Consumati Coca Cola?
![]() ![]() ![]() |
Consumati Coca Cola?
fost membru |
![]()
|
||
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|||
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Din cand in cand , printre alte sucuri.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
consumam mai ales cat eram in liceu cola...in fiecare zi luam 1-2 sticle de cola la 2 l si le faceam posta la o tigare sau ceva...pana mi-au iesit proaste analizele la ficat..acum am trecut pe lipton si nestea
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mai bie treci pe apa plata, si 'ceaiurile' astea au tot felul de balarii in ele.
Coca Cola e sucul meu preferat, insa incerc sa beau mai putin si mai rar (1L la ~2 saptamani). P.S. Pe lamga alte 'bunatati' parca are peste 10% zahar, ceea ce e enorm. P.S.2 Daca bei des provoaca un fel de dependenta |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Foarte rar,nu sunt bautor de sucuri.Prefer alte lichide...
![]() |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
1 parte rom
3 parti Coca-Cola (niciodata, sub nici o forma pepsi) 2-3 cuburi de gheata 2 felii lamaie. Mod depreparae pentru satisfactie maxima: Se stoarce prima felie de lamaie, si se arunca cealalta in pahar. Se adauga romul si cola, si se lasa in pace vreo 5 minute. Se adauga cuburile de gheata si se savureaza impreuna cu una sau mai multe papiroase. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
De cativa ani bag aproape in fiecare zi 2L de Coca- cola. Nu suport pepsi. Incerc sa ma las. N-am mai baut de sambata.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Ce gust are?n-am mai baut din doua mii...nu mai stiu...
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Gust foarte bun
![]() Nu iti pot descrie, incearca singur. Sunt de parere ca nu e bine sa renunti total la ceva ce iti place, insa trebuie sa fii foarte atent sa nu exagerezi. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
doar fac poze cu sticle de colda, dar nu consum.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Pentru ca nu iti permiti, e scumpa, mai ales in afara
![]() |
--------------------
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Am eliminat sucurile din comert aproape in totalitate, deci nu prea mai consum cola.
Portocale, mere, lamai, etc + storcator de fructe = ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 15 Sep 2010, 20:31) Gust foarte bun ![]() Nu iti pot descrie, incearca singur. Sunt de parere ca nu e bine sa renunti total la ceva ce iti place, insa trebuie sa fii foarte atent sa nu exagerezi. Bafta! Bre, lasă-l în pace, ăla e din categoria ”nu vreau nimic, doar mă laud”. Și eu am zis că nu mai beau, nu mai fumez, nu mai f*t (altele) .... până data viitoare...sau trecută?!?! Nu mai rețin. |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Uitati aici ce spun cei de la Coca Cola
![]() Mai mare rasul, o dau la intors incat pare ca nu e deloc daunatoare: http://www.coca-cola.ro/100_percent_coke/l...bari_frecvente/ Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
Eu de exemplu cola nu pot s-o beau caldă. La fel și berea și visichi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Normal ca e buna rece. Nu ai vazut ce scria pe ambalaj inainte de sarbatori? -> "mancarea buna mrge cu Coca Cola rece" si pe partea opusa "Coca Cola rece merge cu mancarea buna"
![]() |
--------------------
-
-
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
speedilegal |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 12 May 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
2002
- B 00 abc
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 15 Sep 2010, 10:28) 1 parte rom 3 parti Coca-Cola (niciodata, sub nici o forma pepsi) 2-3 cuburi de gheata 2 felii lamaie. Mod depreparae pentru satisfactie maxima: Se stoarce prima felie de lamaie, si se arunca cealalta in pahar. Se adauga romul si cola, si se lasa in pace vreo 5 minute. Se adauga cuburile de gheata si se savureaza impreuna cu una sau mai multe papiroase. Ai uitat sa specifici ce fel de rom! Io fac cu Bacardi! Iese intr-un mare fel! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru un plus de aroma, incearca sa folosesti Stroh
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Voi stricati bunatate de Cola
![]() |
--------------------
-
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pardon, io doar Pepsi.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
m-am apucat iar de cola..
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
drogatilor !!
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
Un snickers C@talinee???
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mars.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
georgelush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 11 October 10 From: Targu Mures ![]() |
otrava curata, incercati sa lasati intr-o noapte intr-un pahar cu cola niste carne sa vedeti dimineata cum va arata sa atunci va convingeti.
|
--------------------
Fiat
Punto
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:18 |