Cea mai ieftina masina, ....in India
![]() ![]() ![]() |
Cea mai ieftina masina, ....in India
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|||
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(Diac @ 8 Aug 2005, 08:28) pentru a convinge populatia indiana sa renunte la biciclete si motociclete in favoarea vehiculelor pe patru roti. belea astia! cand toata planeta incurajeaza reducerea plimbarilor cu masina in favoarea vehiculelor nepoluante, indienii incurajeaza exact inversul ![]() iar la faza cu plasticul... nu prea face casa buna cu siguranta si fiabilitatea masinii. vorba englezului: "sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine". tot ZKR ramane best buy ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As aminti totusi ca berlina costa prin 1993 cca. 3.500 USD de noua... Si era ditamai magaoaia fata de lastun.Asa ca 2000 un lastun cred ca e realizabil. Mai putin cu normele de poluare
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
daca n-o ajunge cumva ca aia electrica, tot indiana
http://www.revaindia.com/design/index.htm stiti cat costa in RO ? aprox. 12.000 euro.... |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Tutzigureanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 August 05 ![]() |
nu stie nimeni cam cati cai o avea masina in cauza?
Ca poate ii pune motor japonez, ca aia au reusit sa scoata din 600 cc 130 de cai... ![]() |
--------------------
Dacia Break '96
Seat Izbiza '88
- cenzurat Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Da, si care motor costa cat toata fabrica lu' Tata
![]() ON: Daca e si economica, eu cred ca se va vinde cu mare succes in India (sa vezi ce greu e sa iti cari butelia cu bicicleta, pe ploaie si la deal ![]() Pastrand proportia, si privitor la Logan au fost multi sceptici care nici acum nu isi revin. Cum dreac de se vinde aragazul asta? Ba uite ca si in occident?!? A innebunit lumea maica! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(bertro @ 8 Aug 2005, 10:46) belea astia! cand toata planeta incurajeaza reducerea plimbarilor cu masina in favoarea vehiculelor nepoluante, indienii incurajeaza exact inversul ![]() Poate o fac "a la Fred și Barney" ![]() ![]() Acum, serios, pînă nu se cunosc detalii privind fabricația, se vor face presupuneri ca și despre Logan, multe neadeverite. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Au mai evoluat lucrurile... in lumea asta!!!
de la carton la... plastic ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Daca si asta mai e masina atunci Loganul meu e un fel de Mercedes.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 10:19 |