Cati amperi suporta briza brichetei?
![]() ![]() ![]() |
Cati amperi suporta briza brichetei?
Tetelu1980 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
- B-XX-SLT Dacia Logan Laureate 1.4 MPI PH1 (2005) B-XX-SLT
|
|||
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
eu am auzit,deci nu snut sigur ca nu suporta prea mult|(ce ai zis tu acolo e prea mult).nu sunt sigur.
si daca tot sunt aici imi poate spune si mie cine de unde as putea cumpara si eu bec pt bricheta ca s-a ars cel vechi si as vrea sa il schimb.am cautat dar nu am gasit. |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu am avut la un moment dat un invertor de tensiune facea din 12 v - 220 v de 700 W. Si am folosit la el si pistolul de lipit, televizorul, dvd chiar si fierbatorul de cafea si chiar si un flex si na avut nici o problema, nici macar nu sa incalzit. Toata treaba e sa fie contactul perfect in priza in rest sa o mai verifici din cand in cand sa nu se incalzeasca sau mai rau sa iasa fum!
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
eu am alimentat laptop-ul fara probleme.
Cred ca consuma vreo 36 wati. gps-ul consuma putin, statia ce putere are? Becul de bricheta l-ai scos sa vezi de care e? La mine e un bec de 12V/2W ca cele de la bord de la dacia 1300. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Eu stiu ca statia de emisie-receptie se leaga direct de la baterie
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uita-te la siguranta corespunzatoare brichetei, vezi de citi amperi e si ai aflat raspunsul. 35 de w, despre care spui tu c-ar fi puterea statiei pe care vrei s-o alimentezi, inseamna cam 3A. Nu mi se pare mult deloc pentru priza brichetei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic ca maxim 6-7A (dupa dimensiunea firelor) am reparat cindva o astfel de priza
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 27 Nov 2008, 19:22) Uita-te la siguranta corespunzatoare brichetei, vezi de citi amperi e si ai aflat raspunsul. 35 de w, despre care spui tu c-ar fi puterea statiei pe care vrei s-o alimentezi, inseamna cam 3A. Nu mi se pare mult deloc pentru priza brichetei. Bricheta impreuna cu alte ACCESORII se afla pe aceeasi siguranta , deci pentru o astfel de statie este indicat sa tragi separat de la baterie un CABLU ( nu FIR ) pe care inseriezi si o siguranta de 10 A ! Ai putere mai mare , fara bruiaje , fara distorsiuni de la ale accesorii ... Si MASA o tragi tot separat pe caroserie ! QUOTE(bygy007 @ 27 Nov 2008, 22:54) CABLUL care alimenteaza bricheta nu vine direct de la baterie ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 28 Nov 2008, 01:25) ce te face sa crezi ca nu STIU lucrul asta , nu m-am uitat la sigurante , am reparat la cineva o priza (avea firele inversate + cu - ) si m-am luat dupa grosimea litelor din fir , ca sa fie pe intelesul tau |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
De la baterie trece mai intai prin panoul de control , apoi prin siguranta , ajunge in zona brichetei si se imparte la "accesorii" . Daca tu ai vazut grosimea cablul de la bricheta , asta nu inseamna ca la bricheta poate ajunge maximul de amperaj care poate trece prin acel cablu . Eu la asta ma refer .
Am mai spus ca pentru acea statie cea mai buna varianta este sa traga separat un cablu de alimentare si sa NU foloseasca acelasi circuit de "accesorii" pentru alimentarea acelei statii . Nu sta nimeni sa masoare litele si sa-si dea cu presupusul car curent ar ajunge pe acolo , ci se trage un alt circuit de alimentare , care se dimensioneaza dupa nevoi , se inseriaza o siguranta la fel calculata , dupa maximul consumului care paote trece prin acel circuit si asa se rezolva ! This post has been edited by marius80_eugen: 28 Nov 2008, 22:17 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bygy007 |
![]()
|
ceea ce vrea sa alimenteze de la bricheta nu depaseste 3,5 A eu zic ca duce
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:27 |