Captura audio de la nunta, cu ce cu ce si iar cu ce?
![]() ![]() ![]() |
Captura audio de la nunta, cu ce cu ce si iar cu ce?
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pai cam asa ceva. In pricipiu toate echipamentele care scoate suntete sunt adunate intr-o statie care are iesirea spre boxe. Tu trebuie sa captezi semnalul asta. Tehnic nu stiu exact cum se face. Cel mai bine este sa te duci si sa discuti cu cel care se ocupa de sonorizare pentru a-ti da solutia iesirii in paralel (si spre boxe si spre laptop).
si 2 la mana trebuie sa vezi cu ce faci captura si sa ai spatiu suficient pe hard disk |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(bj @ 16 Aug 2006, 12:25) pai cam asa ceva. In pricipiu toate echipamentele care scoate suntete sunt adunate intr-o statie care are iesirea spre boxe. Tu trebuie sa captezi semnalul asta. Tehnic nu stiu exact cum se face. Cel mai bine este sa te duci si sa discuti cu cel care se ocupa de sonorizare pentru a-ti da solutia iesirii in paralel (si spre boxe si spre laptop). si 2 la mana trebuie sa vezi cu ce faci captura si sa ai spatiu suficient pe hard disk deci accept sa fac captura si in wav, ca apoi le transform cu soundforge in mp3. dar imi trebuie program pt captura, si nu stiu ce program ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Intreaba-i pe cantareti mai intai daca te lasa sa inregistrezi, ca s-ar putea sa nu te lase sa faci asa ceva. La nunta mea cei care au cantat aveau ei un recorder cu minidiscuri si au inregistrat tot ce au cantat, cica asa fac la toate nuntile ei, ca dupa aceea sa asculte discurile si sa vada ce pot imbunatati.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
poti incerca cu programul cool edit pro. eu cu ala trageam de pe casete pe calculator muzica. este f bun programu. o sa fie wav si le transformi in mp3 apoi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Iti recomand cooledit, dar mai sunt si altele.
Sunet nu iti recomand sa iei cu microfonul (pentru ca va distorsiona din cauza volumului prea mare), ci din iesirea de linie a mixerului lautarilor; stiu ei care sunt alea. Daca nu au nici o iesire libera pe mixer, se complica un pic lucrurile. edit: Se pare ca mi-a luat-o cineva inainte... This post has been edited by valentin.dumitran: 16 Aug 2006, 13:34 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bj @ 16 Aug 2006, 12:25) [...] Cel mai bine este sa te duci si sa discuti cu cel care se ocupa de sonorizare pentru a-ti da solutia iesirii in paralel (si spre boxe si spre laptop). Daca nu vrei sa trosnesti placa de sunet, NU lua semnal din boxa. Acolo ai tensiuni mari, impedanta mica. Ia semnal din iesirea de linie a statiei, sau a mixerului. Si intra in laptop pe "LINE IN" nu pe "MIC". Captura o poti face cu Sound Forge daca tot zici ca il ai. |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
XMihai |
![]()
|
QUOTE(SilviuB @ 16 Aug 2006, 14:26) Intreaba-i pe cantareti mai intai daca te lasa sa inregistrezi, ca s-ar putea sa nu te lase sa faci asa ceva. La nunta mea cei care au cantat aveau ei un recorder cu minidiscuri si au inregistrat tot ce au cantat, cica asa fac la toate nuntile ei, ca dupa aceea sa asculte discurile si sa vada ce pot imbunatati. Nu-i problema, varumiu e lautar si se rezolva, va canta formatia lui si inca vre-o 2 formatii ![]() QUOTE(BodoC @ 16 Aug 2006, 15:17) Daca nu vrei sa trosnesti placa de sunet, NU lua semnal din boxa. Acolo ai tensiuni mari, impedanta mica. Ia semnal din iesirea de linie a statiei, sau a mixerului. Si intra in laptop pe "LINE IN" nu pe "MIC". Captura o poti face cu Sound Forge daca tot zici ca il ai. Nu cred ca am LINE IN, atasez 2 poze ca sa vezi ce si cum am la pc. Daca troznesc placa audio cred ca o sa ma trozneasca si pe mine tata ![]() ![]() Se gaseste placa audio ca sa o schimb? Attached thumbnail(s) DSCN7597.JPG ( Size: 99.42k ) Number of downloads: 238 DSCN7598.JPG ( Size: 88.55k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
.
