Cheder parbriz dezlipit/departat, O bucata de 10-15 cm de sub parbriz
![]() ![]() ![]() |
Cheder parbriz dezlipit/departat, O bucata de 10-15 cm de sub parbriz
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
1. Parbrizul este lipit - nu este prins în cheder.
2. Acel cheder care ți s-a desprins ție este probabil chederul de la baza parbrizului - și mie mi s-a întâmplat. Nu e nimic grav - dacă e asta. 3. Niște poze nu ar strica. HPIM4907.JPG ( Size: 434.26k ) Number of downloads: 1252 This post has been edited by Lostboy: 8 Jul 2008, 21:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am aceeasi "problema".
Am observat acum 2 saptamani chederul(intamplator exact zona care se vede in poza pusa de Lostboy)dezlipit pe o portiune de aproximativ 5 cm. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Il impingi cu degetul si gata.
La mine s-a dezlipit cel de jos iar cel de sus nu e centrat si ramane un spatiu liber sus in dreapta langa cheder. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba il impingi cu degetul ca nu se apropie la loc, cel putin in cazul meu.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
|
|
Ruxi |
![]()
|
![]() Ruxi Group: Members Posts: 85 Joined: 17 March 06 From: bv ![]() |
Geamul este lipit! Asa ca nu intra apa!
Apa intra doar daca nu este lipit bine... Si ca idee cand se da jos parbrizul - se taie lipiciul cu o coarda de pian... de lipit e lesne de inteles! |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- bv 99-xxx
|
|
god |
![]()
|
Eu nu ma refeream la parbriz ca este dezlipit, ma refeream la o portiune de cheder, exact cea care se vede in poza pusa de Lostboy.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
|
|
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
si la mine e tot ca la tine lastboy....are ceva daca sta asa sau trebuie lipit cu ceva ?
![]() This post has been edited by noo_yd: 11 Jul 2008, 07:20 |
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am patit la fel -gaseam partea din dreapta a chederului desprinsa; am intrebat in service si mi-au zis ca acesta nu este lipit; problema era ca, din cauza "pamantului de flori" acumulat in el, toate tentativele mele de a-l repune la loc in mod definitiv, mai devreme sau mai tarziu, esuau, pana cand am decis sa-i cer baiatului de la spalatirie sa-l curete cu jetul sub presiune; apa n-a intrat in masina iar chederul, odata repus la loc, nu s-a mai "dezlipit".
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Chederul de sub parbriz are un rol mai mult de decor, parerea mea, si daca tragi putin de el il scoti imediat.
Deci, m-am alarmat degeaga. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Si totusi, exista o solutie cu care se poate lipi?Un silicon ceva care sa adere pe sticla si cauciuc...
Si la mine a aparut problema. |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
poti pune si silicon sanitar transparent, dar cu atentie sa nuajunga lapartile metalice ca e coroziv ca dracu.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cand am fost sa repar parbrizul acum 3 ani l-am rugat pe baiatul de la centrul de parbrize sa imi dea cu mastic de parbriz ca ma saturasem sa il tot pun la loc, si de atunci problmea rezolvata costuri = 10 ron
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Va multumesc pentru idei.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cielo99 @ 15 Aug 2012, 08:24) poti pune si silicon sanitar transparent, dar cu atentie sa nuajunga lapartile metalice ca e coroziv ca dracu. Eu am folosit adeziv pentru incaltaminte Bison (care de fapt e batranul prenadez), pus in santul chederului, lasat 10-15 min si pe urma presat pe muchia parbrizului. No problem de vreo 3 luni. |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
si la mine s-a deslipit si intra mizerie in zona de sub geam cam 1 cm.
as vrea sa il lipesc cu ceva dar sa nu fie permanent. Prenandezul este ok? |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
2+2
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
=4
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Aurolacul la caldura se face ciunga nu e bun plus ca o sa atraga alte mizerii si nu mai lipeste.
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
mastic poliuretanic
This post has been edited by neacsugabrie: 13 Jul 2015, 07:05 |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
a pus cineva mastic poliuretanic?
Am vazut prin magazinele de bricolaj mai degraba decat prin cele de piese auto. Alea or fi ok? My WebpageAsta merge? |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Vezi ca pe eticheta nu scrie nimic de protectie uv. Daca nu are protectie uv se va dezlipi/decoji de la soare. Ca sa reziste trebuie vopsit, scrie acolo ca il poti vopsi, dar la fel vopseaua trebuie sa fie rezistenta la uv.
Iar daca citesti mai cu atentie scrie ca lipeste tabla de otel si aluminiu. Daca vrei sa lipesti chederul original inapoi adezivul ala nu te va ajuta daca il aplici pe marginea de jos a parbrizului. This post has been edited by RazvanF: 9 Dec 2017, 22:41 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Pasdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 24 February 13 From: Arad ![]() |
Eu personal am lipit chederul ala cu silicon negru de la Berner si nu am mai avut probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preferance
- AR xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:11 |