CU NEBUNII IN CASA (reloaded), decedati de ras!... de la Gabii (Oltcit frm) citire
![]() ![]() ![]() |
CU NEBUNII IN CASA (reloaded), decedati de ras!... de la Gabii (Oltcit frm) citire
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da-o naibi... si io fac naveta ca bou de la lipova la arad.
P.S. am facut gresela si am baut apa... |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
............sunt super povestirile...le-am descoperit demult si inca le recitesc cu placere
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
multumesc de redeschidere...
si eu m-am gandit la link, dar poate era mai frumos sa fie copiate... cum decide adminul. pace si nu beti si mancati in timp ce cititi.... |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() faza cu Ovidiu a fost penala !!!!! |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia dati o cautare printre membri forumului nostru, dupa Ciombe. Prietenii stiu de ce.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ehe...de vreo 2 ani tot rad...
e incredibil:)) ovidiu era bun pe topicu cu:''romanul s-a nascut...hot'':) ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Super-tare, de la domnul Ciombe imi aduc aminte de o anumita lingura de lemn stil "levier"
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe) Posted on: 3 Nov 2006, 08:37 Nu sunt nici fan steaua nici dinamo si nici jandarmi. NU am avut niciodata probleme cu politia sau cu jandarmii si nu iau partea nimanui dar mi se pare strigator la cer sa vad FETE care pleaca de la meci pline de sange. Ce dracu putea sa faca o fatuca de 50 de kg ca sa merite bataie la fel ca toti huliganii? Io am avut probleme in trecut... blink.gif Da mai mult cu gaborii decat cu jandarmii. Jandarmii m-au caftit odata la un concert de pe stadionu Dinamo, am sarit gardu si m-au vazut, s-au luat dupa mine unu m-a tinut, altu mi-a dat picioare si bocanci in burta mad.gif . Noroc ca ala a dat la un moment dat mai tare si ala care ma tinea m-a scapat din maini datorita loviturii... am profitat de momentul creat si nu stiu cum am reusit sa sar gardu ala ca sa scap... A doua zi (concertu era de trei zile) - am vazut io ca baietii de la jandarmerie care pazeau gardu exterior- primeau mita... si erau mana-n mana cu randu doi de jandarmi din interiorul complexului Dinamo.. Am profitat de un moement de haos si hopa, m-am aruncat peste gard .. m-a vazut unu cu dita-mai bata de lemn si s-a luat dupa mine.. io m-am repezit spe el spunandu-i "ce pana mea vrei bah, ca doar i-am dat bani la ala de la gard..." asa ca m-a lasat in pace! Da m-au prins jandarmii care formau cordonu trei, chiar de langa stadion- care aveau ciuda pe aia de la gard si mi-au dat cateva bastoane pe spinare.. si m-au scos afara. A treia zi - cum ma tooot invarteam io prin zona stadionului, nu am reusit sa intru... asa ca am decis sa ma declar invins, am plecat agale spre casa. Inca nu luasem bataie. Eram chiar in fata stadionului, pe Stefan cel Mare, nu era lume in jur, mergeam LEJER, fara nici o graba. .dezamagit.. si de-odata opreste o dubita (TV- din ala vechi) de politie din care incep sa alerge in fuga niste gabori cu PULANE de-alea mari de tot.. si vine unu rosu la fata, gras ca un porc, si DIN SENIN imi fooote un pulan de-ala pe cocoasa ca am zis ca acolo raman.. Cica "Nah! Ia de-aici footo-ti mama mati de roacher!" blink.gif . Institntiv am facut cativa pasi apoi am inceput sa-l injur... ala s-a enervat si a inceput sa ma alerge, io m-am enervat ca am luat-o a treia zi consecutiv pe cocoasa si am inceput sa il pizduiesc ca la usa cortului, fugind in juru unei masini.. . mad.gif cu grasu dupa mine. A fost fun, ca ma miscam mai cu talent decat bortosu! Daca ma prindea ala atunci - ma facea chiftea! Pana la urma ala a renunta la urmarire da am constatat ca repertoriu lui de injuraturi era muuuult peste ceea ce stiam io atunci blink.gif . Aaa, am mai luat-o cand ma plimbam cu pusca pe umar prin metrou (atunci cand a venit Clinton la bucale) si n-au avut unii de lucru decat s ase lege de viata mea.. Si inca o data, tot la metrou - dupa ce i-am dat-o la unu cu nunceakku peste ceafa - atunci m-au vazut aia de la politia metroului pe camera, m-au saltat direct din statie, mi-au confiscat jucaria si mi-au dat si amenda. In fine, jandarmii or fi ei idioti, da sunt altii mai cretini decat ei... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 05:35 |