Ce benzina folositi ?, Petrom, Mol, OMV, Lukoil, Agip, Rompetrol
![]() ![]() ![]() |
Ce benzina folositi ?, Petrom, Mol, OMV, Lukoil, Agip, Rompetrol
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu e pretentios la calitate in sensul ca nu se strica nimic, sau, ma rog, rezista mult si bine... Dar de mers merge conform calitatii combustibilului.
1 Sep 2010, 23:00: QUOTE(mikey_gtx @ 1 Sep 2010, 20:57) al naibii motor k7j. nu stiu ce benzina am nimerit dar cu petrom 95 nu trage deloc, cu mol 95 si carrera 100 merge normal si cu efix95 zboara. o fi placebo, o fi pe bune, ma intreb cum reactioneaza la niste alto 101. eram cu golf 3 1.9 tdi, la intoarcere din grecia si imediat ce am trecut granita de la bulgari la romani, am tras in petrom si am facut un plin de motorina. cum treceam de 2500 rpm, nu mai accelera. nici in ruptul capului nu vroia sa treaca de 2800rpm. abia dupa ce a ars aproape toata motorina din rezervor si am alimentat cateva zile mai tarziu, din cluj, si-a revenit. stiam ca 1.9tdi din anul de gratie 1997 nu e tocmai pretentios la motorina, cel putin nu ca cele commonrail. sa fi nimerit totusi o motorina asa dezastru? This post has been edited by PaulT: 1 Sep 2010, 22:00 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am bagat albastra. Am bagat si verde si merge.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Doar Petrom
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
georgelush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 11 October 10 From: Targu Mures ![]() |
Eu am alimentat de la Luckoil o vreme si masina a inceput sa-mi faca probleme (sonda lambda, miros gaze de evacuare etc.) si de atunci nu mai alimentez de la ei desi au cea mai ieftina benzina, momentan alimentez de la Petrom, OMV sau MOL
|
--------------------
Fiat
Punto
2001
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
am fost un timp fan petrom,evident ieftina si multe statii in bucuresti si in tara,dar am renuntat dupa ce vedeam ca dispar cantitati impresionante din rezervor pe distante mici.
apoi am trecut la rompetrol ,nu vroiam sa alimentez de la mogulul lui basescu,dar hai saimi calc pe inima si m-am cam lamurit adica in unele statii gasesti benzina buna . dupa aceea am mers pe omv carera 95,benzina asta am mai folosito si inainte,dar a ramas la fel de proasta ,prefer petromul de 95. ![]() am trecut si pe mol 95 ,dar si astia au statii botezate in bucuresti mai ales,daca vrei benzina buna de la ei buld.IULIU MANIU ,iar cea mai proasta e cea de la lira sau 13 septembrie . ![]() acum alimentez numai din IULIU MANIU ,mol de 95 pare buna. ![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
g_dani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 8 September 08 ![]() |
de ceva vreme alimentez de la Aral, si ma declar multumit
This post has been edited by g_dani: 11 Nov 2010, 17:59 |
--------------------
Toyota
Avensis
1.8 VVTi 2003 BMW 525 i , 2002
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Atat benzina cat si motorina 90% de la Petrom si 10% Rompetrol. De restul nu prea pot spune de bine mai ales de Lukoil si Mol care au aceiasi carburanti (nu odata am vazut cisterne Luk descarcand la Mol).
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
poate doar inchiriaza pentru transport,dar e diferenta mare intre mol si lukoil,se cunoaste imediat in rezervor.
petrom nu mai e ce a fost odata,oricum benzina aia de 95 a lor e jalnica motor puturos si galagios +un consum mare. am doua masini si stiu ce vorbesc ,diferenta apare la amandoua vs de putere si consum. multi alimenteaza de la petrom fiinca e ieftina,dar calitatea lasa de dorit ,poti face un test simplu alimentand cu 10 litri ,de la fiecare benzinariesi vezi numarul de km facuti. e simplu. This post has been edited by mykissfm: 15 Nov 2010, 09:36 |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Eu de un an si 7 luni pun doar de la Petrom sau ONV motorina si nu am avut in 34k nici un simptompe cand un amic care alimenta doar de la Lukoil la 48k are deja injectoarele schimbate. Socrul meu are aproape 100k cu Loganul si toate reviziile la reprezentanta cu motorina cam la fel ca mine si de asemenea nu are probleme.
