Citroen vs. Renault, Drive-test detaliat cu Citroen C3 XTR
![]() ![]() ![]() |
Citroen vs. Renault, Drive-test detaliat cu Citroen C3 XTR
Dany |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|||
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Cine-i Iulia ?
|
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Iulia e prietena mea.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
IulianP |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 05 ![]() |
Dany mi s-a parut foarte interesant, mai ale ca la un moment dat ma tentase si pe mine un C3. SPune-mi te rog ce motorizare ai : 1,6 benzina 16 V sau 1,4 hdi sau 1,6 hdi ? parca nu era mentionat ori am fost eu mai distrat.
Si ce valori de consum ai? asa, aproximative, sau 1-2 exemple concrete de traseu si consum obtinut. Merci si toate cele bune. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
- B 02 BUB
|
|
wolfyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 November 04 ![]() |
Cat a costat masina?
|
--------------------
DACIA
Coupe
- b-22-hgz
|
|
Dany |
![]()
|
Masinuta a costat cam 14.000 cu toate taxele. Promotie la SIAB. In banii astia configuratia a fost cam asa (am incercat sa atasez poze si descrierea cutiei dar zau daca ma prind cum):
- motor de 1.6 16V benzina 110 CP (pe o masina sub 1000 kg e super bine) - vopsea metalizata (vezi poze) - bare pe plafon (vezi poze) - scut de metal - suspensii intarite si putin inaltate - cutie SensoDrive (vezi atasament) - ESP, ASR - pilot automat + limitator de viteza - climatronic - computer de bord - oglinzi incalzite si rabatabile electric - 6 airbags - centuri pretensionate pirotehnic - proiectoare ceata - servodirectie - volan reglabil pe inaltime siin adincime - senzori de ploaie si de intuneric - radio CD Sper ca nu am uitat ceva. Consumul este complet irelevant acum - face drumuri scurte cu ea si in zone aglomerate. In afara insa PARCA (nu sint sigur!) a scos in jur de 6% in Bucuresti-Brasov si inapoi. Dany |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.citroen.ro/model.php/12
omul a spus ca are 110 cai, deci este varianta 1.6i(benzina). pe motorina nu pare sa fie optional vreun motor de 1.6 si costa 11.700 CIP (scrie tot acolo) Dany, uita-te in talon si spune-ne exact greutatea masinii(cea de "sub 1000 kg") ![]() |
-------------------- |
|
Dany |
![]()
|
QUOTE(Smiley @ 5 Jan 2006, 16:43) Nu am talonul la mine si ma uit pe altceva. Greutatea apare in unele locuri 980 kg iar in cartea masinii vad ca apare 1075 kg. O sa o iau in brate in seara asta si o sa va spun mai exact. Se pare ca greutatea variaza de la un site la altul. Dany |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:18 |