Cadru motor Dacia Solenza, Caut cadru motor Dacia Solenza
![]() ![]() ![]() |
Cadru motor Dacia Solenza, Caut cadru motor Dacia Solenza
Costin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 22 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 80CP Grafit, clima
- B-31-ETA Dacia Solenza 1.4 Grafit
80CP, Traseu Evacuare BORLA, cauciucuri Continental, becuri Philips, bord si schimbator de Sandero :) |
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
incearca la www.eld.ro
suport_motor_solenza.JPG ( Size: 401.54k ) Number of downloads: 2063 la www.agexim-motor.ro suport_motor_solenza.JPG ( Size: 401.54k ) Number of downloads: 2063 suport_motor_solenza_2.JPG ( Size: 198.8k ) Number of downloads: 1678 la www.piese-xxx suport_motor_solenza_3.JPG ( Size: 169.84k ) Number of downloads: 1656 la http://www.auto-rocko.ro/ suport_motor_solenza_4.JPG ( Size: 299.36k ) Number of downloads: 1607 bafta, sau la bursa, la dezmembrari. This post has been edited by george_scala_2004: 21 Apr 2010, 10:21 |
--------------------
...
...
...
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Am vazut la dezmembrari in Resita un cadru motor de megane 1, parea sa fie identic cu cel de solenza, caseta de directie la fel, acum numai daca mergi la dezmembrari sa faci ceva masuratori dupa cel original in caz ca nu gasesti.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Costin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 22 May 03 From: Bucuresti ![]() |
mii de multumiri.
am luat de super-nova piesa noua, originala, 750 ron sper ca si asigurarea cascu sa-mi dea banii pe ea |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 80CP Grafit, clima
- B-31-ETA Dacia Solenza 1.4 Grafit
80CP, Traseu Evacuare BORLA, cauciucuri Continental, becuri Philips, bord si schimbator de Sandero :) |
|
tita |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 12 June 10 ![]() |
cel de nova /supernova e identic cu cel de Solenza?
|
--------------------
dacia
1300
1989
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
super nova si solenza sint la fel...nu de dacia nova
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
tita |
![]()
|
eu am inteles ca merge si cel de nova ..adica e identic ,doar ca nu are nu are nu stiu ce urechi pentru cele 2 radiatoare sau ceva de genul.
|
--------------------
dacia
1300
1989
|
|
tita |
![]()
|
Nici eu nu am gasit cadru motor nou pe nici unde...asa ca apelez la alta solutie...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2559183 cineva ceva? |
--------------------
dacia
1300
1989
|
|
tita |
![]()
|
Caut in continuare cadru motor NOU,aveti idee pe unde se gaseste?
|
--------------------
dacia
1300
1989
|
|
alynutza_m3e |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 September 10 ![]() |
Buna ,sunt alina din pitesti! am si eu nevoie de un cadru motor ptr o solenza rapsodie, an de fabricatie 2004, puteti sa ma ajutati, v as fi recunoscatoare!!
multumesc!Daca puteti lasa-ti-mi un mail pe alynutza_m3e@yahoo.com cu date si va contactez! |
--------------------
SOLENZA
RAPSODIE
2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Incearca la bursa, sau la centrele de dezmembrari. Nou nu prea se mai gaseste, pentru ca nu se mai fabrica... poate ai noroc si gasesti pe la vreun magazin care il are in stoc dar pretul este de 500-600 ron.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
pe Dumbravei sau la Mioveni ai cautat???mi se pare mie ca merge si ala de super nova daca nu gresesc cumva...depinde daca ai servodirectie pe solenza...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Nu se mai gaseste nou ....nici pe Dumbravei si nici in Mioveni ......singura sursa sunt dezmembrarile
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
ramsen |
![]()
|
la service sigur gasesti cadru motor...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
tita |
![]()
|
QUOTE(ramsen @ 6 Sep 2010, 20:16) Nu gasesti nicaieri cadru motor ,am incercat si la AMAT si la Autopromond (Delaeri Dacia),si pe dumbravei, am vb si cu un vecin care lucreaza la centrul de piese de schimb ...am dat si mail la Vocea clientului. Deocamdata nimic...spera sa imi gaseasca prietenul meu la centrul de piese de schimb... SH nu te sfatuiesc sa iei ,la mine a fost lovita masina foarte putin ,l am redresat si tot nu imi iese directia. Daca iei SH sa iei dupa o masina care cunosti ca nu a fost lovita . Sa vedem daca gasesc sa fac eu rost, daca e ceva te anunt. Apropo se potriveste si cel de SUpernova daca gasesti ia-l ,trebuiesc taiati doar suporti din fata de la radiatoare si i sudezi pe cel de Supernova. P.S:si eu tot din Pitesti sunt. <span class='edit'>6 Sep 2010, 20:25:</span> QUOTE(alynutza_m3e @ 6 Sep 2010, 14:37) Buna ,sunt alina din pitesti! am si eu nevoie de un cadru motor ptr o solenza rapsodie, an de fabricatie 2004, puteti sa ma ajutati, v as fi recunoscatoare!! multumesc!Daca puteti lasa-ti-mi un mail pe alynutza_m3e@yahoo.com cu date si va contactez! Daca gasesti inaintea mea cadru motor da-mi un semn This post has been edited by tita: 6 Sep 2010, 20:27 |