Referitor la Mol ei pun doar aditivul iar Lukoil restul. Cand aveam Loganul am alimentat la Lukoil si am facut plinul am parcurs cca 700km dupa care m-am dus la un Petrom sa alimentez si m-am dus s-a platesc urmand ca angajatul de la pompa sa-mi alimenteze de 500k lei benzina (cca. 16litri). Casiera imi spune sa ma intorc la masina caci colegul i-a facut semn sa ma intorc la masina. M-am conformat si m-a rugat sa miros la gura de alimentare a rezervorului si am fost surprins sa simt un miros ciudat care a benzina sigur nu mirosea, mai tarziu am aflat ca era un amestec de gazolina cu benzen. Am mai luat benzina de la ei de cateva ori si nu am simtit decat ca in loc sa conduc o benzinara conduceam un diesel ca zgomot si puturos ca tractiune chiar cu cea scumpa de 99. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu bag des de la LukOil(Lancer, si Logan) si nu am nici cea mai mica problema... Si cea de 95 si cea de 98(Ecto) care mi se pare chiar foarte buna. Nu am zgomote suspecte, nu are neregularitati usoare la relanti cum mi se intampla cand alimentez Petrom 95, are comportament dinamic foarte normal, consumul la fel, foarte bun. Sa nu fie o problema de statie.. Se comporta la fel ca in cazul in care alimentez cu Efix, adica normal. Si in berlina am bagat foarte mult combustibil Luk, si nu am avut niciodata mizerii in filtre sau apa in paharul decantorului. Poate am fost mai norocos... Cu Petrom 95 devine mai lenesa masina, are reprize ceva mai "blegi".
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Pt ca da puncte Smart, alimentam de la Mol...
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(iulian'71 @ 15 Nov 2010, 19:23) M-am conformat si m-a rugat sa miros la gura de alimentare a rezervorului si am fost surprins sa simt un miros ciudat care a benzina sigur nu mirosea, mai tarziu am aflat ca era un amestec de gazolina cu benzen. Daca miroseai tu un amestec ce continea benzen, nu mai scriai pe aici... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mykissfm |
![]()
|
eu am folosit mult timp petrom 95,dar benzina asta a inceput sa se prosteasca de cand se baga amestecurile acelea eco bioetanol sau cum ii spune,cred ca in loc de 15 % sunt 40% sigur ca asa e romanul.
cel mai grav e ca este lenesa in depasiri si asta nu este bine,pentru unul care merge periodic pe autostrada. am folosit si lukoil motorul era mai zgomotos ,dar in schimb tragea bine si eu cunosc multi care alimenteaza in "masini" de la luk si nu au probleme ,doar loganul pare mai pretentios. cu omv carera 95 a mers mai prost decat cu petrom 95,mie mi s-a parut o benzina proasta. am folosit si rompetrol ,dar sunt statii rare in bucuresti si putine dintre ele au benzina buna,sunt diferente de la statie la statie. am ales molul pentru ca se impaca bine ,ambele masini . |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
Andrei53 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 1 November 10 From: Bucuresti / Urziceni ![]() |
eu alimentez de la omv in general dar daca nu am in drum omv merge si de la petrom. este adevarat ca am sesizat diferenta la zgomot... cu carburant de la petrom se aude motorul ceva mai tare in rest nicio diferenta...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2.0i
2003
|
|
Nissan_Murano_V6 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 January 11 ![]() |
OMV
|
--------------------
Nissan
Murano
2007
- DJ-XX-XXX
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Petrom
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
schumi_86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 20 September 08 From: Constanta City ![]() |
Rompetrol
|
--------------------
Dacia
1310
1988,berlina
- CT-00-ZMP
|
|
Ciolanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 26 December 10 ![]() |
Petrom 95 si Aral. Acceleratie si consum bune, sint multumit.
|
--------------------
Dacia
din 1300.
Promotia 1976. Hîrba e bună să doarmă mîtele pe, în si sub ea.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce se nimerește-n drum.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
OMV, Rompetrol, Petrom. In ordinea asta.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
99 de Petrom.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
de ceva timp bag 95'ul nou de la lukoil... de la petrom nu am mai bagat de prea mult ca sa mai conteze
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
are dero nu aditivi...
miniiiim jumatate... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Petrom am impresia ca nici n-are miros de benzina cateodata. La drumuri lungi am vazut diferente de ~1 litru la consum. Parca nici OMV nu mai e ce-a fost, azi am alimentat de acolo, si parca ralantiul avea niste fluctuatii si la vreo doua sprinturi nu prea mai tragea caruta cum trasese pana acum. Da' poate-i de la altceva, i s-o fi luat si ei din 1995 si pana acu' fara nimic schimbat la aprindere in afara de bujii si fise.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Rompetrol sau Petrom in functie de traseu si coada la pompa.
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 07:36 |