Bare transversale + cutie portbagaj pavilion, Pentru MCV
![]() ![]() ![]() |
Bare transversale + cutie portbagaj pavilion, Pentru MCV
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
roskatu |
![]()
|
membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 22 July 06 ![]() |
Iar in legatura cu portbagajul eu zic ca cel mai bine e sa cumperi de la Dacia , la cum ii stiu eu pe astia ar fi in stare sa te lase fara garantie si daca nu folosesti accesorii originae de la ei ![]() |
--------------------
Renault
Fluence dci90
2011
|
|
sinaxis |
![]()
|
Multumesc de sfat. Totusi nu sunt preturile de la Dacia prea mari iar oferta singulara?
Cutia imi trebuie pentru suplimenatrea portbagajului cand sunt 7 persoane la bord. Nu schiuri, snowborduri etc. Acum nu stiu avantaje/dezavantaje asupra faptului ca e mai lunga, mai scurta/lata, ingusta/ inalta sau scunda. De asta am cerut ajutor. Poate imi impartaseste cineva ceva din experienta, sau gasim si alta oferta, eventual cea de la Dacia... |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
eu zic totusi sa iei de la dacia
www.dacia.ro si descarci brosura de accesorii Poti sa incerci si la Metro ca stiu ca fac la comanda |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@sinaxis, gandeste-te ce vrei sa bagi in portbagajul respectiv. Nu toate gentile incap intr-un astfel de portbagaj (dimensiuni pe verticala).
Eu as cauta unul cat mai lat (utilizare mai buna a suprafetei suport) si ceva mai inalt. Si nu trebuie omis faptul ca un astfel de portbagaj ridica substantial consumul la viteze >70 km/h.. Parerea mea: ia-ti ce-ti place, dar sa se inchida etans (sa nu intre apa la mers cu viteza) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe de alta parte, astea late si bondoace sunt greu accesibile, avand in vedere faptul ca MCV-ul este destul de inalt.
Eu as pune 2 lungi si mai inguste, la care sa ai acces si dintr-o parte si din cealalta. Adica cea din stanga sa se deschida pe stanga si cea din dreapta, pe drepta. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sinaxis |
![]()
|
Multumesc pentru sfaturi! Am optat pentru barele Mont Blanc iar cutia e cea din legatura: http://www.portbagaje.net/locatie-port.php...t=16&ssubcat=53
Future line 390 PRET - 199 EUR* Lungime (cm): 198 Latime (cm): 70 Inaltime (cm): 39 Volum(litri): 390 Schiuri(perechi):6 Snowborduri:4 Deschidere: Pe ambele parti! Material: PS Garantie: 3 ani Cred ca e suficient. Cel de la dacia, cubo460, ma indoiesc ca are volumul de 460 litri si e cam patratos. Multumesc moderatorilor pentru ca au facut curatenie pe topicul asta. Consider atitudinea lui Sony atac la persoana si comportament inadecvat. Multumesc. 9 Jan 2008, 14:05: Cand le-oi primi si le voi monta, voi posta niste poze. This post has been edited by sinaxis: 9 Jan 2008, 12:05 |
--------------------
tohan
stas
|
|
sinaxis |
![]()
|
Am revenit cu poze.
[attachmentid=1627432946] [attachmentid=1627432947] [attachmentid=1627432948] [attachmentid=1627432949] Cutia are 520 litri volum, e din ABS, are 3 ani garantie, barele sunt Hakr de otel. Toata afacerea 1230 ron. This post has been edited by sinaxis: 10 Feb 2008, 21:25 |
--------------------
tohan
stas
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu am asa ceva, e destul de micut, dar imi fac treaba cu el. l-am luat de la Carrefour si a costat cam 350 RON. Principalul motiv pentru care l-am luat e pretul redus. De asemenea, bine ca suportul de schiuri intra la fix pe barele Auto-Maxi. Oricum un portbagaj mai mare, respectiv in care sa intre schiurile ar fi costat mult mai mult. Etans nu e dar pana acum nu a intrat apa la bagaje. Preventiv cred ca o sa pun o garnitura gen purfix. Singura problema, care a aparut la prima folosire e faptul ca sare nitul de la bratul din fata, asa ca din cand in cand trebuie sa-l bat la loc cu un ciocan. De aceea mai si asigur portbagajul cu o chinga cand plec la drum lung. Nu e aspectuos dar e sanatos ! http://www.portbagaje.net/locatie-port.php...t=16&ssubcat=18 Attached thumbnail(s) 100_0751_1_.jpg ( Size: 460.51k ) Number of downloads: 5831 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
alix_0_2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 5 April 07 ![]() |
pe super novista mea am prins barele cu suruburi autofiletante si , din pacate, s-au largit gaurile si barele nu mai stau fixe. ce tip de prindere imi sugerati sa folosesc pentru a nu mai avea emotii cand le folosesc (eu de obicei car doua biciclete pe ele si imi doresc , ca acestea,sa nu ma depaseaca sau sa ramana in spate la vreun crater).multumesc
|
--------------------
DACIA
Break full / ex SuperNova Europa cheala
2001
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
singurele bare care merg pe nova dsn slz sunt Automaxi, se gasesc in magazine gen Carrefour
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Automaxi Supra 10. Am eu pe masina. Poze in galerie. Am carat cu ele ~80 de kg maxim.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Tu le dai jos? Eu de cand le am nu le-am dat jos pana acum...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Diac |
![]()
|
Le-am dat jos si le-am intors dupa ce s-au curbat. vroiam sa am curbura in sus nu in jos
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:33 |