Cap planetara dreapta, se poate schimba capatul care iese din CV?
![]() ![]() ![]() |
Cap planetara dreapta, se poate schimba capatul care iese din CV?
Gabi Popescu |
![]()
|
||
S L Z Group: Members Posts: 89 Joined: 15 June 07 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza 1.4 MPI
2004
- PH07YIG
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Orice articulatie are doua parti - una aflata pe o piesa, cealalta pe ailalta piesa. Acuma depinde la tine ce anume e stricat.
Evident se pot separa ele cumva - altfel nu ai putea scoate burdufele de la planetara ca sa le inlocuiesti. Deci eu zic ca se poate - acum nu stiu de unde faci tu rost de alt cap capre sa fie bun.... Eu am preferat sa le schimb cu totul - ca nu am timp de service-uri. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Gabi Popescu |
![]()
|
S L Z Group: Members Posts: 89 Joined: 15 June 07 From: Ploiesti ![]() |
La mine este stricat capatul care iese din CV, acolo se aude rau si se simte intr-un fel de sub masina. Cam cat ai dat pe o planetara (cea din dreapta)? Sunt mai ieftine la Bucuresti, ca la Ploiesti aia de dreapta de origine costa 600Ron.
|
--------------------
DACIA
Solenza 1.4 MPI
2004
- PH07YIG
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
eu am schimbat ambele planetare anul trecut si m-au costat 4,5 mil. In service autorizat erau 6 mil.
Cele turcesti sunt 2,5 mil , dar nu recomand.Cea de pe dreapta se schimba foarte usor.Mai ramane varianta sa le rectifici.Acum la Giurgiu o rectificare costa 60-70 lei si daca ai noroc te tine chiar si un an ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
DoubleG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 6 August 07 From: Rosiori De Vede (TR) ![]() |
Imi e greu sa cred ca iti este uzata partea dinspre CV. De regula cedeaza partea dinspre roata pentru ca aia lucreaza in viraj. Partea dinspre CV nu lucreaza aproape deloc.
Daca planetara nu a mai suferit reparatii si daca ambele burdufuri nu au fost rupte, atunci iti recomand sa mergi la atelier care lucreaza la calitate buna si sa o rectifici. Altfel... alta noua si de origine. Dar sa nu incurajam vanzarile ca poate mai scad si preturile... |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4 MPI
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:52 |