Cauciuc tocit interior
![]() ![]() ![]() |
Cauciuc tocit interior
yliuta |
![]()
|
||
![]() Repar pana stric tot :)) Group: Members Posts: 73 Joined: 16 April 10 From: Galateni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super-Nova
2001
|
|||
razvan_78 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 10 November 12 ![]() |
Eu am constatat ca pe partea stanga mi-a tocit cauciucul pana la sarma ma refer pe interior. Pe partea dreapta este ok numai stanga fata interior l-a terminat. Mentionez ca nu am jocuri etc. Rotile sunt echilibrate de curand.De la ce poate fi? Va multumesc!
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
De geometrie ai auzit?..
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
razvan_78 |
![]()
|
iar incepi?....
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
Geometrie =reglat directie , cumperi alte cauciucuri indrepti jentile si mergi sa reglezi directia
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
razvan_78 |
![]()
|
Da stiu ce inseamna geometrie, ideea era de la ce sa dereglat, acum 3 luni nu era nici o problema cand am dat roata jos...
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
poate fi si de la o groapa mai serioasa... de la piese uzate... etc
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
alehandro69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 May 14 ![]() |
O prima problema poate fi flansa care tine arcul si roata se inclina prea mult in interiorul aripii....sau ...Nu a tinut prea mult,capatul de bara si roata din stanga iti iese spre exterior(tot in stanga) si mananca interiorul gumei.. Ca sa rezolvi la fix...schimbi,flansa cu rulmentul,si bucsele din furca plus,capul de bara,apoi mergi la un service cu reglare,geometrie, pe calculator...
26 Oct 2014, 00:35: http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=46315 paradox_utopic Caut un membru din club cu datele de mai sus,deoarece a dat un anunt mai,vechi,si as dori sa-l contactez,insa nu ma lasa sistemul,de aici....daca poate cineva sa ma ajute,cumva,si sa obtina o adresa de mail,sau un tel ceva.... Chiar am mare nevoie de ceva,ca sa cumpar de la el,daca mai are piesele respective si nu pot vorbi cu el... Imi cer scuze administratorului de forum,dar nu am gasit alta solutie... This post has been edited by alehandro69: 25 Oct 2014, 23:35 |
--------------------
dacia
1300
1974
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(razvan_78 @ 25 Oct 2014, 20:31) Tu ai intrebat.. QUOTE(razvan_78 @ 25 Oct 2014, 20:39) Da stiu ce inseamna geometrie, ideea era de la ce sa dereglat, acum 3 luni nu era nici o problema cand am dat roata jos... Ti-a explicat colegul de mai sus.. o groapa mai mare, un damb, piese proaste si uzate pot duce la o geometrie defectuoasa.. |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am vazut pivot si amortizor facute praf dupa o groapa serioasa care nu a afectat janta sau cauciucul...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
razvan_78 |
![]()
|
Am fost azi cu ea la mecanic, rezultatul pe partea stanga pivotul este dus. In rest nu are joc in absolut nimica pe nici o parte. Maine schimb pivotul, dupaia marti ma duc cu ea la unghiul de fuga.
PS: mentionez ca am observat ca s-a modificat putin pozitia volanului.. |
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
fuzzzy |
![]()
|
La faza cu modificatul pozitiei volanului trebuia sa iti cam dai seama.. dar na. Bine ca te duci sa o repari. Cheers!
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
razvan_78 |
![]()
|
fuzzzy esti singurul care nu era raspunsul pt tine
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Romana limba invatat-o tu nu ai.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
razvan_78 |
![]()
|
Cred ca ai gresit forumul
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
razvan_78 |
![]()
|
azi am facut si geometria.acum sa vedem rezultatul
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 07:27 |