Anvelope resapate versus anvelope noi, Despre anvelope
![]() ![]() ![]() |
Anvelope resapate versus anvelope noi, Despre anvelope
anvelopex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa zicem util, dar poate doar cei din clasa intai nu stiu aceste lucruri...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Reesapatele de calitate sunt la fel ca cele noi ca performante si greutate. Ceea ce afirmi tu pot fi si la cele noi,difera cum sunt transportate ,cum sunt fabricate si unde. Sincer am un amic care se ocupa de asta si mia dat 4 anvelope facute de continental reesapate si vreau sa zic ca 4 ierni mau tinut foarte bine si inca mai duc totul depinde de unde le iei
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Chiar si asa,le prefer pe cele noi.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Sa faci o comparatie intre anvelopele resapate si anvelopele noi e ca cum ai compara laba cu sexul.
Parerea mea. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Depinde de anvelopa noua, ca daca-i vorba de Debica tot pe acolo esti cu avantaje spre Debica care-i mai usoara , alea respatate pe langa ca-s grele ca naiba, rar gasesti sa aiba aceasi greutate mai multe bucati.
This post has been edited by argon: 12 Dec 2011, 13:47 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai mai fii serios ca nu-s asa proaste cum exagerezi tu, DEBICA.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
Am o nelamurire: am vrut sa dau o comanda de anvelope (Continental) pe un site, si la telefon mi s-a zis ca ele sunt noi, dar sunt fabricate in... 2010, dar dupa ei, merg folosite ca noi. Au pe site chiar un "comunicat" de la Continental in care scrie ca o anevlopa poate fi depozitata pana la 5 ani si totusi folosita ca noua.
As dori si alte pareri. Intr-adevar, era un discount de 30% la ele, dar totusi mi se pare cam mult sa stea depozitate 5 ani. |
--------------------
-
-
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Eu nu ti.as recomanda, cauciucul in timp imbatraneste si isi pierde proprietatile indiferent de modul cum este depozitat.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cauciucul imbatraneste de la soare (si de la temperatura mare). Daca au fost depozitate corespunzator nu e nicio problema. Eu am o rezerva nou nouta (dar fabricata in 2008) si mi-ar placea sa mai gasesc un cauciuc identic sa fac o pereche
![]() This post has been edited by Ov: 17 Apr 2015, 19:50 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:41 |