Cheder parbriz desprins, cel de jos de langa stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Cheder parbriz desprins, cel de jos de langa stergatoare
maxiK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca acela este doar introdus acolo intre sticla si tabla pentru a umple un gol in scopul de a nu fi geamul fortat de curentii de aer la viteze mari... sau gheata etc. sau din motive de reducere a zgomotului provocat de aceeasi curenti de aer... nu sunt sigur... e doar o presupunere.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Si la mine am observat ca era iesit dupa ce am plecat de la spalatorie si l-am bagat la loc cu mana.Oricum nu cred ca are rol de izalatie contra apei.
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Chederul e pus mai mult de ornament si de a umple locurile goale sa nu se vada urit.De unde a iesit,poti sa-l impingi la loc.Atit partea de jos cit si cea de sus,sunt prinse numai pe marginea geamului in exterior. |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat parbrizul si este exact asa cum spune osirius chederele mascheaza surplus de cauciuc natural folosit la lipirea geamului de caroserie
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
si la mine s-a desprins probabil in urma vizitei la spalatorie (chiar i-am rugat pe baieti sa bage jetul pe acolo fiindca era extrem de murdar de la frunze si de la un smac cu care niste imbecili mi-au lipit un bilet in care ma anuntau ca sunt pe locul lor de parcare, loc nesemnalizat in nici un fel
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Daca nu merge bagat la loc dute la service ca de aia ai garantie .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a intamplat acelasi lucru la spalatorie.
Cel care mi-a spalat masina mi-a spus ca nu a fost Logan la care sa nu se intample chestia asta. Deci se pare ca asa e la toate. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Eu am o problema cu chederul de la capota, nu cel pus de mine, ci cel de sus care era pe masina, imi intra apa si cand ploua si cand o spal la spalatorie in zona unde e furtunul de la stropitoare. Oare e din cauza chederului pus de mine sau ar trebui sa-l schimb cu unul nou? As vrea sa stiu daca mai are cineva problema asta?
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
intra apa unde?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Intra apa in compartimentul motor, in zona unde e surbul de la telescop si se prelinge in zona reaspectiva, pe "coama" care e acolo. Ma gandesc ca nu etanseaza bine...nu stiu daca nu e din cauza chederului pus de mine.
|
--------------------
Renault
Megane III
|
|
lau_swat |
![]()
|
Voi ce credeti? Ar trebui sa schimb chederul? Oricum maine ma duc la revizia de 1 an si o sa le semnalez problema...
|
--------------------
Renault
Megane III
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
intra nu intra apa eu zic sa-l schimbi.....daca tot te duci la revizie
|
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
anditza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 July 05 ![]() |
si la mine s-a desprins chederul de la parbriz
il fixez la loc si dupa cateva zile iar il vad desprins cred c-o sa-l lipesc cu ceva... |
--------------------
Logan
Ambition
- B-77-___
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:13 |