Caut gradinita serioasa in Bucuresti, Ce imi recomandati?
![]() ![]() ![]() |
Caut gradinita serioasa in Bucuresti, Ce imi recomandati?
tunderbird |
![]()
|
||
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|||
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
In zona stau si eu insa am preferat o gradi din Aviatorilor fiind langa joburile noastre. Si sunt mai multe bune prin zona.
Daca vrei neaparat ceva in zona specificata de tine (ceea ce-i bine avand in vedere ca altfel tii copilu' in masina 2 ore pe zi pt a traversa orasul) am inteles ca pe oltenitei e o gradi a bisericii catolice. pe undeva pe langa ADP, terenurile de tenis, 'tre sa intrebi ca nu mai am legatura cu pers de la care o stiu. O fosta colega avea copilu' acolo si era super multumita. O alta varianta in zona ar fi cea de pe Str Stoian Militaru. Stiu mai multi copii acolo insa parerile sunt impartite:unii spun ca-i cea mai buna gradi din zona, altii ca e o panarama. Tot pe Stoian Militaru si strazile adiacente mai sunt cateva gradi particulare, la care nu am scoruri sau alte detalii. 'tre sa le vezi |
-------------------- |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei in zona Pta Alba Iulia - Cal. Calarasi - gradinita Step by Step ... pot sa iti ofer detalii de contact.
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fetita la gradinita de pe Tohani (Tineretului, Piata norilor). E de stat, conditiile sunt relativ ok, la parterul unui bloc (evident ca nu e ca la particulara). Nu mai stiu exact, trebuie sa o intreb pe sotie ca ea e cu platile acolo, dar parca e 70.000 pe zi, + 100.000 pe luna portarul + ceea ce se mai face optional (engleza, calculator) depinde daca alegi ceva. Partea fffff nasoala este ca la ora 17 trebuie musai sa iei copilul. Ceea ce e destul de greu daca n-ai pe cineva care sa-l ia pentru tine, sau unul din parinti n-are un program mai lejer. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
La tohani nu ajunge sa dai spaga ca sa iti accepte copilul, trebuie sa mai ai si relatii pe deasupra
![]() In zona, gradinita misto e cea de pe Frigului, dintr-o vila veche. Dar e greu de intrat acolo, eu nu am reusit, au putine locuri libere. Poate daca ai bafta (sau daca din intamplare cunosti pe cineva). Fata mea cea mare e la gradinita de pe Tunului (tot intr-o vila), eu sunt super-incantat de educatoare, dar nu stiu daca sunt la fel de misto si la celelalte grupe; oricum, tot acolo intentionez sa o dau si pe cea mica. Avantaje: gradinita ok, de stat, nu trebuie nici un fel de spaga si nici relatii ca sa iti primeasca kinderul (ciudat dar adevarat). Trebuie doar sa te duci din timp (adica ... ACUM, daca nu a trecut deja timpul ![]() Sa nu de puna draq sa o duci la Melba, e si foarte scumpa (deh, e de fițe), e si proasta. This post has been edited by vv: 28 Apr 2006, 14:14 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Tu nu ai parinti ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba da. Unii la 400 de km distanta, altii la 500km.
Si in orice caz, bunicii nu pot suplini gradinita (colectivitate de copii de aceeasi varsta, personal - teoretic - calificat, si care se ocupa doar cu educatia copilului nu si cu facut mancare/curat/lasat la desene/rasfatat/etc.) Nu ma intelege gresit, bunicii sunt indispensabili. Dar ca bunici, nu ca altceva - nu trebuie lasati copiii 100% "in carca lor". This post has been edited by vv: 28 Apr 2006, 15:25 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu pe fi-mea am dus-o la Pisicile aristocrate (de stat, nu am retinut numarul), pe langa Unirea, bd. Regina Maria (e totusi sectorul 4).
Am dus-o, ca acum nu mai vrea sa mearga cu nici un chip si deja am inscris-o la scoala (din toamna). Conditii cam ca ce zice cineva de Tohani (cam 7 lei pe zi masa, 15 lei optionalele), paza, curte interioara cu leagane etc, cantina, dorm dupa-amiaza, educatoare majoritatea bune. Dar inghesuiala mare. Cam din vremea asta trebuie sa incepi tratativele. A, si mai e si o sponsorizare. Si de luat o luam undeva in jur de 17. Cand nu puteam o luau niste prieteni buni, serviciu reciproc dealtfel. Pentru noi a fost OK. |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 28 Apr 2006, 13:52) am inteles ca pe oltenitei e o gradi a bisericii catolice. pe undeva pe langa ADP, terenurile de tenis, Este foarte adevarat . Gradinita respectica chiar exista dar inainte de a lua orice hotarare iti recomand sa faci o vizita incognito acolo. S-ar putea sa iti schimbi parerile. Mai bine la o gradinita de stat si cu o spaga la educatoare si cele cu care face engleza. Dk vrei ma pot interesa mai departe. Da un mail. |
-------------------- |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Informatie exacta, dupa ce am intrebat sotia: 75.000/zi, ceea ce din ce spune ea ar fi cel mai scump la gradinitele de stat din zona
QUOTE(vv @ 28 Apr 2006, 15:12) La tohani nu ajunge sa dai spaga ca sa iti accepte copilul, trebuie sa mai ai si relatii pe deasupra Mai, ce sa zic, eu m-am mutat din provincie recent, asa ca iti dai seama ce de relatii am eu in Bucuresti ..... Iar eu am transferat-o la grupa mare..... QUOTE Si conditiile nu sunt asa de misto incat sa merite intr-adevar, iar pe deasupra mai e si super-aglomerata. Cum spui tu. Aici sunt 20 in grupa. La Calarasi, camin cu pretentii cica, erau 35.... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
vv |
![]()
|
Pe mine ma interesa in mod special grupa mica sau cel mult mijlocie - acolo asa era. Nu stiu cum e daca iti duci direct copilul la grupa mare.
Ca idee - pe copilul de peste 4 ani al unei educatoare/ingrijitoare de la cresa de peste drum, nu au vrut sa-l primeasca... This post has been edited by vv: 2 May 2006, 12:06 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Despre gradinita nr. 30 de pe Dimitrie Cantemir (in spatele blocului cu magazinul La Fourmi - zona Budapesta) are cineva idee?
Are ( a avut ) cineva copiii acolo? |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 05:17 |