Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
![]() ![]() ![]() |
Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.875 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.481 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
aha, nu esti in stare de ironii proprii si le folosesti pe ale mele adica.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.875 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
discutia era pe langa subiect..am folosit si eu ce s a potrivit.
am dat sursa ..nu pot fi acuzat de plagiat. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.532 Joined: 3 January 05 ![]() |
abia am luat-o de la târg:
Attached thumbnail(s) IMG_6713.jpeg ( Size: 2.16mb ) Number of downloads: 66 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.481 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"Bratara la glezna ta" de Radu Paraschivescu, cred ca o s ao citesc si a doua oara.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.194 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
La Bookfest, Paraschivescu e si in top vanzari la Humanitas.
https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/topul...a-bookfest-2025 Tot la Bookfest - dau de un stand frumos, bine amplasat; in mijlocul lui, un suport mare cu trei randuri, pe care e o carte in 3 volume: 'Tatal meu a fost in MIB', cu sigla mare MIB pe ea. Mare fan al filmului, mi-am zis: woooww, tare, a iesit cartea! Dau sa citesc pe spate: .... un anume Jason Mason, dezvaluiri despre dinozaurii care au trait odata cu oamenii... JFK... si alte 'dezvaluiri' de gradinita, practic vanturate toate teoriile conspiratiei. Vad o reprezentanta draguta, o intreb: - cartea are legatura cu filmul? - Desigur, e cam 70%! Eu - pai vad ca sunt alte subiecte... - (ingaima ceva amestecat). Ma intorc si il vad la masa pe Streinu Cercel, patriarhul teoriilor conspiratiei, transpirat si transpirat (iar, stiu). - Aaaaa, domnu' Streinu... acu inteleg de ce nu e cartea la fel ca filmul, ii zic reprezentantei, si plec. LE Emil Strainu , militarul, ala e cu teoria conspiratiei. Streinu Cercel e medic. Scuze de confuziune. This post has been edited by Bicicleta galbena: 2 Jun 2025, 15:27 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 21:34 |