti-o gaseasca cineva sa ti-o returneze si ca esti din Bucuresti, te duci frumos la sectia de politie de care apartii (nu politia rutiera) si declari ca ti-au furat numarul. Dupa care, cu hartia de acolo te duci la Udriste, platesti 15 RON sau cat o mai fi o placuta (doar una nu doua) si rezolvi problema. Nu merge cu numar scris pe carton ca poti ramane cu un talon suspendat si gaurica la portofel. In 2-3 ar trebui sa fie numerele confectionate.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Du-te la politie si reclama placuta furata.E primul lucru pe care trebuie sa il faci.Eu am patit acelasi lucru acum cativa ani.M-am dus imediat la sectia de politie si acolo mi s-a spus ca am facut f bine.Asta pentru ca placuta poate fi pusa si pe o masina care merge pe la furat,de exemplu,si poti avea surprize neplacute.Cu carton nu te-as sfatui,risti amenda.Un nr nou e destul de ieftin.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
XMihai |
![]()
|
am fost, luni sau marti e gata. 25 de lei ma costa
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 10:19 |