Amortizoare pentru Cielo, zic sa va inteb si pe voi
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare pentru Cielo, zic sa va inteb si pe voi
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ia de "origine" de la reprezentanta Daewoo, dau de la magazine ce vand piese originale Daewoo, nu lua altceva ca nu-s prea bune. Aici iti recomandam un magazin, dar la tine...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai bun, caut de origine, dar gasesc Daewoo sau cine stie ce porcarii facute pe acolo, dar nu de catre ei, dupa cum spuneam mai sus?
![]() De faza cu arcurile ai auzit si tu ceva? Mai citeam o chestie, ca amortizoarele ce se gasesc la noi sunt mai scurte cu 1cm decat alea care s-au pus pe masini, asta sper sa fie o tampenie pe forumul lor. Apropo, la ce preturi se invarte un astfel de amortizor ai idee? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce-mi place asta cu forumul lor. Zici ca suntem vreo secta ceva =)).
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Merced |
![]()
|
Hehe... Si eu joc la doua capete. Da, am zis sa nu se supere "sefii" de pe forumul nostru si sa inchida topicul. Inca astept sfaturi, ca mi-e greu sa cred ca unii dintre "loganistii" de p-aici n-au avut si un Cielo inainte.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(steph @ 21 Nov 2007, 23:09) Ce-mi place asta cu forumul lor. Zici ca suntem vreo secta ceva =)). Tot mai tare este Cielo decat Loganul, nu ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Merced |
![]()
|
Ceea ce nu e tocmai bine pentru mine, dar sa zicem ca m-a ajutat argon suficient.
![]() @IRONICK: Eu zic ca e mai tare. Si cand a aparut pe la noi, era masina, nu zic ca era vreun lux insa era o masina mai mult decat ok produsa la noi. Loganul a aparut ca sa-l cumpere masele. Nici asta nu e rau. De fapt din punctul asta de vedere clar nu pot fi comparate. Ca fiabilitate ce sa zic, astept sa aiba cineva un Logan 12 ani sa-mi spuna ca in afara de consumbabile a schimbat doar un rulment, amortizoarele si kilometrajul. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Merced, cauta sa iei fix d-alea care sunt pe masina...nu se mai gasesc?
Dupa 8 ani ale mele nu dadeau nici un semn de oboseala. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Pai ma indoiesc ca mai gasesc, ca si pe piata de piese Dacia si pe cele Daewoo sunt o multime de porcarii si facaturi. Da, bune fusera astea, daca au tinut ele 12 ani...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cand aveam Cielo si cautam piese pt el stiu ca tot timpu gaseam 2 feluri...d-alea scumpe si d-alea ieftine. Tot timpu am luat d-alea scumpe si am fost foarte multumit.
![]() Nu stiu cum o fi prin Pitesti da in Ct luam piesele de la un magazin mic de tot(exclusiv Daewoo) si ti-am zis, nu am luat teapa niciodata. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 21 Nov 2007, 22:54) Tot mai tare este Cielo decat Loganul, nu ? QUOTE(Merced @ 21 Nov 2007, 23:55) Eu zic ca e mai tare. @[B]Merced vezi ca rubrica de bancuri o gasesti la Cafenea, nu aici ! |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Merced |
![]()
|
Bine sefule, mersi ca ai mentionat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Ca sa revenim la topic, si eu iti dau acelasi sfat, cumpara piese de origine(de preferinta de la un magazin Daewoo). Din cate stiu eu Cielo inca se mai fabrica sau oricum s-a fabricat pana de curand, deci normal ar trebui sa se mai gaseasca piese de schimb pt el...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Merced |
![]()
|
Pai fac rahatul praf, s-a fabricat pana de curand d-asta romanesc, eu am avut coreean si as cauta tot piese coreene pentru el... Problema e ca la ei nu stiu cand s-a sistat fabricatia si daca mai fabrica ei piese pentru Cielo.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
SYL |
![]()
|
Cielo se fabrica in RO din '96, deci cam greu sa mai gasesti piese coreene pt el...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Merced |
![]()
|
Postez a treia oara acelasi lucru. Gasesti piese coreene, dar nu de origine, SRL-uri coreene daca vrei. Stiu si eu de cand se fabrica si cam ce piese gasesc, credeam ca poate cineva sa-mi recomande niste amortizoare facute de altcineva care sa merite luate...
Oricum acum plec sa rezolv, deci se poate inchide si trimite la gunoi. ![]() 22 Nov 2007, 13:23: Rezolvat. Cumparat de unde mi-a recomandat un mecanic care lucreaza la service-ul IATSA unde era initial primul autorizat Daewoo din oras amortizoare "de origine". Ma rog, el a zis ca mai bune decat alea nu gasesc prin alta parte. Cu 380 de lei am luat cele patru amortizoare, bucse pentru cele spate si doi burdufi de planetare cu coliere si vaselina(ca astia aratau cel mai bine, cei la 10 lei erau facuti dintr-un cauciuc mult inferior si celor de Dacie). Maine ma duc la mecanic acasa unde lucreaza in afara programului si rezolv toata smecheria. Arcuri n-am mai luat ca a zis ca n-are rost sa le schimb decat daca-s rupte sau omorate rau, verifica maine si daca e ma duc si cumpar. Multumesc pentru ajutor celor care au zis ceva util, se stiu ei... Se poate inchide acum. This post has been edited by Merced: 22 Nov 2007, 13:23 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am un coleg cu un Tico. Si din ce am auzit de la el, se gasesc piese bune destul de usor. Bani sa ai ...
This post has been edited by IRONICK: 22 Nov 2007, 13:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
Acum le-am luat p-alea, d-alea pun si cei din service doar ca la ei in magazin costa dublu, ca asa au ei adaosul, ca nesimtitii. Magazinul era plin de produse de toate tipurile, vorba ta, bani sa ai, dar amortizoare numai d-astea aveau(ma mir ca n-am gaist de Conex
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Merced |
![]()
|
Azi am rezolvat problema de tot. Am fost la un mecanic care lucreaza intr-un mic service d-ala "afacere de familie", in afara programului si am schimbat cele patru amortizoare si burdufii de la planetare, ca erau crapati. Costul operatiunii 150 de lei, nu mi s-a parut o avere. Mai ales ca au lucrat sub ochii mei si destul de repede, si mai curat decat ma asteptam eu. Intr-un final s-a constatat ca doar unul din amortizoare era bun de aruncat, celelalte ar mai fi dus. Oricum se simte diferenta, masina sta altfel pe drum, altfel se simte cand treci peste o denivelare. Sa vedem acum daca vor tine macar jumate din cat au tinut cele originale.
Urmeaza schimbatul distributiei si aruncatul cu privirea pe la injectoare pentru o eventuala curatare sanatoasa, ca ele doar aditiv au vazut in 12 ani si ma gandesc ca ar fi vremea. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:46 |