.
.
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Placa audio nu o poti schimba la Laptop. Si nici pune alta, daca o prajesti pe aia on-board.
Nu ai LINE IN. Intra pe "MIC", si ai grija ca in Advanced controls for Mic, sa ai deselectata optiunea 20 dB Boost. Sau fa probe. Ai nevoie de un cablu jack stereo de 3.5 intr-un capat (Laptop) si in celalalt capat... cu ce are ala-n mixer... jack de 3.5, 6.3, RCA, DIN (putin probabil). Intreaba-l inainte ca sa stii ce cablu sau adaptor sa ai. This post has been edited by BodoC: 16 Aug 2006, 14:45 |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Nu prea ai ce sa prajesti daca esti un pic atent, deci nu iti face griji. Merge foarte bine semnal de linie pe intrarea de MIC daca dai volumul ceva mai incet; la mine se aude chiar mai bine decat daca folosesc line in.
Singurul lucru la care trebuie sa ai grija este sa iei semnal inainte de amplificarea de putere (adica sa nu bagi 500W in laptop, ca nu e bine). In general lautarii au un mixer, care poate sa aiba sau sa nu aiba mai multe iesiri. Daca nu are mai multe iesiri, ai putea sa te legi in paralel cu statia (adica pe singura iesire din mixer), dar s-ar putea sa apara ceva zgomot. O alta posibilitate ar fi sa iei semnal de la o boxa, dar printr-o rezistenta (aprox 100Ko probabil...depinde de putere); aici trebuie sa stii ceva electronica. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auzi, ma, da' nu-s destule manele pe net? Ce dracu' mai stai sa-i intregistrezi ce lalaie aia acolo ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Lautari la propriu sau la figurat?
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Aug 2006, 18:52) Auzi, ma, da' nu-s destule manele pe net? Ce dracu' mai stai sa-i intregistrezi ce lalaie aia acolo ? ![]() Dedicatiile veresoare! Pai ce chef cu lautari o fi ala fara un "i-auzi, pentru cutare descurcaretu si mainile lui de aur cu care face banii" eeehhhh? Ma Miai, da' nu luati nunta oricum pe video, sa se vada cum se arunca banii la lautari si cum se cade de pe scaun rupt de beat? Sau n-o puteti lua chiar pe toata? P.S: Unde cinta varu-tau? Cumva la Decebal? ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
XMihai |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 16 Aug 2006, 19:14) Nu cata erasure si dm, dar daca vrei te invit ![]() QUOTE(Smudo @ 16 Aug 2006, 20:31) Dedicatiile veresoare! Pai ce chef cu lautari o fi ala fara un "i-auzi, pentru cutare descurcaretu si mainile lui de aur cu care face banii" eeehhhh? Ma Miai, da' nu luati nunta oricum pe video, sa se vada cum se arunca banii la lautari si cum se cade de pe scaun rupt de beat? Sau n-o puteti lua chiar pe toata? P.S: Unde cinta varu-tau? Cumva la Decebal? ![]() Iauzi vere....esti din severin? Nu canta la Decebal, canta la Dunarea. |
--------------------
.
.
.
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(XMihai @ 17 Aug 2006, 00:17) Nasol moment atunci. A trebuit sa merg acolo ca sa nu fiu nesimtit in fata amicului care ma invitase, si aia cu muzica au reusit sa ma dea afara de-acolo. Aia de la Decebal parca au ceva mai mult talent... ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
XMihai |
![]()
|
QUOTE(Smudo @ 18 Aug 2006, 19:23) Nasol moment atunci. A trebuit sa merg acolo ca sa nu fiu nesimtit in fata amicului care ma invitase, si aia cu muzica au reusit sa ma dea afara de-acolo. Aia de la Decebal parca au ceva mai mult talent... ![]() Defapt cand ai fost tu? ca ei nu cata de mult la dunarea, cantau pe la class mult timp, acu am auzit ca sau dus la dunarea.... in fine ![]() PS: aia de la decebal, te referi la camelia, ca el canta de se goleste localu ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:55 |