Burduf bieleta directie, se poate schimba ?
![]() ![]() ![]() |
Burduf bieleta directie, se poate schimba ?
Fancyman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|||
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu ca burdufurile nu se gasesc decat cu bielete. Nu te sfatuiesc sa mergi cu burdufurile crapate. Eu cand mi-am schimbat una (din acelasi motiv), burduful era plin de apa si gripase bieleta. Daca masina cloncane, du-te la service.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu la dacia 1310 mergeau inlocuite si am impresia ca si la solenza capetale de bara sunt la fel
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
In mod normal trebuie inlocuita pt ca intra mizerie (praf si apa) in bieleta si in caseta de directie care se vor uza prematur.
Nu e foarte dificil, trebuie defiletat capul de bara (dupa aceea trebuie sa mergi la reglat geometria). ![]() This post has been edited by valioglu: 24 Feb 2006, 22:25 |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Multumesc pt raspunsuri. Se pare ca va trebui sa ma scotocesc prin buzunare...
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
istrateo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 April 05 From: Iasi ![]() |
2 milioane bieleta de directie? Eu am schimbat-o acum 1 saptamana si am dat 70 RON pe ea. Si inca 15 RON la mecanic, pentru manopera.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- IS 05 FOW
|
|
Fancyman |
![]()
|
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
razvan ion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 January 06 ![]() |
N-are cum sa fie o bieleta de solenza 2 mil....am intrebat la magazinul Dacia de pe Mihai Bravu si e ~70 RON cu TVA.
|
--------------------
Solenza
Solenza
- B-70-RZN
|
|
Fancyman |
![]()
|
Bun, ne-am lamurit - rog stimatii moderatori sa-nchida topicul
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
La cererea initiatorului se inchide.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:20 |