Aveti incredere in politia romana?, imaginea politiei
![]() ![]() ![]() |
Aveti incredere in politia romana?, imaginea politiei
marss41 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 20 November 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2002 ,1,9 DCI 120 CP
- BH11...
|
|||
danielvoina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 November 06 ![]() |
am incredere ca sunt toti niste dobitoci, imputiti, spagari, retarzi, care isi iau salarii mai mari decat ar trebui (aici probabil intervine sporul de prost), deci, cu alte cuvinte am numai "lucruri bune"
![]() bafta la toti gaborii ![]() |
--------------------
Dacia injectie
Berlina
2000
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am incredere in Politia Romana, care are cadre din ce in ce mai tinere si mai dezghetate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@danielvoina
Eu n-as generaliza. Adica nu sunt de acord cu acel "toti" din postul tau. Eu chiar am intalnit odata un politist inteligent. Culmea, chiar la circulatie. Si comparativ cu media populatiei era chiar cult. Si nu lua spaga (cel putin mie nu mi-a luat). Asa ca daca nu cumva l-au dat pe respectivul afara intre timp, nu pot sa fiu de acord cu postul tau. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, era la curs de perfectionare!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(danielvoina @ 7 Dec 2006, 11:25) am incredere ca sunt toti niste dobitoci, imputiti, spagari, retarzi, care isi iau salarii mai mari decat ar trebui (aici probabil intervine sporul de prost), deci, cu alte cuvinte am numai "lucruri bune" ![]() bafta la toti gaborii ![]() Postul de mai sus ar trebui sa apara ciclic in acest topic . cenzurat biiiiiip ! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Care politie? Romania nu are asa ceva...poate va referiti la imitatia aia de institutie care are masini cu lumini rosii si albastre? Sunt convins ca in imitatia aia de institutie exista si profesionisti dar intr-un numar infim...pacat de ei , pacat de noi si de tara asta...
politie???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Lucrurile au inceput sa se schimbe, mai bine ochii mari si lasati ideile preconcepute.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Sunt varza , azi depasire cu tupeu coloana la semafor si pulitai din intersectie au supt-o .
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sincer nu am priceput din exprimarea ta, cine a depasit coloana tu?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Da , eu acompaniat de Guta cu "Smecherii fac ce vor" ...
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Chiar sunt prosti in cazul de fata...daca "smecherii" ca tine fac ce vor...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Sunt varza cu carne Bobo ...din pacate .
![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Bine macar ca recunosti...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Ce sa fac Argoane daca asta e realitatea reflectata de politia rutiera si anume varza .
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bine ca prostia nu doare!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@big2003 - eu nu sunt la curent cu fenomenul manelist - ia spune: chiar exista o manea cu "Smecherii fac ce vor"? Sau titlul este "Smecherii face ce vrea" (ca sa fie autentica)?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
As vrea sa am incredere in politie. Dar
-cand vad ca nu se posteaza in intersectii la orele de varf, sa fie folositori -cand desi ar putea sa ia amenzi grase in anumite zone ale orasului, ei stau prin alte parti (e drept, nu citesc forumurile) si hiberneaza -cand ii ignora pe smecherii cu masini bengoase care fac ce vor si se iau tot de amarasteanul cu Dacia nu mai am asa mare incredere. S-au reimprospatat cadrele, e drept. Sper ca naravurile sa nu se reimprospateze. |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
nu am votat pentru ca .... sunt oameni si oameni si in politie.... cred ca ar mai fi trebuit adaugata o optiune ...
azi mi s-a cerut pe fata 500mii sa nu-mi dea 2 puncte amenda... cand eu i-am cerut agentului sa platesc pe loc- mi-a zis ca nu are chitantier la el ca nu i-au dat de la sectie/ sau unde isi avea domiciliul ... si atunci a aruncat vrabiutza cu banii in talon... |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Va mai curge multa apa pe Dunare pana ce politia isi va curata imaginea, indiferent cat de multi politisti Oameni ar exista acum.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
De cand au amendat-o pe Ioana Basescu si au lasat-o o luna fara permis , am inceput sa am incredere . Deci se poate !
O fi fost avansat cel ce i-a dat amenda ? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Evident. Sunt multe motive. Unul cat se poate de simplu: un prieten/fost coleg de-al meu politai pe care l-am imprumutat cu bani nu mi i-a mai dat de vreo cateva luni... Cred ca a crezut ca e spaga sau cine stie...
Atitudinea asta a lor ca li se cuvine totul ma deranjeaza cel mai tare. Asta era baiat bun inainte dar l-a schimbat sistemul de e de nerecunoscut, plus ca a si inceput sa vorbeasca ca un analfabet. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
adimaridum |
![]()
|
MEMBRU INDEPENDENT Group: Members Posts: 330 Joined: 25 September 07 From: Bucuresti ![]() |
siguranta si incredere
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ce gluma buna |
--------------------
Mercedes
W123
1979/2400 D
- .......?? EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985 EX:Mercedes 190 E si 230 TE EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza. FAN DACIA |
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
NU
|
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Nu si nici nu ma intereseaza, atita timp cit sunt pusi pe japca.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
spagarii astia(care ii stiu eu)pentru niste euro iti pupa mana si-ti spala parbrizul
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
DA, am incredere. Nu spun de ce...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai la ce salarii au acuma cu minus 25% cred si io ca sunt spagari si sa vezi ce actiuni or sa fie.O sa caute si acu in cru cu fan numai sa te arda.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:16 |