Claxon defect
![]() ![]() ![]() |
Claxon defect
vitamina |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
la prima intrebare schimba claxonu este sub bara fata stanga
la a doua intrebare schimba becurile,parca sunt 2,sunt topicuri cu aceasta problema |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
birjaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 August 11 ![]() |
sal.incerca sa ieiclaxonul si sa pui la alta masina si fa proba.dk nu merge schimba-l si dk merge inseamna k e de la buton dk zici k siguranta este buna
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Parca la faza 1 este doar un bec care ilumineaza aeroterma,reglajul de aer cald/rece si reglajul de directionare aer, sau gresesc?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sau poti pune in locul claxonului defect un bec , daca se aprinde cind apesi butonu schimbi claxonu daca nu cauti defectu in alta parte
This post has been edited by bygy007: 2 Oct 2011, 19:34 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi ca in clancsonu de logan cam intra pamintu. Sare de la roata.Soate-l si curta-l. Poate ai facut asta deja, nu cred ca ai pus intrebarea fara sa incerci intii sa rezolvi singur. Scoate papucii de la clancson si pune-i pe un bec. Daca nu se aprinde din prima, schimba polaritatea. Daca nici atunci nu se aprinde, verifica si becu. Poate e ars. Incerci acelasi lucru cu un aparat de masura. Daca acul nu se misca, vezi, poate-i inchis aparatu. Il deschizi si-l setezi pe tensiune in curent continuu. Daca aparatul e digital, nu se misca nici un ac. Apar niste cifre negre, ceva ce incepe de la 12 pina la 14.
Daca vezi cifrele, e de bine. Poti cumpara un clancson nou. Daca nu le vezi, e si mai simplu: te duci la un electrician. This post has been edited by corbex: 2 Oct 2011, 19:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Deci, daca nu se aprinde becul e clancson-ul murdar? sau invers!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
invers
|
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
vitamina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
Problema a fost de la un fir de culoare rosie,dezlipit de pe maneta de actionare.(nu stiu daca este ok sa zic bloc de lumini)parca la dacie asa se numea.
Mai ramane sa schimb becul alaars dar cum se desface consola? |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
dodo_998 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 10 June 11 ![]() |
Aseara citeam topicul asta si ma gandeam : ce aiurea sa ti se strice pana si claxonul si in noaptea asta ce credeti, am vrut sa claxonez la cineva si bineinteles ca numai imi merge nici mie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.6 MPI@ GPL
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai tu esti culmea ghinionului, mai treci pe la biserica
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dodo_998 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 10 June 11 ![]() |
Multa lume mi-a spus asta la cate probleme am in ultimul timp, a mai aparut ceva intre timp, scriu pe topicul meu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.6 MPI@ GPL
|
|
nebuneli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 December 09 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva daca se poate pune claxon de opel astra pe logan. Parca cel de pe astra clasic se aude mai tare si mai grav.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 16v
2009 Laureate
- B-911-XXX
|
|
iulianhalac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 October 11 ![]() |
Din punctul meu de vedere nu cred ca exista vreo problema, mi-am pus un claxon de fiat la loganul meu
This post has been edited by iulianhalac: 25 Oct 2011, 14:32 |
--------------------
dacia logan
dacian logan
2006
- TM02BOB
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Cum se poate ajunge la claxon - pentru masuratori, inlocuire etc? E nevoie sa dau jos bara fata cu tot ce tine de ea sau se poate ajunge la el pe sub masina?
Daca se poate fara sa demontez bara e nevoie de o rampa sau se poate si fara-asa, in parcare. Intreb pentru ca nu am acces usor la o rampa si sa nu ma agit inutil daca stiti ca nu se poate. Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:07 |