--------------------
dacia
1300
1989
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
In Bradu e un baiat, Mitica ii zic astia , el acum vreun an dezmembra doar solenza si logan ......mari sanse ca la el sa gasiti cadru motor ,daca nu s-a reprofilat doar pe logan ,desi nu cred ,da-ti o fuga pe acolo si vedeti daca are ....Asta pentru cei din Pitesti
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Aveti idee daca se potriveste cadrul de motor de pe o nova gti pe super nova? Unii spun ca da, altii ca nu. Am vazut cadrul si la prima vedere este identic cu cel de pe super nova, si nu vad de ce nu ar fi... basculele sunt aceleasi, caseta de directie este aceeasi, caroseria este aceeasi.
multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
poate dupa nova GTI aia care are ceasul de bord de super nova...ala se potriveste cu al tau...am vazut si eu la dezmembrari unul de GTI si era la fel ca ala de DSN...pe solenza in schimb prinderea la radiatoare trebuie schimbata...
10 Sep 2010, 10:34: si inca ceva...basculele de DSN nu stiu sigur daca sint la fel cu cele de GTI...masoarele...intre DSN si SLZ sint la fel dar intre GTI si DSN nu mai stiu bine daca sint la fel This post has been edited by ramsen: 10 Sep 2010, 10:34 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu cred ca sunt aceleasi bascule... intre orice model de nova din orice an si orice model de super nova din orice an.
Doar este aceeasi caroserie, difera doar motorul... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ana_maria |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 September 10 ![]() |
Buna! Sunt Ana-Maria din Campulung Molodovenesc. Am o Solenza pe care am lovit-o si cu toate ca am casco, sta in service de trei saptamani pentru ca imi trebuie schimbat cadrul motor. Din cate am inteles aceasta piesa nu se mai fabrica si este foarte greu de gasit pe piata chiar si la dezmembrari. Daca stie cineva unde pot gasi il rog sa ma contacteze pe ana_maria_g2006@yahoo.com. Multumesc mult!
|
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza Confort
2004 confort
- SV84GAM
|
|
vallyyy |
![]()
|
Am gasit anuntul din pura intamplare :
http://www.okazii.ro/catalog/34999176/ansa...za.html#galerie Sper sa mai fie valabil si sa va fie de ajutor ! |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
am gasit si eu asta.sper sa fie de folos si sa mai fie de actualitate
http://www.masini.anunturi.aaz.ro/detalii/...z-dacia-solenza |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
tita |
![]()
|
Ati gasit cardu motor nou pe undeva?Cei care ati dat mail la vocea clientului ati primit vreun raspuns?
|
--------------------
dacia
1300
1989
|
|
MegabiT |
![]()
|
![]() ala mic de respira greu Group: Members Posts: 10 Joined: 7 November 09 From: Bucuresti ![]() |
buna seara baietzi ia spunheti si mie un de pot gasi si eu un cadru motor de solenza raman dator ....... cand esti prost platesti
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Europa MegabiT'u subsemnauL |
|
ramsen |
![]()
|
dezmembrari...numai pe acolo gasesti sau prin service autorizat dacia
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
MegabiT |
![]()
|
![]() ala mic de respira greu Group: Members Posts: 10 Joined: 7 November 09 From: Bucuresti ![]() |
he he ai dreaq astia la dezmembrari imi cer 8 mil jumate
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Europa MegabiT'u subsemnauL |
|
Maskatu |
![]()
|
850 RON?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
este piesa importanta care nu se mai gaseste prin magazinele auto si poate nici prin service autorizate Dacia...de aia cer si ei pretulasta mare pe ea...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
an0nimus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 December 10 ![]() |
Am eu un cadru motor.
|
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2003
- dj 19 civ
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
![]() membru stg si drept sau drept si stg vazut din fata Group: Members Posts: 80 Joined: 7 February 06 From: constanta ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:17 |