Compatibilitate Piese Snova, piese care se potrivesc de pe alte masini
![]() ![]() ![]() |
Compatibilitate Piese Snova, piese care se potrivesc de pe alte masini
Fantastik |
![]()
|
||
![]() get rich or die trying... Group: Members Posts: 786 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 EUropa Decat pe jos mai bine cu Dacia....!!!
|
|||
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
bucsele de la bascula de la berlina sunt identice cu cele de supernova.
ps. se nimeresc si la amortizoare pe spate la dsn. si placutele de frana se nimeresc dar nu le poti pune sigurantele alea sa stea fixe in etrier. This post has been edited by tr04www: 24 Nov 2010, 20:56 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut!Ma intereseaza si pe mine daca fuzeta+rulmentul de la o nova gti se potriveste pe o supernova?desi eu nu cred sa se potriveasca datorita planetarelor...stie cineva adevarul?
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
Fantastik |
![]()
|
![]() get rich or die trying... Group: Members Posts: 786 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
sigur NU se potriveste...
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 EUropa Decat pe jos mai bine cu Dacia....!!!
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Ma indoiesc ca se potrivesc bucsele de la bascula. Sau chiar daca se potrivesc, nu are rost sa pui bucsi de berlina. Eu la 1310 schimb busile la aprox. 30.000 km, incepe sa faca rau de tot. La DSN la putin peste 180.000 km, sunt originale si nu dau semne ca necesita schimbate. La DSN se recomanda schimbare bascula echipata complet.
Sabotii de break si papuc se potrivesc, am schimbat eu. Par mai sanatosi. Planetarele de logan se mai potrivesc, dar nu stiu mai exact care. Am un amic care a pus de Logan. Placute de 1310 nu recomand, clancane la franare, placutele nu stau fixe in etrier. |
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
Furry-Rasputin |
![]()
|
![]() Membru clasic Group: Members Posts: 558 Joined: 22 January 09 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
Pipa bieletei de directie de la 1310 se potriveste si la SupeRNova.
|
--------------------
Fan
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:16 |