Chiulasa crapata
![]() ![]() ![]() |
Chiulasa crapata
mangrom |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 November 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 facelift
2006 2.0 tdi
- is97mmr [FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue][I]"Proaspat posesor Stepway Extreme"
|
|||
harciog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti, ocazional Buzau ![]() |
Binea ai venit, Mangrom,
Nu stiu sa-ti raspund la toate...da' incerc: Sa se fisureze de la aprinderea dereglata...hmm...nu prea vad cum...da' mai stii ![]() sa mergi cu ea, asa crapata, nu cred ca e o idee prea buna...propabil ca cu timpul se adanceste crapatura...garnitura de chiuloasa arsa...benzina in ulei, ulei in apa..si ce alte combinatii mai vrei tu...daca o lasi mult asa, s-ar putea sa iasa nasol tare la setul motor pentru a face ceva al chiuloasa asta...am auzit ca, daca ai meserias pun, poate sa iti faca o sudura in argon daca, bineinteles, crapatura nu e catastrofala). Sau faci cum a facut taica-meiu, acu' vreo 2 ani: a schimbat o defuncta chiuloasa rectificata de nu stiu cate ori cu un sh cota 0 luat de la baietii din service, cu 400mii (dupa tiganeli de'alea de toata jena) si merge stas.Acu...depinde la cat o scoti si daca o gasesti. Cat despre ateliere in Iasi...chiar nu stiu. Sper ca te ajuta cu ceva. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
- B 09 ATM No, amu da-i ca mere... da-te si jos sa vezi ce-oi facut dup-aia...
|
|
mangrom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 November 04 From: Iasi ![]() |
400 mii fata de 7 mil e o diferenta. Multumesc de pret! Intii incerc sa vad daca merge o sudura. Daca nu, un sh...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 facelift
2006 2.0 tdi
- is97mmr [FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue][I]"Proaspat posesor Stepway Extreme"
|
|
harciog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti, ocazional Buzau ![]() |
Vezi ca aia de la service i-au dat chiuloasa lui taica-meu de pe o Dacie busita in ultimul hal in spate...dauna totala mai mult ca sigur..ce si-or fi zis baietii - ce mai conteaza acu' daca are chiuloasa noua sau harb, mai scoatem si noi un ban...
Poate ai noroc de asa ceva (sau pe la dezmembrari, desi e cam cu risc...) Multa bafta. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
- B 09 ATM No, amu da-i ca mere... da-te si jos sa vezi ce-oi facut dup-aia...
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Daca este fisurata chiulasa va trebui sa o sudezi cu electrod de aluminiu, de preferat in curent continuu, daca se face si in argon e si mai bine. Problema este ca sudura aluminiului este slaba ca rezistenta mecanica si tu va trebui sa o faci doar pe exteriorul chiuloasei. De la aprindere nu se poate crapa, nici de la rateuri. Aprinderea s-a "deranjat" in sensul placebo, adica ti se pare tie.
Sfatul meu este sa o schimbi, chiuloasa, ca doamne fereste sa patesti ceva mai rau. |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Da, cum spune rtulea, o schimbi; solutia poate mai ieftina ar fi nu dezmembrari ci REMAT, sau cine e la voi autorizat sa colecteze masini vechi in programul mult cunoscut.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 19:12 |