Anvelope Dayton
![]() ![]() ![]() |
Anvelope Dayton
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
sunt de vara, cu canal de ploaie... se comporta bine la drum vara, toamna si pe ploaie insa iarna sunt catastrofa....
eu le am de 31000 km si estimez ca vor mai rezista cam 10-15 k km nu s-au deformat odata cu uzarea lor, nu au necesitat re-echilibrare periodica si nici echilibrarea initiala nu a necesitat cantitati mari de plumb... au fost cumparate tot la Carrefour anul trecut.... la 1 mil lei/bucata, cu montajul inclus, inclusiv echilibrarea. se pare ca ar fi fabricate in Italia, de firma Bridgestone.... a treia marca dupa cauciucurile Bridgestone si Firestone. pe scurt: sunt multumit de ele. PS e vorba de Dayton 100.... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
cauciucurile Dayton de la Carrefour sunt numai de vara.
iarna nu am putut nici macar sa miscam masina din locul ei cu cauciucurile astea... aluneca cum n-am mai vazut. am fost nevoiti sa le schimbam cu vechile Montana pentru a putea pleca din parcare vara insa sunt bune |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
vad ca reapare oferta de la carrefour an de an. Chiar asa proaste sunt aceste cauciucuri Dayton?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu din astea am pentru iarna si sunt foarte multumit. Eu le-am luat anul trecut si au mers excelent prin nameti iarna trecuta. Acuma din 2004 pana in 2008 sunt 4 ani si poate ca s-a mai schimbat modelul, compozitia, etc.
PS tot din carrefour le-am luat |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Am luat eu anul trecut in nov pentru Slz din semnatura, Dayton de iarna (tot din Carrefour). Am mers cu ele iarna trecuta, inclusiv 6 zile la Busteni si au fost in regula (se vede clar diferenta fata de cele de vara). Sunt mai zgomotoase ca cele de vara, dar ca aderenta sunt ok. Totusi... totusi
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu vreau sa deschid alt topic, pentru ca nu are rost. Asa ca vin cu urmatoarea intrebare: ce anvelope recomandati pentru IARNA? Si daca se poate pretul si locatia de unde ar putea fi procurate. Am inteles ca se gasesc si cu 100-150 ron / bucata dar vreau sa stiu daca ar fi in regula anvelopele din acea categorie de preturi.
multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Astept si eu o parere despre Debica Navigator, directionale, intrucat vreau sa mi iau doua pe fata . Multumesc !
Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:16 |