Amplituner/Amplificator/Receiver/..., Sau cum naiba s-or mai numi. De care sa-mi iau?
![]() ![]() ![]() |
Amplituner/Amplificator/Receiver/..., Sau cum naiba s-or mai numi. De care sa-mi iau?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Foarte adevarat! Dar lumea crede ca wattii se iau ca sa fii shmeker.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
maci mor maci beter !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ca tot mi-ati amintit, hai sa fac si un mic review.
In primul rand, toata jmecheria la sculele astea consta in ce a zis si grecu. Nevasta-mea cand a vazut camera plina de boxe a zis ca-s tanpit la cap, ca daca ma prinde ca dau muzica/filmele tare imi da ce ele-n cap, ca vecinii, dragalasenii din astea intre soti. ![]() ![]() Io-te numai rockaiala: rockcluh.jpg ![]() Acu' sa trecem la filme. PIZ..A. Si cu asta am terminat de descris. Doar ca chestie: juniorul si-a setat ring-tonul ca un telefon clasic. Vedeam nushce film si la un momen'dat suna telefonul in film (boxa spate dreapta, adica aia dinspre usa de la hol). Sa va mai spun ca l-am trimis sa raspunda naibii odata la telefon? ![]() Merita 32 de milioane toata treaba? ABSOLUT DA! Nu sufera comparatie cu ce am avut inainte, cu nici un Logitech 5500 sau cu nici un 5.1 din ala din comert. Ma foarte felicit ca nu mi-am cumparat asa ceva (asa cum ma batea gandul la un moment dat). Concluzie: pana si nevasta a fost de acord ca e super. Nu ma mai duc la cinema decat daca vrea junioru' sa vada nush'ce transformarshi in 3D. This post has been edited by kum: 8 May 2012, 21:09 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O să devii un sedentar lipit de canapea și cu burta-n creștere perpetuă de la bere
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca tot ai dat 32 de meleoane pe sistem... mai da inca 115 euro si pe un LOGITECH Harmony One+
![]() Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 8 May 2012, 21:17 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(kum @ 8 May 2012, 21:07) Am si un prieten obsedat de chestii d-astea audio video pentru acasa. A bagat peste 5000 de euro. Dar oricat de bune ar fi sculele nu o sa se compare niciodata cu mersul la cinema. "Feeling-ul" nu poate fi comparat. Acasa ma uit la maxim 10 filme pe an, in rest cinema ftw ! This post has been edited by Shush: 8 May 2012, 21:23 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
Păi poți vedea 200 de filme pe an acasă și 5 la cinema, pentru popcornu' genuin.
Sincer, io aș încinge sistemu' lui kum mai mult cu muzici ![]() This post has been edited by Markos: 8 May 2012, 21:35 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Dire Straits,Metalica,Queen, Eric Clapton,.................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by l@u: 8 May 2012, 21:43 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Stiu eu unu... marshal... pe lampi...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 May 2012, 21:34) Păi poți vedea 200 de filme pe an acasă și 5 la cinema, pentru popcornu' genuin. Sincer, io aș încinge sistemu' lui kum mai mult cu muzici ![]() Si ai gresi amarnic. Pentru muzica iti trebuie un amplificator STEREO si o pereche de boxe. Punct! 5.1 este pentru filme/jocuri. Oricum, muzica se aude super OK fata de petardele de plastic pe care le-am avut (de aia am si luat Monitor 200 pe fata), mai ales ca o ascult stereo. Dar prietenul verisoarei mele a bagat vreo multe mii de euri intr-un amplificator + 2 boxe si 1 CD player (asta a fost cel mai ieftin). Sculele mele sunt pistol cu apa pe langa alea. Deci daca vrei muzica iti iei amplif stereo + 2 boxe. Iar sursa de muzica NEAPARAT un CD player, nu mediaplayer sau laptop. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
Io am la munca un Logitech Z 2300 cu sateliti de 5500...cand ma apuca melanconia ies chiriasii afara ca soarecii !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 8 May 2012, 21:51) QUOTE(kum @ 8 May 2012, 21:44) Si ai gresi amarnic. Pentru muzica iti trebuie un amplificator STEREO si o pereche de boxe. Punct! 5.1 este pentru filme/jocuri. Oricum, muzica se aude super OK fata de petardele de plastic pe care le-am avut (de aia am si luat Monitor 200 pe fata), mai ales ca o ascult stereo. ![]() Nu se compara un amplif stereo cu un receiver in mod stereo. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Ba se compară, pentru o sufragerie de bloc, nu fi moldovean pretențios
![]() This post has been edited by Markos: 8 May 2012, 22:00 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
baaa ia vezi ca , Galatilu nu e in Moldova ca braila !!!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
Ma, sa stii ca volumul camerei conteaza mai putin. Ce conteaza e mediul inconjurator. In cazul meu rigipsul cu care e placat tot acel fost balcon omoara pur si simplu calitatea. La fel si parchetul ala gol. Acolo va fi un covor, dar rigipsul va ramane.
