Care este diferenta intre..., automobil mixt si autoutilitara
![]() ![]() ![]() |
Care este diferenta intre..., automobil mixt si autoutilitara
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
aia din 99 este cu motor pana in 1600 ,cea din 2005 este cu motor 1900
mai nou e trecut ca si autoutilitara ca sa fie impozitu mai mare ,ca doar traim in romania |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Si cum ramane cu autoturismele cu motoare de 5000cmc?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
ramane cum am stabilit vorba unei reclame ....
ala cu motor de 5000 plateste de la 646 lei pana la 1216 lei un google serch si aflii |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
XMihai |
![]()
|
Sincer chiar nu ma intereseaza ce plateste ala cu motor de 5000, eu am intrebat de ce inainte era automobil mixt si acum e autoutilitara, aceeasi masina, aceeasi caroserie, doar cu motoare diferite.
De ce opel astra cu motor de 1.3 CDTI e autoturism si de ce acelasi opel astra, dar cu motor de 1.9 CDTI e tot autoturism? |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca e o treaba de legislatie intermediara.
Pana in 2000 era definita masina aia prin lege (OG 4444/1997) ca fiind automobil mixt ("- automobil mixt - automobil destinat prin construcție transportului simultan de persoane și bunuri, în compartimente separate;"). In 2000 anexa a fost modificata (si a disparut automobilul mixt) ca in 2005 (iulie) sa fie lichidata cu totul. Probabil automobilul mixt e trecut la automobil (utilizare privata) pe cand autoutilitara e cu utilizare productiva, cu riscuri mai mari. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:27 |