Catalizator pe Dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
Catalizator pe Dacia 1310
badboy_marius |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
Attached thumbnail(s) 18052010_004_.jpg ( Size: 235.62k ) Number of downloads: 1229 |
||
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
e uite un subiect bun care ma intereseaza si pe mine caci nu am nici eu.dami un PM cu pretu
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
ti-am dat pm cu pretul:)
|
--------------------
Audi
80
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
am primit PM ed la tine si sa vad cum ies cu banii si te anunt .Si de pe ce alte masini mai merge pus pe dacie ?de ex:de pe un golf3 ar merge?
22 May 2010, 15:52: am primit PM ed la tine si sa vad cum ies cu banii si te anunt .Si de pe ce alte masini mai merge pus pe dacie ?de ex:de pe un golf3 ar merge? This post has been edited by ghitza: 22 May 2010, 14:52 |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
robyn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 14 November 08 From: Pitesti ![]() |
merge pus dupa orice masina cu motor pe benzina.eu am pus pe aro-ul meu 10(motor 1.6l)un catalizator magnaflow ceramic din inox(am toata evacuarea din inox) si intradevar noxele sunt reduse(cu motorul rk si bine reglat scoate normele pt euro 1,dar nu-ti va omologa nimeni masina ca fii e1).daca ai de unde sa iti iei unul ieftin si care sa nu aiba fagurele spart sau infundat,merge pus(scapi de grija noxelor cand te opreste arr).
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007/1.6l 16v
- ag 09 xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
acum merge dar nu va avea viata lunga, la masinile cu carburator ordinar se infunda rapid catalizatorul, a avut uzina niste tentative la papucii pe carburator pentru export, 10.000 km max tinea minunea, trebuie un carburator mai smecher, ca la Tico sa fie sistemul fiabil.
si daca ar merge, care ar fi scopul acestei modificari? mascarea unui motor varza la ITP poate, ca unul bun ia noxele pentru non euro fara probleme. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ghitza |
![]()
|
pai si eu nu il mai am si deasta caut sa imi pun si am un amic care ar unul de pe un ww passat de prin 90 si a zis ca pot sa il iau numai sa vad daca merge pus si sa nu am surprize pe urma sa infraneze motoru sau sa nu mai traga frumos,astept alte pareri de la voi sau care au pus de pe alte masini si poze nu ar strica
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cel mai bine-ti trage fara, aia e clar, la berlina unul de origine parca era 6-7 milioane si unul universal pentru E2 vreo 2-3, noi, n'as risca cu SH-uri ca nu tin mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
fara carburator asistat electronic si respectiv sonda lambda catalizatorul ala n-o sa aiba viata lunga
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
ghitza |
![]()
|
pai eu am injectie daca nu ai citit in semantura deci nu e asta problema,cum zice si Argon astea sunt preturile si stiu caci m-am interesat dar nu am atatia bani deasta as incerca cu SH si sunt constient de riscuri der ce sa fac
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
robyn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 14 November 08 From: Pitesti ![]() |
de la ce sa se infunde sau de ce sa se strice?al meu are 32.000 km si nu are nimic.daca ai motorul varza poti pune "10" catalizatoare ca nu ti scoate normele de poluare.nu se merita sa iei sh,mai bine iei unul universal sunt prevazute si cu gaura pt sonda lambda.
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007/1.6l 16v
- ag 09 xxx
|
|
badboy_marius |
![]()
|
catalizatoarele se fac praf daca bagi benzina cu plumb care nu mai este demult pe piata. sunt audi-uri 80, si golfuri 2, pe carburator, cu catalizatoare. din fabrica!.
reduci noxele mult. |
--------------------
Audi
80
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu e vorba de niciun plumb, e vorba ca de multe ori mergi cu amestec bogat,care dauneaza catalizatorului
citeste p-aici http://www.pilotauto.ro/magazin/home-mainm...77-sonda-lambda sau chiar pe forum http://www.daciaclub.ro/Despre-sonda-lambda-t80791.html |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Daca esti ecologist merita. Daca nu, ai o grija in plus, pierzi putintica putere, ai cu ce sa agati pietre, si dupa ceva mers bland, daca bagi picioru` tare in ea, o sa iti scoata sunete ciudate si o sa miroasa de zici ca ai facut mici sub masina ...
Merita ... ?! Sau merita sa ai unu` sa-l pui doar atunci cand te duci la RAR ? |
--------------------
r
m
2
|
|
badboy_marius |
![]()
|
in cartea masinii, la mine scrie clar, si si pe capacul de la busonul de benzina, de la rezervor, ca doar benzina fara plumb se baga, si in cartea masinii specifica ca plumbul infunda in timp catalizatorul. scrie mare, ingrosat, cu rosu si cu semne de exclamare.
|
--------------------
Audi
80
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
@badboy_marius ... cred ca nu vorbesti de masina de la avatar
![]() |
--------------------
r
m
2
|
|
badboy_marius |
![]()
|
nu:)) stai linistit. am un audi 80 pe injectie.
|
--------------------
Audi
80
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 07:18 |