Consum de ulei dupa reparatie capitala la motor
![]() ![]() ![]() |
Consum de ulei dupa reparatie capitala la motor
kinderu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 11 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006 laureat 1.4
- PH.09.CFR
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
1-pierderi pe la garnituri
2- ai schimbat ghidurile la supape 3- cum exploatezi masina? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
kinderu |
![]()
|
nu am mers mai mult de 3000 de ture!nu curge pe la garnituri,si supapele au fost rectificate!ghidurile sunt bune!
This post has been edited by Ov: 3 May 2005, 21:00 |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat 1.4
- PH.09.CFR
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai ghidurile sunt noi sau au un aspect "utilizabil'?fa urmatoare operatiune!lasa masina 1 noapte si pune sub ea un celofan acoperit cu ziare si vezi daca curge!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.520 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si vorbeste totusi si cu mesterul
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
kinderu |
![]()
|
Sigur o sa vb si cu mesterul si va spun si voua ce a spus !Dar sub masina nu este nici o pate de ulei pt ca am verificat dupa noaptea trecuta!
|
--------------------
dacia
logan
2006 laureat 1.4
- PH.09.CFR
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Totusi nu pot sa imi dau seama cum din 2.5L ulei a mai ramas cu 750ml si aveai presiune.In primul rand cand faci motorul in primii 1500km pana se termina rodajul tot mai consuma ulei, asta pana se formeaza segmentii dupa camasi.Daca spui ca sub masina nu erau pete de ulei inseamna ca s-a consumat in arderi si ca sa consume 1.75L ulei in 275 de km inseamna ca scotea fun mai rau ca o RABA.Daca aveai benzina in baie trebuia sa se observe in consum si pe joja.De obicei cand intra benzina in ulei baia se cam umple.Pama acuma nu prea am auzit nicaieri de reparatie la R3 , putini sunt cei care se risca sa faca reparatie si la R2.Deci cel mai bine vorbesi cu mecanicu sa vezi unde e buba.
![]() This post has been edited by gattoman: 3 May 2005, 21:47 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
kinderu |
![]()
|
Scuze R2 am si eu ,e ultima reparatie!
|
--------------------
dacia
logan
2006 laureat 1.4
- PH.09.CFR
|
|
kinderu |
![]()
|
Si nici eu nu pot sa imi dau seama unde s-a dus atat de mult ulei pt ca mai mult sa sigur nu s-a pierdut ci s-a consumat!Fum scotea dar nu de speriat!Tot asa am inteles ca trebui sa scoata dupa o reparatie:putin fum!
|
--------------------
dacia
logan
2006 laureat 1.4
- PH.09.CFR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 14:02 |