![]() Ce vreau eu sa spun e: inainte de a-ti cumpara niste scule (datorita faptului ca nu sunt foarte ieftine) te gandesti la ce le vei folosi. Eu stiam din start ca le vreau 90% pentru filme&Xbox si 10% muzica. Dar daca esti chitit ca le vrei pentru muzica, atunci din start pleci pe amplif&2 boxe&CD player. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.727 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(kum @ 30 Apr 2012, 22:11) Filtrele alea in Y se pun orizontal. Daca ai pietricele iti clinacane si nici nu poti sa le scoti!20120430221332.jpg This post has been edited by IRONICK: 8 May 2012, 22:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
Asa le monteaza toti de lene. Ideea este ca in surubul ala din capat se strange mizeria (are gaura in el) si cand il scoti curge totul. In cazul de fata doar se roteste prin el in sita aia cilindrica. Iar de curatat nici vorba, cand il desfaci mizeria se intoarce pe conducta.
This post has been edited by IRONICK: 8 May 2012, 22:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
M-ai facut sa ma duc sa ma mai uit o data. uite-asa sunt tevile:
20120430221332.jpg Iar la apa rece, sub chiuveta, vine asa: 20120508232757.jpg Acu' io ma gandesc ca sansele ca filtru' ala montat vertical sa aiba probleme sunt extrem de mici, pentru ca in centrala apa va intra filtrata si apoi va fi circuit inchis. Cum caloriferele sunt noi, polipropilena la fel, nu vad de unde ar rasari acele pietricele. Da' io nu ma pricep. E posibil sa ai dreptate. Oricum, maine ii sun pe aia de la firma si ii intreb sa vad ce spun. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Da' ia zi, cum e cu apă caldă?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Mă-sa
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(kum @ 8 May 2012, 23:38) Acu' io ma gandesc ca sansele ca filtru' ala montat vertical sa aiba probleme sunt extrem de mici, pentru ca in centrala apa va intra filtrata si apoi va fi circuit inchis. Cum caloriferele sunt noi, polipropilena la fel, nu vad de unde ar rasari acele pietricele. O sa fi surprins dupa cativa ani, poate nici nu, de ce mizerie se aduna acolo, desi sunt noi acum sculele. QUOTE(kum @ 8 May 2012, 23:38) O sa o dea din colt in colt, tipic romanesc. ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(kum @ 8 May 2012, 23:38) Acu' io ma gandesc ca sansele ca filtru' ala montat vertical sa aiba probleme sunt extrem de mici, pentru ca in centrala apa va intra filtrata si apoi va fi circuit inchis. Cum caloriferele sunt noi, polipropilena la fel, nu vad de unde ar rasari acele pietricele. Da' io nu ma pricep. E posibil sa ai dreptate. Oricum, maine ii sun pe aia de la firma si ii intreb sa vad ce spun. Ala de pe alimentare este montat bine. Si nu filtrul iti face probleme in sine, ci faptul ca din cauza pozitiei nu poti sa il golesti. El se goleste prin cadere ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(kum @ 8 May 2012, 22:07) La panarama aia de logitech 5.1, ca sa aud mai tarisor, trebuia sa dau foarte tare si se auzea strident. Logitechurile au niste tweetere de toata jena, pentru jocuri/urechi foarte putin pretentioase sunt ok, dar daca vrei sa asculti muzica (nu sunete) iti iei scule adecvate. QUOTE(Shush @ 8 May 2012, 22:22) Dar oricat de bune ar fi sculele nu o sa se compare niciodata cu mersul la cinema. "Feeling-ul" nu poate fi comparat. Adevarat! Trairile pe care le simt in sala de cinema cand incep sa behaie cate 10-20 de idioti care zici ca acuma s-au tarat din vreo pestera nu se compara cu un film vazut acasa (eventual cu prietenii) unde nu ma deranjeaza nimeni. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Eroul principal se furișează precum o panteră în bârlogul inamicului, moment în care sună un mobil în sală
![]() This post has been edited by Markos: 9 May 2012, 13:16 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
si raspunde un pui de manelist ,,Ia zi frate !"
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:25 |