Comanda Spring
![]() ![]() ![]() |
Comanda Spring
gigiore |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 14 January 20 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
Confort +
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
poate e ca la acse, promisiune de vanzare. Dar faza e ca cine ia amenzile cat timp nu e vanduta?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 9 Nov 2021, 11:59) amenzile le ia comodatarul, adica cine ia in comodat masina. Se specifica in clar acest fapt in contractul de comodat. As da 1000eur in plus ca sa nu astept 1 an, din 2 motive: - beneficiez de masina ACUM si nu peste 1 an - tare am senzatia ca peste 1 an, cand teoretic ar veni masina mea, hop apare o alta mai buna ca performante sau pret. Si eu sunt genul acesta de ”norocos”... Dar mai mare frana imi pune chestia asta: arunc unui strain pe care e posibil sa nu il mai vad peste 1 an nu mai mult nici mai putin de 10.000euro... 9 Nov 2021, 15:01: Domnisoara draguta de la vanzari, care ieri m-a entuziasmat, si careia aseara i-am dat mail-ul de mai jos, acum cand am sunat (in lipsa oricarei reactii din partea ei) s-a transformat intr-o acritura. "buna ziua, sintetizez mai jos intrebarile care pun frana achizitiei: 1. cat costa si ce presupune / la ce interval se realizeaza revizia? 2. ce conditii trebuie sa respect pt a beneficia de garantia bateriei (in afara termenului limita de timp si/sau km)" Chiar incepe sa mi se ia de achizitia asta; mi-a dat cu flit la telefon ca a dat mai departe colegilor de la service si ma vor contacta ei ( = te-n p*z*a ma-tii, mai pe scurt, ca am altii care saliveaza dupa masina la rand). 9 Nov 2021, 15:21: M-au sunat acum de la service. Mentionez ca am discutat cu rep dacia de la Buzau, din Maracineni (DN2). Ref la revizii au spus asa: - ca se fac la 30.000km sau 1 an si nu au idee ce presupune aceasta, deci nu au nici pret pt revizie - la 3 ani trebuie inlocuita bateria de 12V, dar evident nu au pret pt asta, si nici pt manopera. - a spus ca nu stie nimic despre conditiile de exploatare a masinii care duc la pierderea garantiei bateriei. Personal, chestia asta de pana acum imi echivaleaza cu luatul masinii pe contract de comodat si facut cvc peste 1an. Totul e asa in orb si, mai ales, doar cumparatorul isi asuma absolut toate riscurile. Vanzatorul (dealer sau pf) nu au nici o responsabilitate in clar. This post has been edited by sano: 9 Nov 2021, 14:21 |
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
gogobv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 November 21 ![]() |
cei care au luat spring prin progaramul rabla. Dupa ce ati achitat avansul de 5% , la ridicarea masinii cat ati mai platit?
|
--------------------
dacia
spring
2021
- bv80eug
|
|
georgyky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 November 21 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Spring
2021
|
|
sano |
![]()
|
am platit luni avansul pt o conserva din asta electrica si de atunci dealer-ul nu m-a sunat deloc, nici vreun email nu a dat.
Stiti cumva care e procedura, ce trebuie facut, dupa plata acelui avans de 5%? (autocobalcescu e dealerul) |
--------------------
megane 2.1
hatchback
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu întrebi așa sperând că dai aici peste vreun angajat Cobălcescu? Când ai platit avansul ce ți-au zis?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
georgyky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 November 21 ![]() |
QUOTE(sano @ 17 Nov 2021, 22:06) am platit luni avansul pt o conserva din asta electrica si de atunci dealer-ul nu m-a sunat deloc, nici vreun email nu a dat. Stiti cumva care e procedura, ce trebuie facut, dupa plata acelui avans de 5%? (autocobalcescu e dealerul) Pai astepti, am inteles ca abia prin aprilie mai se vor livra masinile... alte date nu are ce sa iti ofere momentan. |
--------------------
Dacia
Spring
2021
|
|
sano |
![]()
|
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/aut...?source=biziday
cum sa nu faca pipi pe mine dealerii dacia cand ... masina se vinde singura, chiar si la supra-pret. |
--------------------
megane 2.1
hatchback
|
|
gogobv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 November 21 ![]() |
QUOTE(georgyky @ 17 Nov 2021, 14:16) Multumesc. e ok. Initial la dealer imi calculase altfel si dadea cu virgula. Culmea e ca fusesem anuntat ca ajunge in dcemebrie. Am platit-o si dupa 2zile am primit mail de la dacia:"Dacia iti multumeste pentru comanda !" in care printre altele zice si ca: "livrarea automobilului tău poate suferi întârzieri" . Nu inteleg ce inseamna asta. Nu mai ajunge nici in degembrie sau e un mail general trimis catre cei care achita? |
--------------------
dacia
spring
2021
- bv80eug
|
|
mihai_crazy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 June 07 From: Timisoara ![]() |
E un mail transmis automat dupa ce confirma creditarea sumei. Asa am primit si eu ca vine in decembrie si azi m-am plimbat cu ea, in parcarea dealerului, astept sa ajunga CIV-ul si sa demarez inmatricularea. Mult succes !
|
--------------------
Dacia
1300
1971
- TM87MMM
|
|
Narita.Mircea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 November 21 ![]() |
Avans platit in Aprilie.
Ridicat mașina în 26 noiembrie , când am mai achitat diferența de 35145,43 lei. Mircea |
--------------------
Dacia
Spring
2021
|
|
gigiore |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 14 January 20 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Narita.Mircea @ 30 Nov 2021, 08:47) Avans platit in Aprilie. Ridicat mașina în 26 noiembrie , când am mai achitat diferența de 35145,43 lei. Mircea N-a platit nimeni avans inainte de 20 Mai. Majoritatea au platit dupa 24-25 Mai. Doar aia care au avut parte de dealeri ok au fost anuntati inainte despre actele care trebuie pregatite. Dacia a trimis mail oficial in 19 Mai si pana a 2-a zi trebuia sa pregatesti fiscal, fiscal pentru Rabla si alte cenzuraturi birocratice, ceea ce era imposibil. Dar cumva comenzile nu s-au luat in ordine, adica sunt unii care au avut totul pregatit in 20 Mai si au si platit avans atunci si inca nu au primit masinile. |
--------------------
Dacia
Spring
Confort +
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:04 |